Youtube Instagram

Zuhanyozás

B SZETT BSDPS 120 L/P

B SZETT BSDPS 120 L/P BSDPS zuhanykabinhoz

A formatervezett csuklópántok, rögzítők, fogantyú és a tartók szettje kiemeli a 120x90 méretű Brilliant BSDPS zuhanykabin jobboldali vagy baloldali változatának minimalista megjelenését. A fém elemek szögletes, lapos formája különbözteti meg a Brilliant zuhanykabint a piacon található hasonló termékektől. A masszív fémelemek és a kiváló minőségű krómozás kombinációja szavatolja az összes fémelem lehető legjobb minőségét. Ennek köszönhetően garantálhatjuk az elemek nagyon hosszú élettartamát – az élettartam-teszt igazolta a 30 évet.

Sorozat

A Brilliant és a Walk-In termékcsalád komplett termékei két önálló tételből állnak!

B SZETT
Külön kell megvásárolni a zuhanysarok üveglapjait, a zuhanyajtót vagy a Brilliant termékcsalád rögzített falait, valamint az úgynevezett B SZETT fém elemeit. A B SZETT tartalmazza a rögzítőket, a csuklópántokat, a fogantyúkat, a szerelőkészletet és a kiválasztott szettekhez az a Brilliant konzolokat is. A rövid vagy a hosszú üvegtartó konzol külön megvásárolható a kisebb méretű zuhanykabinokhoz is.

W SZETT
A Walk-In termékcsalád komplett termékének megvásárlásához be kell szerezni egy csomagban a Walk-In rögzített falait, továbbá a fém merevítőket az egész sarok stabilitásának biztosítására, a W SZETT második csomagját. A W SZETT tartalmazza a merevítőket és a tartókat.

A tervezés másik lehetősége – és nem csak a Walk-In termékek esetében –, hogy on-line megrendelhető a testreszabott megoldás telepítője az egyedi.ravak.hu címen, ahol kiválaszthatja a kívánt méretet (típus, szélesség, magasság).

Technikai információk

A 120x90 méretű BSDPS zuhanykabin jobboldali vagy baloldali változata fém részeinek szettje (ajtó nyitása).
A B SZETT tartalma:

  • masszív üvegtartók - 4 db
  • ajtózsanérok - 2 db
  • fogantyú - 1 db
  • hosszú tartó - 2 db
  • szerelőkészlet

A zsanérok a zuhanykabin belsejében az üvegbe vannak ágyazva, és forradalmian könnyebbé teszik karbantartását. Az emelőszerkezet biztosítja az ajtó zárását és felemelkedését a küszöb fölé nyitása és zárása során. A tiszta fém és az ergonomikus fogantyú masszív kialakítása hangsúlyozza a teljes zuhanykabin tekintélyes megjelenését. A hosszú üvegtartók biztosítják a termék maximális stabilitását.

Árak / készlet

Cikkszám Méretek Megnevezés ÁFA nélküli ár Ár ÁFA-val Elérhetőség (db)
D01000A082 B SZETT BSDPS-L 120 chrom 130 708,6614 166 000 2
D01000A081 B SZETT BSDPS-R 120 chrom 130 708,6614 166 000 0

Az árak forintban vannak feltüntetve. A szállítási határidő 5 hét. Az készletadatok óránként frissülnek.