Youtube Instagram

Zuhanyozás

Akril zuhanytálcák

Az akril zuhanytálcák PMMA + ABS szendvicsanyagból készülnek. Antibakteriális tulajdonsággal rendelkeznek amit a gyártási folyamat alatt szereznek és Antibac® -nak nevezzük. Az Antibac® egy speciális védekezési mód, ami meggátolja bizonyos típusú baktérium és gomba szaporodását.

Az akril zuhanytálcákat sokféle formában gyártjuk, a Kaskada sorozat termékei mélyebbek, a Galaxy tálcák sekélyebbek. Nagyon mélyek a minikádak. Valamennyi zuhanytálca család a a különféle formájú tálcákat tartalmazza, valamint a különböző merevítés és szerelési mód különbözteti meg őket.

Kaskada

A Kaskada család akril zuhanytálcáiból évente több, mint 100 000 darab készül és a kedvezőbb árú zuhanytálcákhoz tartozik, Európa legkedveltebbjei közé. Három típust különböztetünk meg: LA, EX, PU.

Kaskada

Galaxy

A Galaxy tálcák extra sekélyek és egyszerűen gyönyörűek. Valamennyi zuhanykabint kiemelik a környezetéből. Négy típusra osztjuk: LA, EX, PAN, PP.

Galaxy

Mélyülőkés tálcák (minikádak)

Nem fér be a fürdőszobába a kád, de kis gyerekei vannak és szeretnek fürödni? Szívesen ül le zuhanyzás közben? Válasszon mélyülőkés tálcát (minikádat) ami ötvözi a kád és a zuhanykabin előnyeit.

A mélyülőkés tálcák 27 cm mélyek, teljes beszerelési magasságunk 42 cm, nincs nagy helyigényük. Emiatt könnyen kiegészíthetők a 170 cm magas hozzájuk tervezett. Supernova zuhanykabinokkal.

Sedací a hlubové (minivany)