Instagram Pinterest Youtube

Hogyan találjuk meg a tökéletes zuhanykabint? - 4 biztos tipp

Dátum: 26.2.2016
Zuhanykabint választani nem egyszerű feladat. A választék hatalmas, számtalan forma, szín, anyag és stílus áll rendelkezésünkre, amikor építkezés vagy felújítás során azon gondolkozunk, mi lenne számunkra az ideális. Bejegyzésünkben adunk 4 biztos tippet, melyek segítenek a döntés kezdeti fázisában.

1. Méret

Az első és legfontosabb szempont: mekkora a helyiség, melybe a zuhanykabint tervezzük? Milyen méretben gondolkodunk? Kis fürdőben nagyon nem mindegy, hogyan használjuk ki a teret, míg nagyobb szobákban miénk a döntés. Az utóbbi esetben érdemes elgondolkozni azon, hogy szeretnénk-e ha két személy is kényelmesen elférne.

2. Forma

A félköríves zuhanykabinok helytakarékosak és ideálisak a kerek formák kedvelőinek. A szögletes formákat preferálóknak is bőven áll rendelkezésére választék, és ha tolóajtós megoldást választanak, a hatékony helykihasználás is megoldott. Tehát figyelembe véve a rendelkezésre álló teret a döntés már csak az egyéni ízlésünkön múlik.

3. Anyag és szín

Egy zuhanykabin esetében a keret anyagát és színét, és az üveg stílusát is kiválaszthatjuk. A kombinációk száma majdnem végtelen, minden azon múlik, hogy mik az egyéni prefernciáink és mekkora összeget szánunk a termékre.

4. Ha egyediek az igényeink

Van, hogy speciálisak az igényeink, olyan megoldást szeretnénk, ami a standard választékban nem elérhető. A RAVAK zuhanykabin konfigurátor segítségével összeállíthatjuk a számunkra ideális méretet, kombinációt. Sőt, olyan speciális igények kielégítése is megoldható a RAVAK-nál, mint a tetőtéri zuhanykabinok kialakítása (mely esetekben helyszíni felmérés szükséges).

Blix termékcsalád

A RAVAK Blix termékcsalád könnyed vonalvezetésű, nagy üvegfelületekkel rendelkező modellekből áll, az egyik legszéselebb méretválasztékkal rendelkező RAVAK-megoldás. Sokféleségének köszönhetően több stílushoz, elképzeléshez is illeszkedik, nem véletlen, hogy legnépszerűbb modellünk is a Blix kollekció tagja.

Önnek mi a véleménye? Szóljon hozzá a bejegyzéshez Facebook-oldalunkon!