Instagram Pinterest Youtube

3 új zuhanykabin, amelybe bele fogsz szeretni!

Dátum: 13.3.2019
Meglátni és megszeretni! Ez lehetne a mottója legújabb zuhanykabinjainknak, amelyeket a legfrissebb trendek szerint álmodtunk meg. A modern design olyan klasszikus értékekkel párosul mint a prémium alapanyagok, a funkcionalitás és az ergonómia. Tekintsd meg őket és ess szerelembe!

A zuhanykabin kiválasztása mindig az egyik legnagyobb feladat a fürdőszobafelújítás vagy -tervezés előtt állók számára, azonban mi azon dolgozunk, hogy megkönnyítsük a döntést. Éppen ezért ha szeretnél naprakész lenni a legújabb fürdőszobatrendekkel és zuhanyzóválasztás előtt állsz, akkor eljött a te időd: bemutatkozik ugyanis 3 vadonatúj zuhanykabinunk, amelyeket meg is rendelhetsz a fürdődbe!

Fontosnak tartjuk, hogy a trendek követése mellett megtartsuk azokat a jól bevált szaniterkonstrukciókat, amelyek évek hosszú sora alatt már bizonyítottak a fürdőszobákban. Éppen ezért vagyunk büszkék a legújabb modelljeinkre, melyek megőrzik eredeti előnyeiket, mégis friss és modern designt csempésznek a megjelenésbe. Ismerd meg őket közelebbről!

Blix Slim - Vékonyított keret, könnyed elegancia

A Blix zuhanykabinok időtállóságát bizonyítja, hogy évek óta a legközkedveltebb modelljeink között találod; 2018-ban például a vásárlói döntések alapján a zuhanyzók között a dobogó második fokán szerepelt. Az ezüstérmes koncepciót idén új lendülettel gondolták tovább tervezőink, azonban megmaradt a rendkívül megbízható és csöndes csúszakrendszerű, takarítás során kibillenthető zuhanyajtó konstrukció és a zuhanykabin formavilága (negyedköríves, szögletes, fix falú, illetve egy-, de akár kétszemélyes kialakítású, stb.) is.

Az újdonság

A friss lendület így leginkább a designban mutatkozik meg: a Blix Slim esetén a vékonyított, slim keret finom arányai fiatalos dinamikát kölcsönöznek a zuhanykabin formatervezésének és optikailag felszabadítják, levegőssé, könnyeddé teszik a fürdőszobát.

A vékony keretes Blix Slim légies eleganciája egyszerre trendi és klasszikus.

Walk-In zuhanykabin - Újratöltve, feketében!

A Walk-In zuhanykabinjaink nem csak légies eleganciájuk miatt szerepeltek ötödik helyen a 2018-as év zuhanykbainjainak népszerűségi ranglistáján. A zuhanykabinok különlegessége, hogy méretük milliméteres pontossággal személyreszabható, így kiválóak különleges alapterületű és/vagy belmagassággal rendelkező fürdőszobákba. Erre jó példa ez a felújított tetőtéri fürdőszoba. Nem véletlen, hogy a Walk-In a legjobban beépített zuhanyfolyókával vagy padlóösszefolyóval érvényesül, hiszen így kiemelhető a kerámiaburkolat szépsége és te is szabadon tervezheted meg a zuhanyzó egyedi méretét. Ez különösen nagy előny, ha tágas, páros fürdőzésre alkalmas zuhanykabinra vágysz.

Az újdonság

A Walk-In 2019-es újítása reflektál a fürdőszobatrendek egyik legszembetűnőbb irányvonalára: a fekete árnyalatra! Gondoltad volna, hogy egyre több szaniter esetében jelenik meg valamilyen fekete designelem? Mi is szerettük volna “új színben” feltüntetni szaniterünket, így tervezőink olyan Walk-In zuhanysarok modelleket terveztek, amelyeknek oldalsó profiljai, merevítői és tartói feketében emelkednek ki az összképből. Mit szólsz hozzá?

A fekete profilú Walk-In zuhanykabin egyszerre elegáns és merészen kontrasztos megoldás a fürdőszobába.

Pivot zuhanyzó, feketében - A jövő érintése

A Pivot zuhanyzók2018-as zuhanykabinlista bronzérmeseiként meghatározó helyet foglalnak el szaniterpalettán. Legjellegzetesebb ismertetőjegyeik a látványos üvegfelelületek, amelyeket minimális számú fém profillal egészítettünk ki. A zuhanyzók ideálisak azokba a fürdőszobákba, ahol érdemes kiemelni a csempeborítást. Akkor is ajánljuk őket, ha hiszel az egyszerűség nagyszerűségében: a pántos ajtónyitási megoldás elnyűhetetlen, hiszen az erősen ötvözött acél alkatrészeket minőségi tok rejti. Garantált a zökkenőmentes ajtónyitás! A zuhanyzóhoz való toldóprofilnak köszönhetően azok is megvásárolhatják, akik számára az egyedi méretek miatt fontos, hogy a zuhanykabin és zuhanyajtó tetszőlegesen állítható legyen.

Az újdonság

Ha már a Walk-In kabinnál eltűnődtél a fekete árnyalat izgalmas összhatásán, akkor adunk újabb gondolkodnivalót, hiszen a Pivot zuhanykabinok is elérhetők feketében. Ez a változat tételesen fekete keretet és fekete forgócsapokat, ajtózsanérokat vonultat fel. Mindezek remek kontrasztot alkotnak az eredeti modellre is jellemző biztonsági üveggel, ráadásul éppen annyit tesznek hozzá a fürdődhöz, amennyit kell: egy kis extrát, egy kis fekete “mágiát”.

A Pivot zuhanykabin fekete profilú változata minden figyelmet magára szegez a fürdőszobában!

Gyűjts további  inspirációt a fürdődhöz és tarts velünk Facebook és Instagram oldalunkon, ahol napról napra inspiráló fürdőszoba témájú posztokkal jelentkezünk. Csatlakozz a fürdőszobarajongók közösségéhez!