Instagram Pinterest Youtube

Csaptelepek

Chrome fali süllyesztett mosdócsaptelep

Fali süllyesztett mosdócsaptelep

CR 019.00CR.O1 / CR 019.20BL.O1
Fali süllyesztett mosdócsaptelep belső egységgel. A modern formatervezésű csaptelep tökéletesen harmonizál a Chrome koncepció további elemeivel. Választhat hagyományos krómozott csaptelepet, vagy inkább egy modern trendet szeretne fekete színben?


Chrome Család

Időtlenség, amely feldobja a napot

A fényes vagy fekete anyag szépsége és a víz nyugtató hangja. Ezek a Chrome csaptelepek. Az ovális és a sík felület geometriáját a sikeres Nosal Design stúdió tervezte. A Chrome a formák minimalista játéka, amely mindig visszaköszön. A csaptelepek a koncepció részét képezik, amely annyira harmonikus és összehangolt, hogy a Cseh Grand Design kategóriában jelölték. Formájának köszönhetően bármilyen fürdőszobába alkalmas.
Választhat hagyományos krómozott csaptelepet, vagy inkább egy modern trendet szeretne fekete színben?

Chrome csaptelepek

Széles választék

A kínálat nem csupán mosdócsaptelepeket, de bidé-, kád-, zuhany-, mosogató- és az R-box szerelési rendszerhez való falba süllyesztett csaptelepeket is tartalmaz.


Chrome csaptelepek

Egyediség

A Chrome csaptelepek művészi kialakítását, amilyet máshol nem talál, a sikeres Nosal Design stúdió álmodta meg, amely a fürdőszobai koncepcióért, a csaptelepet is beleértve, jelölést kapott a Czech Grand Design-díjra. A csaptelep műszaki egyedisége leginkább a Chrome kádaknál tűnik ki a behajtható kifolyónak köszönhetően. Használaton kívül egyedi ékszerként díszíti a fürdőszobát, a kifolyó kihajtásával pedig a kád egyszerűen feltölthető.


Chrome csaptelepek

Összehangolt kiegészítők

A Chrome csaptelepekhez kiegészítők széles választéka áll rendelkezésére, ahol a minőségen túl a tökéletesen összehangolt formavilág jelenti a hozzáadott értéket.

Technikai információk

 • fali süllyesztett mosdócsaptelep belső egységgel
 • beömlő kar hossza 230mm
 • kartus (átmérő, anyag): 35 mm, kerámia
 • Színkivitelí:
  • CR: chrome – króm
  • BL: black – fekete
 • kivitel: tartozéka az R-box
 • jótállás a csaptelepekre: 5 év
 • alkalmas: mosdókhoz a mosdópultra

A design harmonizálása érdekében javasoljuk a Chrome csaptelepeket a koncepció további elemeivel vagy más RAVAK termékekkel kombinálni. Tisztításukra a RAVAK Cleaner Chrome használatát ajánljuk. Az R-box tartalmazza a falhoz rögzítéshez szükséges alkatrészeket, de nem tartalmazza a vízbekötéshez szükséges anyagokat. Az R-box tartozéka egy műanyag takaróelem, mely lehetővé teszi, hogy a csaptelep leszerelése után, vagy felszerelése előtt teljesen működő vízhálózat legyen az épületben. Ezzel a műanyag takaróelemmel lehetséges a vízrendszer légtelenítése anélkül, hogy elzárnánk a vizet. Az R-boxon van egy felfelé mutató nyíl, ami az egyértelmű elhelyezést segíti.

5 év garanciaKoncepciókRAVAK Cleaner ChromeFlexiFlowEasyClean (levegőztető)SoftMove
Chrome fali süllyesztett mosdócsaptelep

Árak / készlet

A készletadatok óránként frissülnek.
Amennyiben a termék központi raktárban nem elérhető, kérjük a szállítási határidőről érdeklődjön forgalmazóinknál.
Cikkszám Méretek Megnevezés ÁFA nélküli ár Ár ÁFA-val Elérhetőség (db)     
X070430 CR 019.20BL.O1 Fali süllyesztett mosdócsaptelep, fekete
NEM RENDELHETŐ !!
71 811 91 200 0
X070093 CR 019.00CR.O1 Fali süllyesztett mosdócsaptelep, króm 66 220 84 100

Az árak forintban értendők.