Instagram Pinterest Youtube

Fürdőszobabútor, mosdó, wc

Vita Slim WC ülőke

Vita slim WC-ülőke

A Vita slim WC-ülőke finom és elegáns formatervezésével járul hozzá a Vita RimOff WC stílusos kiegészítéséhez. Az Ön maximális kényelme és gyakorlati haszna érdekében fejlesztettük ki. A SoftClose lassító rendszer megkönnyíti a zárását. A Duroplast ülőke erős és tartós, miközben a karcsú kialakítás megőrzi a könnyedség benyomását.


Kiegészítők Család

A szaniter kerámia mára a legkifinomultabb komplex megoldást nyújtja, amellyel élvezheti és kellemesebbé teheti a WC használatát. A RAVAK tartozékok széles választékát is kínálja WC-khez és bidékhez, - például WC-ülőkéket, nyomólapokat többféle színben és kivitelben - annak érdekében, hogy illeszkedjen a fürdőszobai szerelvényekhez, valamint beépítési modulokat kínálunk különböző faltípusokhoz. Így egyetlen gyártótól beszerezhet mindent, amire szüksége lehet fürdőszobájában.

Technikai információk

  • Méret (szélesség/mélység/magasság): 364 x 450 x 51 mm
  • Anyaga: duroplast
  • SoftClose lassító rendszer a WC-ülőke zárásához
  • Egyszerűen eltávolítható WC-ülőke a könnyű karbantartás érdekében
  • Szín: fehér
  • Jótállás: 3 év

A Vita extra vékony WC-ülőke kiváló minőségű duroplastból készül, fehér színben. Az ülőke antibakteriális összetétele a benne lévő ezüstvegyületeknek köszönhetően csökkenti a baktériumok szaporodását. Az ülőkét a Vita RimOff WC-hez tervezték.

SoftClose – lassító zárórendszer
A SoftClose funkció a WC-ülőke innovatív és praktikus funkciója, amely a felhasználó kényelmét és biztonságát szolgálja, pl. az ujjak hirtelen beszorulása esetén. A zsanérokban lévő lehajtó mechanizmus gondoskodik az ülőke lassú és csendes lehajtódásáról a WC-re és a fedél rázáródásáról.
A SoftClose funkciót úgy tervezték, hogy gyakori használat mellett is tartós és megbízható legyen. Modern szabványt állít fel a fürdőszobai kényelem tekintetében.

Levehető WC-ülőke
Felejtse el a nehezen hozzáférhető helyeket és a hosszadalmas takarítást. Az ülőke könnyen eltávolítható a WC-ről, és az alatta lévő hely, valamint maga az ülőke is tökéletesen megtisztítható.

3 év garancia
Vita Slim WC ülőke

Árak / készlet

A készletadatok óránként frissülnek.
Amennyiben a termék központi raktárban nem elérhető, kérjük a szállítási határidőről érdeklődjön forgalmazóinknál.
Cikkszám Méretek Megnevezés ÁFA nélküli ár Ár ÁFA-val Elérhetőség (db)     
X01861 364 x 450 x 51 Vita slim WC ülőke - fehér 20 236 25 700 >10

Az árak forintban értendők.