Instagram Pinterest Youtube

Fürdőszoba újdonságok a RAVAK-tól - Megjelent a 2017-es katalógus!

Dátum: 3.3.2017
A tavasz első hullámaival nem csak a természet, hanem fürdőszoba katalógusunk is megújult! Ön belelapozott már kiadványunkba, hogy megtekintse újdonságainkat? Most online is megteheti!

A RAVAK az elmúlt évek során is arra törekedett, hogy a megbízható, prémium minőség mellett az izgalmas formatervezést is szem előtt tartsa, köszönhetően a Nosal dizájnstúdiónak és a Design Storz stúdió modern és letisztult munkáinak. Nincs ez másként 2017-ben sem, amikor a bevált klasszikusok mellett számos újdonsággal rukkoltunk elő a fürdőszoba rajongók számára. Kattintson az alábbi képre és tekintse meg megújult kínálatunkat online, vagy keresse 2017-es katalógusunkat országszerte a fürdőszoba-kereskedésekben!

 

A képre kattintva tekintse meg és töltse le legfrissebb, 2017-es fürdőszoba katalógusunkat!

 

 

2017-es katalógusunk nem csak online megtekinthető, hanem le is tölthető weboldalunkról, ahol a termékek műszaki információja is megtalálható!

Miért tekintse meg a 2017-es RAVAK katalógust?

Fürdőszoba felújítás vagy tervezés előtt áll? Szüksége van jól felhasználható fürdőszoba tippekre, hogy a legtöbbet hozza ki a fürdő helyiségből?

  • A katalógus fotói számos új, inspirációs megoldást, ötletes kialakítást tartalmaznak, amelyeket Ön is megvalósíthat otthonában. Az újdonságok külön jelölést is kaptak.
  • Felfedezhet új kádakat,
  • zuhanyajtókat,
  • termosztátos zuhanyoszlopokat, és többek között
  • izgalmas mosdó választékkal is megismerkedhet.
  • A fürdőszobabútorok színválasztéka is bővült két színnel,
  • míg egyes típusok felépítése is megújult.
  • Az árak és méretinformációk az adott termékcsaládnál egy-egy összesítő oldalra kerültek az átláthatóság miatt.

Legújabb kádunk, City modellünk is megtalálható a 2017-es fürdőszoba katalógusunkban!

A termékekről nem csak a 2017-es fürdőszoba katalógusban, hanem YouTube csatornánkon is tájékozódhat majd, ahol áprilisban és májusban már a termékcsaládok szakszerű telepítését szemléltető animációk is rendelkezésére állnak.

 

Ha kérdései merülnek fel az új katalógussal és termékekkel kapcsolatban, keresse bátran kollégáinkat az info@ravak.hu e-mail címen, és gyűjtsön további inspirációt Instagram, valamint Facebook oldalunkon. Az alábbi képre kattintva ingyenes 7+1 tippünket is letöltheti, amely segítségére lehet a fürdőszoba felújításban, tervezésben!

Tartson velünk a jövő héten is!

 

Fürdőszoba felújításhoz töltse le ingyenes 7+1 tippünket!