Youtube Instagram

Fürdőszobabútor, mosdó, wc

Ceramic R kerámia mosdó

Ceramic R kerámia mosdó

A Ceramic R mosdó követi az egyenes vonalak modern áramlatát. A Ceramic mosdópultra ültethető mosdók kiváló minőségű kerámiából készülnek - időtlen stílus modern designban. A mosdókat magas ellenálló képesség és tartósság jellemzi, és nagyon könnyen karbantartható. Umyvadlo Ceramic R jde v trendu moderním přímých linek, ale potlačuje jejich ostrost, zklidňuje je a zaobluje.

Sorozat Ceramic

Időtlen design

A Ceramic mosdópultra ültethető mosdók kiváló minőségű kerámiából készülnek - időtlen stílus modern designban. A mosdókat magas ellenálló képesség és tartósság jellemzi, és nagyon könnyen karbantartható. 

Keramická umyvadla Ceramic

Különböző forma, egységes minőség

A Ceramic O mosdók csábítóan lekerekített formája tökéletes harmóniát alkot és biztonság erzetet kelt. A Ceramic R mosdó követi az egyenes vonalak modern áramlatát. A mosdó a magabiztos megjelenés és a jelenkor designájank egyik legtökéletesebb ötvözete.


Keramická umyvadla Ceramic

Kreatív megjelenés

Kryštof Nosál designer úgy alkotta meg a modern formatervezésű mosdópultra helyezhető Ceramic mosdókat, hogy azok időtlen designja tökéletessé hangolja az összes jelenkori fürdőszobát. A pultra helyezhető kerámia mosdó még évek múltán is fürdőszobája dísze lesz. A Ceramic termékcsalád mosdói tökéletesen megfelelnek a jelenkor esztétikai és gyakorlati követelményeinek. 


Keramická umyvadla Ceramic

Mosdópultra helyezhető

A maximális kényelem érdekében a Ceramic mosdókhoz három színváltozatban (fényes fehér, tölgy, dió) és három szélességben (80/100/120) tud mosdópultot választani. A mosdópultok speciálisan impregnáltak a nedvességgel szemben, ezáltal nedves környezetben is helytállnak, kellemesen kiszélesítik a mosdó körüli teret, továbbá új külsővel gazdagítják a fürdőszobát.

Technikai információk

  • méretek: 60 x 40 x 12 cm
  • anyag: kerámia
  • túlfolyó: nincs
  • kiegészítők: mosdópult, hagyományos fix mosdólefolyó, mosdószifon, csaptelep
  • jótállás: 2 év

A Ceramic R mosdó kiváló minőségű kerámiából készül és kizárólag mosdópultra helyezhető. A mosdó nem rendelkezik túlfolyóval, ezért csak leeresztő nélküli csapteleppel és hagyományos, fix mosdólefolyóval szerelhető. 

2 év garancia
Ceramic R kerámia mosdó

Árak / készlet

Cikkszám Méretek Megnevezés ÁFA nélküli ár Ár ÁFA-val Elérhetőség (db)
XJX01160002 600 x 400 x 120 Ceramic R 600 kerámia mosdó 30 314,9606 38 500 0
X01439 Mosdólefolyó, hagyományos, fix, krómozott 4 724,4094 6 000 >10
X01371 Krómozott teleszkópos mosdószifon (króm) 14 881,8898 18 900
X01436 Mosdószifon, fém, krómozott, U-alakú 4 724,4094 6 000

Az árak forintban vannak feltüntetve. A szállítási határidő maximum 5 hét. Az készletadatok óránként frissülnek.