Youtube Instagram

Fürdőszobabútor, mosdó, wc

WC ülőke Classic Slim

Classic Slim WC-ülőke 

A maximális kényelem és a gyakorlati előnyök érdekében fejlesztették ki. A SoftClose retarder rendszer kellemessé teszi használatát. Formailag illeszkedik a Classic fürdőszobai koncepció toalettjéhez.

Sorozat Kiegészítők

A szaniter kerámia mára a legkifinomultabb komplex megoldást nyújtja, amellyel élvezheti és kellemesebbé teheti a WC használatát. Éppen ezért a RAVAK WC-khez és bidékhez kiegészítők széles választékát kínáljuk, többek között WC ülőkét és nyomólapot kétféle dizájnban, illetve különböző típusú falra szerelhető modulokat. Így egyetlen gyártótól beszerezhet mindent, amire szüksége lehet fürdőszobájában.

Technikai információk

  • mérete: (sz*h*m): 360 x 445 x 51 mm
  • anyaga: szilárd műanyag
  • barevné provedení: fehér 
  • garancia: 3 év 

Az extra vékony Classic Slim WC-ülőke tartós, fehér műanyagból készült, SoftClose retarder rendszerrel felszerelt. A beépített ezüst vegyületeknek köszönhetően az ülőke antibakteriális összetétele korlátozza a baktériumok szaporodását. Classic RimOff WC-hez alkalmas. A termék az azonos nevű koncepcióhoz illeszkedik, amely számos kádat, mosdókagylót, csaptelepet és fürdőszobabútort tartalmaz. Így a WC-vel közös fürdőszobát is egy stílusban tudja felszerelni.

3 év garanciaKoncepciók
WC ülőke Classic Slim

Árak / készlet

Cikkszám Méretek Megnevezés ÁFA nélküli ár Ár ÁFA-val Elérhetőség (db)
X01673 WC ülőke Classic Slim fehér 14 881,8898 18 900 >10

Az árak forintban vannak feltüntetve. A szállítási határidő 5 hét. Az készletadatok óránként frissülnek.

Letöltések

2,3 MB