Google+ Youtube Instagram

Fürdés

Hidromasszázs rendszer kiegészítők

A választható kiegészítőket az elektronikus vezérlésű hidromasszázs rendszerekhez lehet megrendelni. Ezek a következő rendszerek: SPORT Plus Hidro, SPORT Plus Hidro/Air, EXTRA FLAT Plus Hidro és az EXTRA FLAT Plus Whisper.

Felár ellenében rendelhető választható kiegészítők a következők: ózongenerátor, fertőtlenítés. hőtartó fűtés és fényterápia.


Fertőtlenítés

Az automatikus fertőtlenítő egység fertőtleníti a hidromasszázs rendszert és eltávolítja az egyéb szennyeződéseket is, mint a szappandarabok, por vagy bőrmaradványok.
Megrendelhető a SPORT Plus Hidro, SPORT Plus Hidro/Air, EXTRA FLAT Plus Hidro, EXTRA FLAT Plus Whisper rendszerekhez és a speciális Viola kád rendszeréhez. A speciális ATOMIC Plus rendszer esetében a rendszer már tartalmazza..
Fertőtlenítés

Ár:
129.000.- Ft

Ózongenerátor

Az ózongenerátor az O3, az ózon fertőtlenítő tulajdonságait használja ki. Az ózongenerátor a szivattyú része.
Megrendelhető a Sport Plus Hidro/Air rendszerhez és a speciális Viola Sport Plus Hidro/Air rendszerhez.
Ózongenerátor

Ár:
39.000.- Ft

Hőtartó fűtés

A beépített fűtőegység biztosítja, hogy a kádba engedett adott hőmérsékletű víz hőmérséklete az ajánlott használati idő alatt nem csökken.
Megrendelhető a SPORT Plus Hidro, SPORT Plus Hidro/Air, EXTRA FLAT Plus Hidro, EXTRA FLAT Plus Whisper rendszerekhez. A speciális YOU Plus, YOU Duo és ATOMIC Plus rendszerek esetében a rendszer részét képezi.
Hőtartó fűtés

Ár:


Fényterápia

A nagy teljesítményű víz alatti világítás színes vagy fehér fénnyel tölti be fürdőkádját. A fényterápia relaxációs tulajdonságait a három alapszínnel és azok egymásba történő átmenetével éri el. A fényterápia fő funkciói a következők: fényerősség szabályozása, kiválasztot színárnyalat megállítása, a színárnyalatok váltakozási sebességének szabályozása.
Megrendelhető a ACTIV Hydro, ACTIV Air, SPORT Hydro, SPORT Hydro/Air, SPORT Plus Hydro, SPORT Plus Hydro/Air, MISTRAL Hydro, MISTRAL Whisper, EXTRA FLAT Hydro, Extra Flat Whisper EXTRA FLAT Plus Hydro a Extra Flat Plus Whisper.
A speciális LoveStory rednszerek esetében egy más típusú fényterápia a rendszer részét képezi.
A You kádhoz tartozó speciális rendszerek esetében a víz alatti LED világítást, mely a rendszer részét képezi felár ellenében más típusú fényterápiára lehet cserélni.
Színterápia

Ár:
145.000.- Ft

A hidromasszázs kádat és a kiegészítőket megtervezheti és kiválaszthatja az online Hidromasszázs rendszer konfigurátor eszközünk segítségével.

A feltüntetett árak forintban vannak és tartalmazzák az ÁFA összegét.