Youtube Instagram

Kádfeltöltők a túlfolyónál, kád le/túlfolyószettel

Kád le- és túlfolyószettek kádfeltöltéssel a túlfolyónál

Ez egy olyan kádlefolyó szett, amely túlfolyótöltővel van felszerelve, és rejtett csaptelepet igényel. Ez az egyszerű készülék, amelyből csak a kád tetején lévő vezérlőkerék és a kád alján lévő dugó látható, a kád falán "túlfolyó" víz kényelmes feltöltését biztosítja. A kádon nincs semmi, amit meg lehetne ütni (mint egy hagyományos csaptelepen), a víz a kád oldala mentén töltődik, így nem fröcsköl és szépen néz ki. A túlfolyótöltettel ellátott kádlefolyó-tömörítők bowdenes vagy Click-Clack rendszerű leeresztővel rendelkeznek. A legkiválóbb minőségű anyagok garantálják a hosszú élettartamot.


Kádlefolyók Család

Az összes változat amire szüksége lehet.

Kád le- és túlfolyó szett nélkül kádja használhatatlan lenne. A kád klasszikus bowdenes, vagy Click-Clack rendszerű le- és túlfolyóval egészíthető ki. Mindkét típus megvásárolható kádfeltültés a túlfolyónál rendszerrel,  illetve nélküle.


Technikai információk

A kádban áztató csaptelepek esetében egy túlfolyótöltővel ellátott lefolyószett kerül beépítésre. A víz a kád túlfolyóján keresztül folyik, és a csaptelepen keresztül szabályozható. A legkiválóbb minőségű anyagokból készülnek és hosszban, mechanizmusban és kialakításban különböznek egymástól. A bowdenes leeresztő mechanizmusban a felső kerék és a leeresztő dugó egy bowdenkábellel van összekötve. Forgassa el a vezérlőkereket a leeresztőcsap zárásához vagy nyitásához. A Click-Clack mechanizmus segítségével összenyomással/lenyomással a lefolyódugót zárja be és összenyomással/lenyomással ismét kinyitja. Az 570 mm vagy 800 mm hosszúságú, túlfolyótöltővel ellátott kádlefolyókészletek bowdenkerékkel vagy Click-Clack lefolyóvezérléssel kaphatók. A termék tartalmaz egy szifont (szagelzáró), egy fém szifondugót és egy műanyag töltőfejet is. A lefolyószabályozó szögletes, krómozott kivitelben. A fenti, túlfolyótöltővel ellátott kádlefolyó szettek az Avocado, BeHappy II, Classic kivételével minden kádtípushoz alkalmasak. Az 570 mm hosszúságú, túlfolyótöltővel ellátott kádlefolyó szettek esetében nem használható a Formy 01 és Formy 02 kádakhoz sem.

3 év garanciaFém kivitelezés
Kádfeltöltők a túlfolyónál, kád le/túlfolyószettel

Árak / készlet

Amennyiben a termék a központi raktárban nem elérhető, akkor a cikknél lévő szállítási határidőn belül szállítjuk.
Cikkszám Méretek Megnevezés ÁFA nélküli ár Ár ÁFA-val Elérhetőség (db)     
X01438 Kádfeltöltés a túlf. kád le/túlf.szett-tel 570 B H/K krómozott fedéllel
0 készlet esetén, a max. szállítási határidő: 37 nap
30 709 39 000 10
X01440 Kádfeltöltés a túlf. kád le/túlf.szett-tel 570 C-C H/K krómozott fedéllel
0 készlet esetén, a max. szállítási határidő: 37 nap
32 520 41 300 0
X01504 Kádfeltöltés a túlf. kád le/túlf.szett-tel 800 B H/K krómozott fedéllel
0 készlet esetén, a max. szállítási határidő: 37 nap
31 417 39 900 7
X01505 Kádfeltöltés a túlf. kád le/túlf.szett-tel 800 C-C H/K krómozott fedéllel
0 készlet esetén, a max. szállítási határidő: 37 nap
33 228 42 200 0

Az árak forintban vannak feltüntetve. Az készletadatok óránként frissülnek.

Választható extrák