Instagram Pinterest Youtube

Csaptelepek

Chrome II falba süllyesztett termosztátos csaptelep - háromutas

Chrome II háromutas termosztátos, falba süllyesztett csaptelep R-box Multihoz

CR II 067.00CR.O3.RB071 / CR II 067.20BL.O3.RB071
A Chrome falba süllyesztett csaptelepek vezérlik a vizet a kádtöltő csaptelephez, ill. a zuhanyfejhez vagy az esőztetőhöz. Az ergonomikus váltó praktikus alakja lehetővé teszi a nedves kézzel való irányítást. Ez a csaptelep teljesen egyedülálló megoldás a piacon, mivel lehetővé teszi a kevert víz elosztását egyszerre egy, két vagy akár három helyre. Olyan helyzetekben használhatjuk, ha a kádtöltés mellett még egy fej- és egy kézizuhanyt is létesítünk, vagy a zuhanyzóban zuhanyfuvóka fúvókákat építünk be a fej- és kézizuhany mellett. Választhat hagyományos krómozott csaptelepet, vagy inkább egy modern trendet szeretne fekete színben?


Falba süllyesztett csaptelepek Család

A Chrome falsík alatti csaptelepeket javasoljuk RAVAK kádakkal és zuhanykabinokkal kombinálni. 

 

Technikai információk

  • betét (átmérő, anyag): 35 mm, kerámia
  • kivitel: R-box Multi RB 071.50 3-utas csaptelep, kapcsolóval, belső egység nélkül – R-boxhoz alkalmas
  • Színkivitelí:
    • CR: chrome – króm
    • BL: black – fekete
  • Jótállás a csaptelepekre: 5 év
  • Alkalmas: a Chrome és az összes többi RAVAK kádhoz, zuhanykabinhoz - kádhoz való alkalmazásnál a kádhoz szerelni kell egy vízfeltöltő falikart, vagy el kell látni kádfeltöltős túlfolyóval, és a kád fölé a megfelelő helyre el kell helyezni egy fali csatlakozót, amihez fej - és kézizuhanyt lehet telepíteni. Ha zuhanyzóhoz építjük be, akkor kell egy fejzuhany, egy kézizuhany és emellett öblítés fúvókákat helyezhetünk el a falban.

A design harmonizálása érdekében javasoljuk a Chrome II csaptelepeket a koncepció további elemeivel vagy más RAVAK termékekkel kombinálni. Tisztításukra a RAVAK Cleaner Chrome használatát ajánljuk. Az R-box Multi 071.50 falsík alatti alaptestneknek nem része a csaptelep teste, azt külön meg kell vásárolni. Az R-box Multi tartalmazza a falhoz rögzítéshez szükséges alkatrészeket, de nem tartalmazza a vízbekötéshez szükséges anyagokat. Az R-box Multi tartozéka egy műanyag takaróelem, mely lehetővé teszi, hogy a csaptelep leszerelése után, vagy felszerelése előtt teljesen működő vízhálózat legyen az épületben. Ezzel a műanyag takaróelemmel lehetséges a vízrendszer légtelenítése anélkül, hogy elzárnánk a vizet. Az R-box Multin van egy felfelé mutató nyíl, ami az egyértelmű elhelyezést segíti.

5 év garanciaKoncepciókRAVAK Cleaner ChromeÁllandó hőmérsékletFastReactionVédelem a leforrázás ellenTakarékosság
Chrome II falba süllyesztett termosztátos csaptelep - háromutas

Árak / készlet

A készletadatok óránként frissülnek.
Amennyiben a termék központi raktárban nem elérhető, kérjük a szállítási határidőről érdeklődjön forgalmazóinknál.
Cikkszám Méretek Megnevezés ÁFA nélküli ár Ár ÁFA-val Elérhetőség (db)     
X070457 CR II 067.00CR.O3.RB071 Falba süllyesztett 3-utas termosztátos csaptelep, többutas R-box multihoz, króm 62 520 79 400 0
X070469 CR II 067.20BL.O3.RB071 Falba süllyesztett 3-utas termosztátos csaptelep, többutas R-box multihoz, króm 70 787 89 900
X070074 R-box Multi alaptest falba süllyesztett csaptelepekhez, RB 071.50 32 520 41 300

Az árak forintban értendők.