Instagram Pinterest Youtube

Szupernóva-robbanás a fürdőszobában?

Dátum: 9.2.2017
Amikor megalkottuk Supernova termékcsaládunkat, a csillagok együttállása biztosan szerencsés volt! Félreértés ne essék, e heti bejegyzésünkben sem a 2017-es éves horoszkópot állítjuk össze Önnek, hanem bemutatjuk az abszolút megbízhatóság zuhanykabin-manifesztációját, a Supernovát. Olvasson tovább!

Ha azt mondjuk fürdőszoba, Ön azt mondja - bízunk benne -, RAVAK. Ha azt mondjuk, Supernova, Ön azt mondja… csillagrobbanás. Ezt a cikket azért jegyezzük, hogy ezentúl kontextusfüggően, halk válaszként azért hozzátegye: zuhanykabin… :-)

Supernova zuhanykabin - A fürdőszoba csillaga

A Supernova termékcsaládpiac legkedveltebb kabinjait foglalja magába. Erre a

  • minőségi kidolgozottság, a
  • széles termékválaszték és az
  • ajtók szabadalmaztatott tolórendszere tette méltóvá.

Kollégáink csak “jó öreg RAVAK termék”-ként emlegetik, mert piacra kerülése óta rendkívül népszerű, klasszikus és megbízható modelleket vonultat fel.

A RAVAK fürdőszoba abszolút megbízható és praktikus éke lehet Supernova termékcsaládunk bármely tagja - legyen szó zuhanyajtóról, vagy komplex zuhanykabinról.

Supernova termékcsaládunk így lett az évek során a megbízhatóság és a praktikum zászlóhordozója. Az alábbi pontokban összegyűjtöttük a “miértek”-re való választ.

Jelentős választék - Lekvárok és lehetőségek

 

A Supernova termékcsalád összesen 10 féle zuhanykabin, zuhanyajtó, oldalfal és alacsonyított kádparaván típust kínál, valamint 2 különböző színű keretet és 3 fajta betétlemezt. A választás során az Önre ható bőség zavara olyan, mint amikor farkaséhesen, a nagymama 15 féle lekvárja közül kell kiválasztania a palacsintába valót: se a palacsinta, sem a fürdőszoba nem az igazi üresen! :-)

Egyszerű beépíthetőség - A telepítés nem az Ön gondja!

 

Azért, hogy levegyük az Ön válláról a terheket (szó szerint és képletesen is), a választott termékeket összeszerelve vásárolhatja meg, kis műszaki érzékkel akár Ön is összeszerelheti (6 csavarral rögzül a falra), de sok éves múlttal és nagybecsű szakmai tapasztalattal rendelkező márkaszerviz-hálózatunk igény szerint a telepítés gondjait is megoldja Ön helyett.

 

A sokoldalú RAVAK Supernova zuhanykabin és zuhanyajtó választék számos megoldást lehetővé tesz a fürdőszoba helyiségében.

AntiCalc® és AntiBlock®

 

Az AntiCalc® és AntiBlock® technológiát számos bejegyzésünkben elővettük már, de a linkekre kattintva további információt érhet el az említettekkel kapcsolatban.


A víztaszító AntiCalc® láthatatlan réteget képez a zuhanykabin, a zuhanyajtó üvegén, és védelmet nyújt a vízkő, a szennyeződések ellen. A linkre kattintva ahhoz is kap tippeket, hogyan kezelje ezt a felületet, érdemes elolvasnia!

Az AntiCalc® üvegvédelem nem csak szennyeződés, hanem vízkő mentes megoldást kínál Önnek a zuhanykabinban, a zuhanyajtón.

Az AntiBlock® mechanizmus (nagyon) hosszútávon biztosítja a zuhanyajtók hibátlan és akadálymentes működését. Supernova zuhanykabinjaink, zuhanyajtóink esetében 10 év garanciát biztosítunk erre a műszaki megoldásra.

A csönd ígérete - A zuhanyajtó, mely 6 emberöltőt is megél!

A már említett AntiBlock® rendszer nem csak egy üres varázsszó. A mechanizmus garantálja a zuhanykabin, zuhanyajtó hibamentes és csöndes működését, mert meggátolja az egymáson csúszó elemek összeakadását. Összesen 1.000.000 (!) nyitásra teszteltük, amely megfeleltethető egy négy tagú család napi kétszeri zuhanyzásának. Ilyen körülmények között a teszteredmények szerint 171 évig (közel 6 emberöltőn keresztül) garantált a megbízható működés! Volt már valaha olyan zuhanykabinja, melyet akár az ükunokái is használhatnak?

A fürdőszobába illeszkedő, megbízható zuhanykabint, professzionális zuhanyajtót keres? A megoldás: RAVAK Supernova.

A konkrét, variábilis Supernova termékekről katalógusunkban, illetve honlapunkon tájékozódhat, de kollégáink is állnak rendelkezésére az info@ravak.hu e-mail címen, illetve Facebook vagy akár Instagram oldalunkon is bátran felteheti kérdéseit. Ha további tanácsokra, inspirációra van szüksége, kattintson az alábbi képre, és töltse le ingyenes, 7+1 tippből álló, részletes fürdőszoba felújító/tervező anyagunkat. Sokak hasznára vált már, talán Önnek is jól jöhet! Tartson velünk a jövő héten is!

Töltse le ingyenes 7+1 tippet tartalmazó segédanyagunkat a fürdőszoba tervezéshez, fürdőszoba felújításhoz!