Instagram Pinterest Youtube

Ez a 5 zuhanykabin volt vásárlóink kedvence 2018-ban

Dátum: 11.1.2019
Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy az év elejét ugyanannyira szeretjük, mint a végét: mivel ismét remekül zártuk az óévet, idén is nagy lendülettel vágunk bele az új kihívásokba. Ennek margójára most januárban megosztjuk veled 2018-as slágertermékeinket, kezdve a legnépszerűbb zuhanykabinokkal. Velünk tartasz?

Ha szeretnéd közelebbről megismerni a 2018-as év RAVAK slágertermékeit zuhanykabin, kád, mosdó és csaptelep vonatkozásban, kövesd figyelemmel januári blogposztjainkat, ahol megosztjuk veled a vásárlói döntéseken alapuló népszerűségi rangsorunkat. Talán téged is inspirál majd a fürdőszobatervezéshez avagy -felújításhoz? Ha már egy ideje fontolgatod, hogy belevágsz, nézz körül a fürdőszobám.hu oldalon. Ott aztán tényleg “belevághatsz”! ;-) Hasznos lesz! Na de következzenek a zuhanykabinok!

1. Supernova zuhanykabinok, a fürdőszobapiac közkedvelt megoldásai

Tökéletes megbízhatóság, csöndes és hibátlan ajtóműködés, örökéletű keretszerkezet: a Supernova különleges modelljei 2018-ban is az eladási toplistánkon szerepeltek. Nem is akárhol: az első helyen! A magyar piac legkedveltebb zuhanykabin termékcsaládjának darabjai maximálisan megbízhatók, hiszen a zuhanyajtók hibátlan, akadásmentes működése (AntiBlock rendszer) hosszú távon is biztosított. Gondoltad volna, hogy az ajtók letesztelt élettartama 1 000 000 nyitás és zárás? És azt, hogy az ajtók műszaki megoldására 10 év garanciát vállalunk? Ismerd meg közelebbről a Supernovában rejlő, sokoldalú megoldásokat és olvasd el részletes bejegyzésünket a témában!

A Supernova termékcsalád tagjai életreszólóan megbízható zuhany élményt garantálnak.

2. Blix zuhanyzók, a 2018-as év ezüstérmesei

Ismered azt a mindent elsöprő érzést, amikor rátekintesz és rögtön tudod, hogy még dolgotok lesz egymással? Vásárlóink sokszor így választották ki Blix zuhanykabinjainkat: ez szerelem első Blixre! :-) Miért ajánljuk neked akár 2019-ben is? Mert időtállóan praktikus és szerethetősége sem veszti érvényét. Ha olyan szanitert keresel, amely a magas minőséget ötvözi az elérhető árral, akkor lehet, hogy megtaláltad, amit keresel. A zuhanyzó előnyei között szerepel, hogy rendkívül sokoldalú megoldásokat foglal magába (negyedköríves, szögletes, fix falú, illetve egy-, de akár kétszemélyes kialakítású, stb.). Csúszkarendszere megbízható és csöndes, a SilentRun mechanizmusnak köszönhetően pedig sosem akadozik. Ezek a zuhanykabinok teljesítik hibátlan és zajmentes működésükre tett ígéretüket.

A Blix zuhanykabinok az eleganciát, a magas minőséget és az elérhető árakat egyesítik egy letisztult szaniterben.

Ha olyan modellt keresel, amelyet könnyedén tudsz takarítani, ez lehet a te zuhanykabinod: a Blix tolóajtó alsó részénél lévő csúszkamechanizmus ugyanis enyhe nyomására kibillenthető, vagy az ajtószárny akár ki is emelhető. Így nem maradnak nehezen tisztítható, elérhetetlen zugok. A takarítás könnyebb lesz, mint valaha: főleg ha követed 7+1 tippünket.

3. Pivot zuhanykabinok a dobogón!

Az igazi szépség az egyszerűségben rejlik. A 2018-as év harmadik legnépszerűbb zuhanykabinja, a Pivot esetén is a letisztult vonalakat és az egyszerű, mégis látványos designt részesítettük előnyben. A Pivot zuhanyzót annak ajánljuk, aki értékeli a minimális számú fém profil megoldás és élvezi a maximális nagyságú üvegfelületeket, amelyek láttatni engedik a fürdő csempeborítását. Miért takarnád el, ha olyan gondosan választottad ki? A zökkenőmentes ajtónyitás ezesetben is alapvetésünk volt: a Pivot ezért egyszerű, pántos ajtónyitási megoldáson alapul, ahol az erősen ötvözött acél alkatrészeket minőségi tok rejti. Mindez elnyerte tetszésedet, de aggódsz a fürdőd egyedi méretei miatt? A Pivot további nagy előnye, hogy a toldóprofilnak köszönhetően képes alkalmazkodni olyan méretekhez is, amelyhez a hagyományos szaniterek nem. Tekintsd meg a termékcsalád modelljeit!

A Pivot zuhanykabinok egyszerűségét látványos üvegfelületek emelik nagyszerűvé. Ilyen egy modern, szerethető fürdőszoba!

4. Chrome zuhanyzók, az univerzális megoldások szerelmeseinek

A Chrome fürdőszoba-koncepciónk az egyik legszéleskörűbben összehangolt kollekciónk, amely közel 50 szanitert és kiegészítőt sorakoztat fel. A zuhanykabin is büszkén viseli magán a koncepció stílusjegyeit: diszkrét, mégsem unalmas kialakítása gondoskodik róla, hogy az ovális és krómozott részletek összecsengő stílusjegyei minden egyes szaniteren megjelenjenek. Az aprólékos kidolgozottság a Chrome zuhanykabin esetén sem volt kérdés: a zuhanyzó rugalmas merevítői olyan kötőelemekkel vannak ellátva, melyek lehetővé teszik a kabin megfelelő irányba való beállítását és igazodását a fal esetleges egyenetlenségeihez. A Chrome zuhanykabin és -ajtók tökéletes vízzárását az alsó szegélyek és a 10 mm magas küszöbléc garantálja. Az ajtó kialakítása önmagában erős érv a negyedik legnépszerűbb zuhanyzónk mellett: a lengőajtók kifelé és belefé is nyithatók, így a víz a zuhanyzás után az ajtóról egyenesen a zuhanytálcába csöpög, nem pedig a földre, ahol csúszásveszélyt okozhat.

A Chrome zuhanyzó illeszkedik a fürdőszoba-koncepcióhoz ovális, krómozott elemeivel, praktikus kialakításával és precíz formatervezésével.

5. Walk-In, az igazán egyedi zuhany és fürdő megoldásokhoz

Walk-In zuhanykabinunk a fürdőszoba ínyencek kedvelt megoldása: a milliméteres pontossággal méretre igazítható zuhanykabinok az üvegfalak kombinálásával alakíthatók, stabilitásukat az elegáns merevítőrudak és illesztési profilok biztosítják, melyek nem rontják a fürdő esztétikáját, sőt modernebbé és extravagánsabbá varázsolják azt. Ha szeretnéd kiemelni a fürdő kerámiaburkolatának szépségét, akkor is jó döntés lehet, hiszen a Walk-In csodásan mutat egy beépített zuhanyfolyókával vagy padlóösszefolyóval, elengedheted a tervezés során a zuhanytálcák jelentette megkötéseket.

A Walk-In zuhanykabinok az igazi fürdőszoba ínyencek kedvencei: egyedi és milliméterre pontosan alakítható megoldás.

Ez a zuhanykabin megoldás hozzájárulhat ahhoz is, hogy a hétköznapokat spa élménnyel gazdagítsd: a tágas térnek köszönhetően a zuhanykabint egyéb relaxációs segédeszközzel is kiegészítheted mint például egy hidromasszázs panel, lehajtható zuhanyülőke vagy esőztető zuhanyfej. Ugye, hogy nem hangzik rosszul ez sem?

Ha szeretnél idén még több inspiráló fürdőszoba posztot olvasni, kövess minket Facebook és Instagram oldalunkon, ahol leplezetlen missziónk a mindenki számára elérhető, szép fürdőszoba megoldások bemutatása. A következő héten újabb bloggal jelentkezünk, arról se maradj le, itt megtalálsz minket!