Instagram Pinterest Youtube

Tetőtéri fürdőszoba, egy kis romantikával - Így csináljuk mi!

Dátum: 14.9.2017
Ugyan egy tetőtéri fürdőszoba megfelelő berendezéséhez kicsit nagyobb nyitottság és több leleményesség szükséges, mint egy hagyományos fürdőhöz, de a megfelelő szaniterek használatával igazán szép megoldások születhetnek. Most mutatunk is egy valós példát!

Blogunkban nem először kerülnek terítékre a tetőtéri fürdőszoba előnyei és hátrányai, valamint azok megoldásai. Korábbi bejegyzésünkben már javasoltunk néhány praktikus tanácsot, míg ezúttal egy valós példával szeretnénk arra buzdítani a tetőtéri fürdőszoba berendezése előtt állókat, hogy ne ijedjenek meg túlságosan a feladattól.

 

A Szép Lakás verseny során kád és zuhanykabin is helyet kapott a tetőtéri fürdőszobában: egy LoveStory kád, valamint egy könnyed Walk-In zuhanykabin, Chrome zuhanytálcával.

Tetőtéri fürdőszoba kialakítása - Nem fog ki rajtunk! 

Cseh anyacégünk izgalmas kihívás elé nézett, amikor kiderült, hogy egy háromszáz éves vidéki ház tetőterében egy 18 m2 nagyságú, kihasználatlan tér vár arra, hogy praktikus funkcióval ruházzák fel. Mivel a ház tulajdonosa úgy döntött, hogy fürdőszobát szeretne kialakítani a helyiségben, jelentkezett a Szép Lakás versenyre, mely során az 1991-óta fürdőszoba megoldásokat szállító, professzionális szakmai gárdával rendelkező cégünk segített a kivitelezésben. Vevőnk és szakértőink végig egy nyelvet beszéltek: egyetértésben döntöttek úgy, hogy kádat és zuhanykabint is terveznek az új fürdőszobába. A tulajdonos választása kád kérdésben a nagy méretű és íves, két fő befogadására is alkalmas, modern romantikát képviselő, öntött akril kádunkra, a LoveStory II modell első kiadására esett. Az alábbi képen a jelenleg forgalomban lévő, formailag szinte teljesen megegyező, még komfortosabb verzió, a LoveStory II látható.

 

A nagy méretű és íves, két fő befogadására is alkalmas, modern romantikát képviselő, aszimmetrikus, öntött akril kádunk, a LoveStory lett a befutó a fürdőszoba felújítás során.

 

A harmonikus formák mellett a dekorelemek stílusos elrendezésének is köszönhető, hogy ez a fürdőszoba bármikor képes egy kis relaxációra és romantikára csábítani a tulajdonosait.

 

A tetőtéri fürdőszoba a LoveStory kád és az ízléses kiegészítők hatására igazi relaxációs szentéllyé változott.

 

A fürdő másik vonzó alapdarabja a tetőtérbe illeszkedő, kifinomult és szinte láthatatlanul könnyed Walk-In zuhanykabin, amelyet hozzá illő öntött műmárvány, biztonságos és ellenálló, elegáns Chrome zuhanytálcával egészítettünk ki.

 

A fürdő másik vonzó alapdarabja a tetőtérbe illeszkedő, kifinomult és szinte láthatatlanul könnyed Walk-In zuhanykabin, amelyet hozzá illő öntött műmárvány, biztonságos és ellenálló, elegáns Chrome zuhanytálcával egészítettünk ki.

 

Adott esetben a zuhanyzó zuhanytálca nélkül is megállja a helyét, kiegészítve a megfelelő zuhanyfolyókával vagy padlóösszefolyóval. A Walk-In közkedvelt darab, ugyanis az üvegfalak kombinálásával alakítható, melynek stabilitását az elegáns merevítőrudak és illesztési profilok biztosítják, nem rontva a zuhanyzó esztétikáját. Egyik legnagyobb előnye, hogy mérete miliméternyi pontossággal az igényekhez igazítható, akár zuhanykabin konfigurátorunk segítségével.

 

 Walk-In közkedvelt darab, ugyanis az üvegfalak kombinálásával alakítható, melynek stabilitását az elegáns merevítőrudak és illesztési profilok biztosítják, nem rontva a zuhanyzó esztétikáját.

 

Az elkészült fürdőszoba olyannyira elnyerte a szakmai zsűri tetszését, hogy megnyerte a versenyt. Ha minden igaz, tulajdonosa és a család a mai napig elégedetten használja. 

Ha úgy érzi, Önnek is jól jönne egy kis segítség a tervezésben, próbálja ki konfigurátorainkat, vagy kérdésével forduljon magyar szakértőinkhez az info@ravak.hu e-mail címen. Inspiráció gyanánt javasoljuk Facebook és Instagram oldalunkat, további szakmai tippekért pedig az alábbi képre kattintva ingyenes tanácsaink összefoglalóját!

 

Töltse le ingyenes szakmai tanácsainkat a fürdőszoba felújításához!