Instagram Pinterest Youtube

Fürdőszobabútor, mosdó, wc

SD Classic II 400 Classic II mini mosdó alá

SD Classic II 400 mosdó alatti szekrény B/J

Még az egyszerű mosdókat is stílusossá varázsolja. Az ajtóban ergonomikusan kivágott hely van a nyitáshoz. A szekrény egy állítható magasságú polcot is tartalmaz. Két színben kapható. Formájával kiegészíti a Classic II koncepciót, amely alkalmas az egész fürdőszoba vagy WC céltudatos, a minimalizmussal összhangban történő felszerelésére.


Classic II Család

Klasszikus a szó legjobb értelmében

A Classic II fürdőszobabútor az egyszerűség és praktikusság gondolatát testesíti meg, azok legalapvetőbb formájában. A helytakarékos belső vonalvezetést a barátságosan minimalista, ovális, ajtóba vájt fogantyú teszi különlegessé.

Koupelnový nábytek Classic II

Méretek nagy választéka

A Classic II terméksorozat többféle mosdót tartalmaz, a legkisebb ‒ elsősorban WC helyiségekbe illő ‒ kézmosóktól kezdve egészen a családi dupla mosdókig. Valamennyi mosdóhoz méretben és stílusban is hozzá illő szekrényt kínálunk.


Koupelnový nábytek Classic II

Átgondolt belső tagolás

A Classic II szekrények modelljeinek tagolása a lehető legtöbb tárolórészt biztosítja, mindezt olyan kompakt külsőben, amely alig vesz el helyet a fürdőszobából. Hogy a tárolás átlátható legyen, a szekrények legnagyobb, dupla mosdó alá helyezhető modellje alacsony fiókkal egészül ki, amelynek belső kialakítása lehetővé teszi az apró dolgok kényelmes elrendezését.


Koupelnový nábytek Classic II

Választható színek

A Classic II bútorok minden fürdőszobában jól mutatnak, hiszen a bútorkeret kétféle színben kapható: fehér/fehér, fehér/szürke árnyalatban.

Technikai információk

  • Méretek (szélesség x mélység x magasság): 40 x 22 x 50 cm
  • Anyag: impregnált bútorlapok MFPB és MDF
  • Változat: balos és jobbos (B/J)
  • szín: fényes fehér
  • Jótállás: 5 év

Az SD Classic II 400 mosdó alatti szekrény állítható magasságú polccal van felszerelve. A bal vagy jobb oldali változatot az határozza meg, hogy melyik oldalon van a zsanér. A kiváló minőségű zsanér lassú ajtócsukódást biztosít. Összeszerelt állapotban kerül forgalomba szerelőkészlettel együtt (csavarok, pántok, lezáró elemek). A szekrény falra szerelhető.
Javasoljuk, hogy a mosdó alatti szekrényt kombinálja a Classic II koncepció más termékeivel az egységes fürdőszobai megoldások és az egységes dizájn érdekében.

5 év garanciaKoncepciókB/J változatImpregnálás nedvesség ellen
SD Classic II 400 Classic II mini mosdó alá

Árak / készlet

A készletadatok óránként frissülnek.
Amennyiben a termék központi raktárban nem elérhető, kérjük a szállítási határidőről érdeklődjön forgalmazóinknál.
Cikkszám Méretek Megnevezés ÁFA nélküli ár Ár ÁFA-val Elérhetőség (db)     
X000001484 400x220x500 mm Fürdőszobai szekrény mosdó alá SD Classic II 400 L fehér/fehér 48 504 61 600 9
X000001486 Fürdőszobai szekrény mosdó alá SD Classic II 400 R fehér/fehér 48 504 61 600

Az árak forintban értendők.

Letöltések