Instagram Pinterest Youtube

Zuhanyozás

B SZETT BSKK4 80, 90, BSRV4 80, 90

B SZETT BSKK4 80, 90, BSRV4 80, 90 a BSKK4 és a BSRV4 zuhanykabinhoz

A formatervezett csuklópántok, rögzítők és fogantyúk szettje kiemeli a 80-as és 90-es méretű Brilliant BSKK4 és BSRV4 zuhanykabin minimalista megjelenését. A fémelemek szögletes, lapos formája különbözteti meg a Brilliant zuhanykabint a piacon található hasonló termékektől. A masszív fém elemek és a kiváló minőségű krómozás kombinációja szavatolja az összes fém elem lehető legjobb minőségét. Ennek köszönhetően garantálhatjuk az elemek nagyon hosszú élettartamát – az élettartam-teszt igazolta a 30 évet.


Család

A Brilliant és a Walk-In termékcsalád komplett termékei két önálló tételből állnak!

B SZETT
Külön kell megvásárolni a zuhanysarok üveglapjait, a zuhanyajtót vagy a Brilliant termékcsalád rögzített falait, valamint az úgynevezett B SZETT fém elemeit. A B SZETT tartalmazza a rögzítőket, a csuklópántokat, a fogantyúkat, a szerelőkészletet és a kiválasztott szettekhez az a Brilliant konzolokat is. A rövid vagy a hosszú üvegtartó konzol külön megvásárolható a kisebb méretű zuhanykabinokhoz is.

W SZETT
A Walk-In termékcsalád komplett termékének megvásárlásához be kell szerezni egy csomagban a Walk-In rögzített falait, továbbá a fém merevítőket az egész sarok stabilitásának biztosítására, a W SZETT második csomagját. A W SZETT tartalmazza a merevítőket és a tartókat.

A tervezés másik lehetősége – és nem csak a Walk-In termékek esetében –, hogy on-line megrendelhető a testreszabott megoldás telepítője az egyedi.ravak.hu címen, ahol kiválaszthatja a kívánt méretet (típus, szélesség, magasság).

Technikai információk

A negyedkörös BSKK4 80 és 90, valamint a BSRV4 80 és 90 zuhanysarok fém részei.
A B SZETT tartalma:

  • masszív üvegtartók - 4 db
  • ajtózsanérok - 4 db
  • fogantyúk - 2 db
  • szerelőkészlet

A zsanérok a zuhanykabin belsejében az üvegbe vannak ágyazva, és forradalmian könnyebbé teszik karbantartását. Az emelőszerkezet biztosítja az ajtó zárását és felemelkedését a küszöb fölé nyitása és zárása során. A tiszta fém és az ergonomikus fogantyúk masszív kialakítása hangsúlyozza az egész zuhanykabin tekintélyes megjelenését.

 

 

B SET – 30 éves élettartam teszt

Árak / készlet

A készletadatok óránként frissülnek.
Amennyiben a termék központi raktárban nem elérhető, kérjük a szállítási határidőről érdeklődjön forgalmazóinknál.
Cikkszám Méretek Megnevezés ÁFA nélküli ár Ár ÁFA-val Elérhetőség (db)     
D01000A073 B SZETT BSRV4, BSKK4-80, 90 chrom 173 307 220 100 0

Az árak forintban értendők.