Instagram Pinterest Youtube

4+1 romantikus Valentin-napi ötlet a fürdőszobába

Dátum: 12.2.2016
Semmi kétség nem fér hozzá, hogy a fürdés és a romantika sok ponton kapcsolódhat, akár ünnepeljük a Valentin-napot február 14-én, akár nem. 4+1 romantikus ötletünk bármikor bevethető, amikor az ellazulás élményére vágyunk, vagy ezzel az élménnyel szeretnénk meglepni valakit, aki fontos számunkra.

1. A fény ereje

A gyertya lángja önmagában megnyugtató, valamint segíti a teljes ellazulást és pihentető a szemnek. Ha színes üvegből készült mécsestartót használunk, a színek terápiás erejét is kihasználjuk - a piros szín melegséget sugároz, a zöld szín ellazít, a kék pedig megnyugtat. Magával ragadó élményt nyújtanak a hidromasszázs kádak színterápiával kiegészítve, melyekkel egyszerre élvezhetjük a masszázs és az általunk választott fény pozitív hatásait.

2. Rózsafürdő, a klasszikus

A rózsaszirmokkal meghintett fürdő nem véletlenül klasszikus, az illat és a látvány együtt kényeztet. A szirmokból a fürdőszobába vezető diszkrét ösvény is készíthető, így ez a megoldás meglepetésnek is kiváló. Ha a vörös színt túl erősnek találjuk nem muszáj ragaszkodni hozzá, rózsaszín vagy akár fehér szirmokkal is elkészíthető a kellemes fürdő.

RAVAK Evolution

RAVAK Evolution

3. Közös fürdés

A közös fürdésről sokan automatikusan a tágas sarokkádakra gondolnak, pedig több olyan konstrukció is elképzelhető, amikor ez az élmény a kisebb fürdőszobák tulajdonosainak is elérhető. A RAVAK Magnolia és Evolution kádjaiban középen helyeztük el a lefolyót, így senki sem szorul a kevésbé kényelmes oldalra.

4. Különleges, ünnepi kiegészítők

Bármelyik ötletünkhöz használhatunk ünnepi kiegészítőket is. Ilyen például egy különleges fürdőolaj beszerzése, vagy egy új törölköző készlet. Egy megnyugtató illat, mint a levendula vagy az ylang-ylang nagyon sokat hozzátehet az élményhez, csakúgy, mint egy új törölköző puhasága. Ezek olyan mindennapi tárgyak, melyekből választhatunk kifejezetten Valentin-napra szánt változatot is, így csempészve romantikus hangulatot a fürdőszobába.

+1. Romantikus este, ha nincs kádunk

Fenti tippjeink egy kis átalakítással a káddal nem rendelkező fürdőszobákban is felhasználhatóak. Egy gyertya a legkisebb térben is jól mutat, a szirmok pedig akár a padlót is díszíthetik. Sőt, a romantikus, együtt eltöltött idő helyszíne a zuhanyzó is lehet, főleg, ha kifejezetten két személy együttes használatára alakították ki.

Chrome koncepció

RAVAK Chrome

Önnek mi a véleménye? A bejegyzéshez hozzászólhat Facebook-oldalunkon