Youtube Instagram

Bútorra szerelhető mosdószifon fix leeresztővel

Bútorra szerelhető mosdószifon fix leeresztővel

A mosdószifon az ugyanazon termékcsaládba tartozó, falra akasztható szekrénybe süllyeszthető Balance és Comfort mosdókhoz való.

Kiegészítõk Család

Minden lehetséges felhasználási módhoz kínálunk mosdólefolyót. Az alacsony mosdólefolyó bútorokhoz való használatra alkalmas, ahol helyet takarít meg, U alakú szifonnal ajánljuk kombinálni. A klasszikus mosdólefolyó a bútor nélküli mosdóknál előkelő megjelenést biztosít, melyet krómozott sárgaréz szifonnal ajánljuk kombinálni. A fix mosdólefolyó használatára a túlfolyó nélküli kézmosóknál és mosdóknál van szükség, ahol megakadályozzák a víz kifolyását.. A rögzített vízelvezető folyókát most fehér kerámia dugóval is kínáljuk.

Technikai információk

  • alkalmas: túlfolyó nélküli Balance és Comfort mosdókhoz, ugyanazon termékcsaládba tartozó mosdó alatti szekrénnyel kiegészítve
  • anyag: műanyag
  • jótállás: 2 év

A fix leeresztővel ellátott mosdószifon alkalmas a Balance és Comfort mosdókhoz, kiegészítve a mosdó alatti szekrénnyel. A bútor felső fiókjában lévő teret nem korlátozza a szifon teste, ez a megoldás több belső rakodóterületet takarít meg.

2 év garancia
Bútorra szerelhető mosdószifon fix leeresztővel

Árak / készlet

Amennyiben a termék a központi raktárban nem elérhető, akkor a cikknél lévő szállítási határidőn belül szállítjuk.
Cikkszám Méretek Megnevezés ÁFA nélküli ár Ár ÁFA-val Elérhetőség (db)
X01723 Mosdó szifon fix leeresztővel"
0 készlet esetén, a max. szállítási határidő: 37 nap
11 417,3200 14 500 >10

Az árak forintban vannak feltüntetve. Az készletadatok óránként frissülnek.