Youtube Instagram

Uni Slim nyomólap fekete

Uni Slim nyomólap fekete

Az Uni Slim dupla nyomólap fali szerelőrendszerekhez való használatra alkalmas. A rendkívül keskeny, csupán 5 mm vastag nyomólap csak kis mértékben emelkedik ki a falicsempe síkjából. A matt fekete felület karcálló és növeli a WC eleganciáját.


Kiegészítők Család

A szaniter kerámia mára a legkifinomultabb komplex megoldást nyújtja, amellyel élvezheti és kellemesebbé teheti a WC használatát. A RAVAK tartozékok széles választékát is kínálja WC-khez és bidékhez, - például WC-ülőkéket, nyomólapokat többféle színben és kivitelben - annak érdekében, hogy illeszkedjen a fürdőszobai szerelvényekhez, valamint beépítési modulokat kínálunk különböző faltípusokhoz. Így egyetlen gyártótól beszerezhet mindent, amire szüksége lehet fürdőszobájában.

Technikai információk

  • Méretek: 24,7 x 16,5 cm
  • Anyag: kemény műanyag
  • Színválaszték: fekete matt
  • jótállás: 3 év

Az Uni Slim öblítő nyomólapot szerelőmodulra szerelt fali WC-khez tervezték. A karcálló felületű műanyag nyomólap matt fekete színben kapható. A szerkezet a falba integrálható, így a nyomólap csak 5 mm-rel emelkedik ki a burkolat síkjából. A falba süllyeszthető szett a csomagolás részét képezi.

3 év garancia
Uni Slim nyomólap fekete

Árak / készlet

Amennyiben a termék a központi raktárban nem elérhető, akkor a cikknél lévő szállítási határidőn belül szállítjuk.
Cikkszám Méretek Megnevezés ÁFA nélküli ár Ár ÁFA-val Elérhetőség (db)     
X01744 247 x 165 Uni Slim nyomólap – fekete
0 készlet esetén, a max. szállítási határidő: 37 nap
23 543 29 900 >10

Az árak forintban vannak feltüntetve. Az készletadatok óránként frissülnek.

Letöltések