Instagram Pinterest Youtube

Zuhanybox - Instant fürdőszoba megoldás a RAVAK-tól

Dátum: 9.6.2017
Fejtörést okoz megtalálni a tökéletes zuhanykabint? Limitáltak a lehetőségek a fürdőszoba adottságai miatt? A RAVAK zuhanyboxok megoldást kínálnak ezekre a problémákra.

Az ideális zuhanykabin kiválasztása gyakran vet fel nehéz kérdéseket. A változatos kínálat közül melyikre tegye le voksát? Alakítson ki zuhanysarkot? Vagy legyen inkább praktikus zuhanykabin a fürdőszobában?

 

Speciális adottságú, kis fürdőszobába ideális választás lehet a RAVAK valamely zuhanyboxa!

 

Ha egyik lehetőség sem megfelelő az Ön számára a fürdőszoba sajátos kialakítása miatt, és szeretné pénztárcabarát módon élvezni a frissítő zuhanyzást, válasszon a helyiségbe RAVAK zuhanyboxot!

 

Zuhanybox, a fürdőszoba Jolly Jokere

 

A zuhanyboxokat olyan fürdőszobákba ajánljuk, ahol bonyolult lenne, vagy egyáltalán nem lehetséges a teljesen elszigetelt zuhanysarok kialakítása. Ha összevetjük a kialakításra szánt időt a költségekkel, a zuhanybox lesz a legideálisabb választás.

 

Zuhanyzót keres a fürdőszobába? Ne kutasson tovább, mert a RAVAK zuhanyboxszal megtalálta a leggyorsabb, pénztárcabarát megoldást!

 

Miért válasszon zuhanyboxot?

 

  • Mobilis
  • Minőségi csaptelep, zuhanyfej és zuhanytálca szifon jár hozzá.
  • A hátfal részeként ülőfelületet is talál benne.
  • A szállítás lapra szerelt állapotban történik, így még a legszűkebb ajtón is bevihető.
  • A beszerelés minimális előkészülettel megoldható, mely a hideg és meleg víz csatlakozás, valamint a szennyvízlefolyó kiépítését jelenti.

 

A RAVAK kínálatában három különböző típusú zuhanyboxot fedezhet fel, amelyek közül az ASBKP6 és ASBRV2 modellek belépőnyílása a saroknál található, az ASBP3-as típusnál ezt oldalt találja.

 

Válasszon a RAVAK három zuhanyboxa közül megfelelő zuhanyzót a fürdőszobába!

 

Az említett modellek a piacra kerülése óta méltán népszerű, klasszikus és megbízható Supernova zuhanycsalád tagjai, melyek között összesen 10 féle zuhanykabint, zuhanyajtót, oldalfalat és alacsonyított kádparavánt találhat, valamint 2 különböző színű keretet és  3 fajta betétlemezt.

 

A RAVAK kiterjedt, változatos Supernova zuhany termékcsaládja biztosan megfelel a fürdőszoba elvárásainak!

 

Ha szüksége van némi extra segítségre a választáshoz, írjon bátran az info@ravak.hu e-mail címre, ahol kollégáink szakmai tapasztalataira támaszkodhat. Amennyiben fürdőszoba inspirációkat gyűjt, látogasson el Facebook oldalunkra, vagy tekintse meg Instagram oldalunkat. Ha konkrét tanácsokra van szüksége, az alábbi képre kattintva ajándék 7+1 fürdőszoba felújítással kapcsolatos válogatásunkat is letöltheti.

 Töltse le ajándék 7+1 fürdőszoba felújító tippünket!