Instagram Pinterest Youtube

RAVAK Tudástár: Hogyan válasszunk kádat? 1. rész

Dátum: 25.3.2016
Amikor kádat választunk, kezdjük a formával - a választék hatalmas, tehát nem lesz könnyű dolgunk. E heti bejegyzésünkben segítséget nyújtunk az első lépésekhez és bemutatjuk Önöknek, hogy milyen alapvető formákból választhatunk és mire érdemes odafigyelni!

Sarokkádak

Sokak nagy kedvence, főleg, ha gyerekek is vannak a családban - ideális az esti fürdetéshez és impozáns látványt nyújt a nagyobb méretű fürdőszobákban. A sarokkád lehet szimmetrikus vagy aszimmetrikus, a döntésnél vegyük figyelembe, hogy gyakran szeretnénk-e közös fürdőzésre használni a kádat - ha igen, érdemes két “háttámlás” verziót választani, amelyben két felnőtt is kényelmesen elhelyezkedhet.

RAVAK Gentiana

RAVAK Gentiana

Szimmetrikus és aszimmetrikus kádak


Ha nem sarokkádban gondolkodunk, szintén számos opció képzelhető el. Fontos, hogy tisztázzuk a méretet és gondoljuk végig, hogy hosszú távon hányan és hányszor használják majd a kádat. Érdemes akár évtizedekre előre tervezni és ezt követően döntést hozni. A forma-preferenciák egyéniek, választhatunk szögletes, modern, letisztult kádat, vagy gömbölyded vonalakkal megálmodottat, a döntés csak rajtunk múlik.
 
RAVAK Evolution

RAVAK Evolution

Térben álló kádak

Ahogy azt a 2016-os trendeket bemutató bejegyzésünkben is kifejtettük, a térben álló kádak és csaptelepek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. A nagyobb fürdőszobák, vagy akár lakószobák méltó díszei ezek a különleges darabok, elhelyezhetjük őket közvetlenül a padlón vagy akár dobogón is. A RAVAK szabadon álló kádakban középen helyeztük el a lefolyót, így két személy is kényelmesen elfér és hátradőlve élvezheti a különleges élményt.


A lényeg, hogy hosszú távra tervezzünk, vegyük figyelembe a várható igénybevételt és természetesen a rendelkezésünkre álló teret - akkor sem kell lemondanunk a mindennapi fürdésről, ha apró fürdőszobánk van. A kis terek kihasználásához adott tippjeinkért olvassa el múlt heti bejegyzésünket!
 
 
RAVAK Freedom R
 
 
Önnek mi a véleménye? Szóljon hozzá a bejegyzéshez Facebook-oldalunkon!