Youtube Instagram

Csaptelepek

Puri fali zuhany csaptelep

PURI FALI ZUHANY CSAPTELEP 150 mm

PU 033.00/150

Tökéletes látvány kivételesen praktikus funkcióval. A kiváló minőségű hőbetétnek köszönhetően maga a zuhany is figyeli a beállított vízhőmérsékletet. Azonnal kompenzálja a csőben lévő nyomás és a víz hőmérsékletének ingadozásait, biztosítva, hogy mindig olyan meleg víz folyjon, ahogyan beállította. Aki egyszer kipróbálja a termosztatikus csaptelepet, már ennél marad.

Elismeréseink:
Elismeréseink:

Sorozat

A Puri fali zuhany csaptelep a tökéletes látványt kivételesen praktikus funkcióval ötvözi. A kiváló minőségű hőbetétnek köszönhetően maga a zuhany is figyeli a beállított vízhőmérsékletet.
150 mm-es távközével univerzális társ minden zuhanyozáshoz. Mint minden RAVAK csaptelepre, a PURI kollekcióra is 5 éves garanciát kínálunk.

Technikai információk

  • Vízkiállás: 150 mm
  • betét (átmérő, anyag): 40 mm, kerámia
  • garancia a csaptelepre: 5 év
  • megfelelő: minden zuhanysarokhoz
  • kiegészítők: zuhanyozó-készlet és egyéb tartozékok

A fürdőszoba egységes megoldása és harmonikus kialakítása érdekében a többi Puri csapteleppel kombinálva javasoljuk. Külső tisztításhoz a RAVAK Cleaner Chrome tisztítószer használatát ajánljuk.

A kartus élettartama 30 év5 év garanciaTávköz 150 mmRAVAK Cleaner ChromeÁllandó hőmérsékletFastReactionVédelem a leforrázás ellenCoolFeelTakarékosságFém kivitelezés
Puri fali zuhany csaptelep

Árak / készlet

Cikkszám Méretek Megnevezés ÁFA nélküli ár Ár ÁFA-val Elérhetőség (db)
X070116 PU 033.00/150 termoszátos fali zuhanycsaptelep 150 mm 49 685,0394 63 100 >10

Az árak forintban vannak feltüntetve. A szállítási határidő 5 hét. Az készletadatok óránként frissülnek.