Instagram Pinterest Youtube

Csaptelepek

Slim S polc

Slim S Polc

A Slim S polc a modern fürdőszoba dizájn kiegészítője. Alkalmas tárolóhely kialakítására a zuhanyzóban, a kád felett, a mosdó mellett stb. Kombináljon több darabot, hogy egy lenyűgöző összeállítást hozzon létre, amely extra tárolóhelyet biztosít a fürdőszobai kellékeknek.


Család

Luxus és többfunkciós

A vékony SLIM polcok a modern fürdőszoba dizájnkiegészítői. A fekete és szatén színű polcok jellegzetes krómozott előlappal rendelkeznek. Ez lehetővé teszi, hogy a csaptelepekkel és egyéb fürdőszobai kiegészítőkkel a legapróbb részletekig összehangolhassa fürdőszobáját. Az egyenes és sarokpolcok alkalmasak tárolóhely kialakítására a zuhanyzóban, a kád felett, a mosdó mellett stb.

Koupelnové poličky Slim

Szakszerű gyártási folyamat

Kiváló minőségű fémekből készült. A polc sík felülete perforált, így a víz nem marad meg a felületén, ennek ellenére stabilitást biztosít az elhelyezett tárgyaknak.


Koupelnové poličky Slim

Variálhatóság

Több darab egymás feletti elhelyezésével lenyűgöző elrendezést hoz létre, extra tárolóhelyet biztosítva mindannak, amire szüksége van a fürdőszobában.


Koupelnové poličky Slim

Praktikus akasztók

Az egyenes polc mindkét oldalán egy-egy praktikus akasztó található a mosdókendő, törölköző felakasztásához. A polc közepén egy alsó akasztó van rögzítve, hogy egy nehezebb tárgyat, például hajszárítót tartson. A sarokpolcon három alsó akasztó található.

Technikai információk

  • méretek: 278 x 103 x 22 mm
  • anyag: eloxált alumínium és krómozott sárgaréz
  • termék színe: fekete/króm, szatén/króm
  • felszerelés módja: fúrással
  • jótállás: 5 év

A polc sík felülete perforált, így a víz nem marad meg a felületén, ennek ellenére stabilitást biztosít az elhelyezett tárgyaknak. A polc oldalain praktikus kampók találhatók mosdókesztyű, szivacs vagy törölköző felfüggesztéséhez. A polc közepén egy alsó kampó van elhelyezve, hogy akár egy nehezebb tárgyat, például egy elektromos borotvát is megtartson. Két vagy több polcot kombinálva látványos elrendezést hozhat létre extra tárolóhelyekkel. Javasoljuk a Slim C sarokpolccal történő kombinálását.
A külső felületek tisztítására javasoljuk a RAVAK Cleaner Chrome tisztítószer használatát. Szerelés 2 dübelre. Csavarok távolsága 200 mm.

5 év garanciaRAVAK Cleaner Chrome
Slim S polc

Árak / készlet

A készletadatok óránként frissülnek.
Amennyiben a termék központi raktárban nem elérhető, kérjük a szállítási határidőről érdeklődjön forgalmazóinknál.
Cikkszám Méretek Megnevezés ÁFA nélküli ár Ár ÁFA-val Elérhetőség (db)     
X07P575 278 x 103 x 22 mm Polc Slim S, fekete/króm 19 685 25 000 >10
X07P577 Polc Slim S, szatén/króm 24 252 30 800
X07P649 Polc Slim S, fekete/fekete 19 449 24 700 7
X07P651 Polc Slim S, fehér/fehér 17 953 22 800 5

Az árak forintban értendők.