Instagram Pinterest Youtube

RAVAK Tudástár: Kiegészítők kádhoz, zuhanyzóhoz? Nem illatos gyertyára gondolunk!

Dátum: 16.9.2016
Este fáradtan nem csak saját magát, hanem a munkahelyi stresszt is hazavonszolja. Lehet, hogy bekapcsolná a tévét, de azt már nézik a gyerekek. A hidegebb estéken talán enged magának egy kád kellemes vizet a fürdőszobában; felbont egy üveg bort, meggyújt néhány illatos gyertyát és élvezi a néma csöndet (gyerekvisongást, Szamócácska... vagy hogy is hívják? Eperke szinkronhangját a gyerekcsatornán) - mindegy, most jó zárt ajtók mögött!

És ha azt mondjuk, lehetne jobb is? Az élmény nem csak extra palack borral, 426 darab hangulatos gyertyával (vagy 426 üveg borral és extra gyertyával) fokozható - ugyan ezek is luxus kiegészítői lehetnek alkalomadtán a fürdőzésnek, mi tudunk javasolni a fürdőszoba percekhez mást is (aminek semmi köze a képen látható jókedvű kisfiúhoz vagy más gyerkőchöz, de cserébe rendkívül praktikus)!


Sőt, előző cikkeinkben részben már javasoltunk is néhányat kád kiegészítőink közül. Ebben a bejegyzésünkben például a kád paravánok hasznáról igyekeztük meggyőzni - egészen röviden azért, hogy se a vizet, se Önt ne kelljen a padlóról felmosni; valamint egy másik alkalommal már a megfelelő zuhanycsaptelep és kádcsaptelep kiválasztásáról is írtunk. Ezúttal javasolnánk még néhány hasznos kiegészítőt, amelyek megállják a helyüket kis fürdőszoba és nagy fürdőszoba esetén is.

Kád le- és túlfolyó szettek

Ha arra gondol, hogy az Odüsszeia első néhány sora is izgalmasabban hangzik latinul, mint a címben szereplő kifejezések, lehet, hogy igaza van. Egészen addig, amíg rá nem eszmél, hogy rendkívül praktikus szettekről van szó, melyeknek nincs szükségük fantázianévre, enélkül is megteszik a magukét. Miért?

  • A RAVAK kádlefolyó és túlfolyó szettek minden kádhoz használhatóak.
  • Műszaki tulajdonságokban, valamint dizájnban különböznek, de minőség terén nem ismernek kompromisszumot. Ön se tegye!

Mielőtt választana, fontos tudnia, hogy két alapvető típus érhető el a RAVAK kínálatában: egy klasszikus és egy olyan, amelynél a kádfeltöltő is a túlfolyónál található - ehhez a RAVAK süllyesztett csaptelepek valamelyikének használatát javasoljuk. Érdemes azzal is tisztában lennie, hogy a víz lefolyását szintén két féle módon szabályozhatja: ClickClack rendszerrel (a dugó nyomásra nyitja-zárja a lefolyót), vagy pedig bowdenes vezérléssel (amikor a felső szabályzó tekerésével nyithatja és zárhatja a víz útját).

Vízvető lécek zuhanyzóhoz

Kevés ember van, aki szívbéli vonzódást érez lécek iránt - kivéve ha (vízi)sízik. Azonban ha kipróbálja minden zuhanyzóhoz illeszkedő vízvető lécünket - 1100 vagy 2000 mm hosszú, többféle szélességű változatban -, amelyek a tálca és a fal közötti hézag lefedésére szolgálnak, nem fog csalódni. Optimálisan elfedik és tömítik az említett hézagot, így sokkal egyszerűbben tudja tisztítani a felületet, mintha egyenetlenül felvitt tömőanyagot használt volna, melyre igénybevétel után hamar lerakódik a szennyeződés.


H20 Color színterápia

Fém, extra lapos világítótesstel rendelkezik, valamint membrán billentyűzettel, amely rendkívül könnyű kezelhetőséget biztosít. Jól sejti, ez nem vízi elemlámpa, hanem a RAVAK színterápiás készüléke, mely a különböző fények segítségével csökkenti a stressz hatását, hat az összpontosítási képességre, a teljes pszichikai állapotra és befolyásolja a hő- és időérzetet is. 7 elérhető színkombinációja (piros, narancs, sárga, zöld, kék, lila, fehér) segít abban, hogy a hangulatához leginkább illőt válassza ki - 2016-os katalógusunk 195. oldalán ezek hatásairól bővebben tájékozódhat. Az áttekinthető vezérlőpanelen szabályozhatja a fehér fény erejét és melegségét, a színváltás sebességét is. Ha már látja magát a kedvenc színű fényében, kellemes, meleg vízben ücsörögni a kádban, és csak a beszerelés nehézségei miatt fázik gondolatban, ne stresszeljen (a kék fény ez ellen egyébként tökéletes), szakszervizünk vállalja a beszerelést is. Fényre fel!Ha kedvet kapott fürdőszobájának felújításához, akkor kattintson az alábbi képre: 7+1 hasznos tanácsunk már biztosan van az Ön számára! Ha továbbra is gyűlnek fejében a kérdőjelek, forduljon hozzánk bizalommal az info@ravak.hu e-mail címen, és tartson velünk jövő héten is!