Instagram Pinterest Youtube

Fürdőszobabútor, mosdó, wc

WC Vita RimOff

WC Vita RimOff

A Vita RimOff WC praktikus higiéniai előnyökkel jár, ugyanakkor modern és elegáns kialakításával is kitűnik, amely tökéletesen illeszkedik bármely fürdőszobába vagy WC helyiségbe.

Egyszerű és letisztult formájával a Vita RimOff WC bármely belső tér stílusos elemévé válik. A WC elegáns vonalvezetése kifinomult és modern megjelenést kölcsönöz fürdőszobájának. Tökéletesen illeszkedik a térbe anélkül, hogy zavaró lenne.

A klasszikus perem nélküli kagylóöblítési technológia gyakorlati előnyökkel jár a karbantartás és a higiénia szempontjából.


Család

A Chrome WC a zavaró és felesleges részletek nélküli stílus egyszerű megoldása, amely a letesztelt, beépített öblítő rendszeren alapul. A fali rögzítésnek köszönhetően a fürdőszoba, illetve a WC helyiség padlója is könnyen tisztítható. A WC csésze rögzítési helyei takarásban vannak, így nem rontják a tiszta és stílusos összképet. A Chrome falra rögzíthető WC-ket praktikus, lassú záródású, ún. SoftClose rendszerrel felszerelt WC ülőkével kínáljuk.

A fürdőszobai koncepció tökéletesítése
A Chrome WC-k dizájnja a kiterjedt fürdőszobai koncepcióhoz illeszkedik, így a WC-vel kombinált fürdőszobában is egységes stílust alakíthat ki. Formatervezése továbbá olyannyira modern és univerzális, hogy nagy sikerrel alkalmazható bármilyen új tervezésű fürdőszobában. Így a WC-vel közös fürdőszobát is egy stílusban tudja felszerelni.

Látható csavarok és hozzáférhetetlen részek nélkül
A tisztaságot sugárzó összképen nem esik csorba, hiszen a WC csésze könnyen tisztítható és külsején nincsenek hozzáférhetetlen részek, ahol idővel megülepedhetne a kosz.

Mindent az egyszerű karbantartásért
A WC csésze falra szerelése által a fürdőszoba vagy WC helység padlója könnyen tisztítható, az öblítést a gyakorlatban jól bevált öblítő rendszer végzi – a gallér fúvókái oda irányítják a vizet, ahová szükséges. A WC csésze így higiénikus, tiszta és könnyen tisztítható marad.

Technikai információk

  • Méret (szélesség/mélység/magasság): 360 x 530 x 350 mm
  • Anyaga: homogén kerámia, máz, további felületkezelés szükségessége nélkül
  • RimOff – kagylóöblítési technológia a klasszikus perem nélk
  • EasyFix – láthatatlan rögzítőrendszer
  • Jótállás: 10 év
  • Megvásárolható tartozékok: Vita slim WC-ülőke és beépíthető öblítő modulok és vezérlőgombok

RimOff – kagylóöblítési technológia a klasszikus perem nélkül
A Vita RimOff WC tiszta és higiénikus teret kínál. Az öblítőperem nélküli WC-kagylóban a szennyeződések nem tudnak leülepedni. Finomra hangolt belső formájának köszönhetően garantált a tökéletes öblítés. Ideális megoldás azok számára, akik nagy hangsúlyt fektetnek a tökéletes tisztaságra, a higiéniára és a könnyű karbantartásra. A WC-t úgy tervezték, hogy maximális kényelmet és a folyamatos tisztaságtudat nyugalmát nyújtsa Önnek.

EasyFix – láthatatlan rögzítőrendszer
A WC rögzítésének hagyományos, látható rögzítőelemekkel járó módszereit az innovatív EasyFix rejtett rögzítőrendszerrel váltottuk ki, ahol a WC-t felülről, az ülőke lyukain keresztül rögzítjük. Az egyik fő előnye az esztétikum, mivel nem zavarják többé látható csavarok vagy rögzítőelemek a WC általános megjelenését.
A WC-kagyló külső oldalán sincsenek nehezen hozzáférhető helyek, ezáltal minimálisra csökkentve a szennyeződés és a baktériumok felhalmozódásának lehetőségét. A WC-kagyló függesztett rendszere pedig megkönnyíti az alatta lévő padló tisztítását.

Javasoljuk, hogy a beépíthető öblítőmodult, a vezérlőgombot és a SoftClose lassító rendszerrel felszerelt - Vita slim WC-ülőkét is vásárolja meg hozzá. Az ülőke könnyen eltávolítható a WC-ről, az alatta lévő terület pedig tökéletesen megtisztítható.

RAVAK ajánlása:

  • a WC tartály és a RimOff fali WC csésze együttes vásárlását megelőzően mindenképp egyeztessen a RAVAK szervizzel.
  • a nem megfelelő kombináció befolyásolhatja az öblítővíz dinamikáját, ezáltal a víz könnyen kicsapódhat
  • a RimOff perem nélküli WC csészét RAVAK WC tartállyal vagy a vízmennyiséget és vízáramlás sebességét is szabályozható WC tartállyal ajánlott kombinálni
10 év garancia
WC Vita RimOff

Árak / készlet

A készletadatok óránként frissülnek.
Amennyiben a termék központi raktárban nem elérhető, kérjük a szállítási határidőről érdeklődjön forgalmazóinknál.
Cikkszám Méretek Megnevezés ÁFA nélküli ár Ár ÁFA-val Elérhetőség (db)     
X01860 360 x 530 x 350 WC Vita RimOff fehér 78 661 99 900 9
X01861 364 x 450 x 51 WC ülőke Vita fehér 20 236 25 700 >10

Az árak forintban értendők.