Instagram Pinterest Youtube

A magyarok kedvencei: RAVAK szaniterek a 2021-es népszerűségi lista éléről

Dátum: 21.1.2022
2022 az első RAVAK fürdőszoba blogban, visszatekintünk az elmúlt év legkedveltebb termékeire, szigorúan a vásárlók döntése alapján.

Még mielőtt beszámolnánk a 2022-es újdonságokról és fejlesztésekről, visszatekintünk, hiszen mint minden év elején, most is megvizsgáltuk a vásárlói döntéseket és felállítottuk a legkedveltebb RAVAK termékek rangsorát! Amennyiben kíváncsi vagy azokra a zuhanykabinokra, kádakra, mosdókra és csaptelepekre, melyeket legjobban szerettek vásárlóink 2021-ben, akkor olvass tovább, nem csak megmutatjuk népszerű termékeinket, de azt is eláruljuk, hogy mely tulajdonságainknak köszönhetik, hogy a lista élén végeztek!                                                     

RAVAK PIVOT zuhanykabinok

A RAVAK PIVOT PDOP1 + PPS zuhanykabinok légies, letisztult megjelenésükkel, diszkrét keretükkel és hatalmas összefüggő üvegfelületükkel egyértelműen stílust vittek számtalan fürdőszobába 2021-ben (is)! A szóban forgó zuhanykabinokat olyan felhasználóbarát tulajdonságok repítették a lista élére, mint például a könnyed ajtónyitás, amely egy masszív egyforgós zsanérnak köszönhető, de nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy ezek a termékek kerettel együtt 180°-ban elforgathatóak – nincs külön jobbos és balos kivitel –, így vásárláskor nincs hibázási lehetőség, illetve akár a beépítés helyszínén is dönthetünk a legideálisabb ajtónyitási irány mellett. Mindemellett pedig a zuhanykabinok zuhanytálcára és közvetlenül csempézett padlóra – zuhanyfolyókával vagy padlóösszefolyóval – is telepíthetőek és többféle színben – fehér, fehér / fehér, fényes, szatén, fekete – rendelhetőek!

A RAVAK minden zuhanykabinra és ajtóra 5 év garanciát vállal!

A RAVAK zuhanykabin minden fürdőszobába tökéletes megoldás

 

RAVAK CLASSIC kádak

A vásárlói döntések alapján a RAVAK CLASSIC kádak lettek 2021 legkedveltebb kádtípusai, amely azt jelenti, hogy a magyar építkezők / felújítók kedvelik a hagyományos téglalap alakú formavilágot, rajonganak az egyszerű vonalvezetés eredményezte letisztult megjelenésért és bátran döntenek a tágas belső térrel, a keskeny szegélyekkel és a lejtős oldalfallal rendelkező CLASSIC kádak mellett, melyek ötféle méretben120 / 140 / 150 / 160 / 170 x 70 cm – is elérhetőek! A szóban forgó kádak magas minőségű alapanyaga az öntött akril, amely hosszútávon megtartja formáját, nem görbül, nem reped!

 

A RAVAK 2020. július 15. és 2022. december 31. között minden kádra – kivéve Domino – élettartam garanciát vállal! Részletekről tájékozódj itt: https://bit.ly/3uzr5h1

 

A RAVAK kád minden fürdőszoba kihívóan szép terméke

RAVAK CLASSIC mosdók

A kádak mellett a CLASSIC mosdók is kiemelt figyelmet érdemelnek, hiszen megvizsgálva a 2021-es vásárlói döntéseket, kategóriájukban ezek a szaniterek is a népszerűségi lista élén végeztek! Az öntött műmárvány, szekrényre építhető CLASSIC mosdók megszokott formavilágukkal tökéletesen passzolnak bármelyik fürdőszobai enteriőrbe, ráadásul többféle méretben – 40, 60, 70, 80 és még 130 cm széles dupla kivitel is – elérhetőek, ezáltal jól alkalmazkodnak a különféle adottságokkal rendelkező helyiségekhez, illetve a változó felhasználói igényekhez.

A RAVAK minden mosdóra és kézmosóra 5 év jótállást vállal!

Klasszikus vonalú RAVAK mosdó bármelyik fürdőszobába

RAVAK CHROME kádcsaptelep

A 2021 legnépszerűbb csaptelepe címet – a RAVAK vásárlóknak köszönhetően – ezúttal a modern megjelenés és az ovális formavilág jellemezte RAVAK CHROME fali kádcsaptelep tudhatja magáénak, amely beépített váltót tartalmaz. A kádtöltés észuhanyfunkció közötti váltás ezáltal könnyedén, csupán a csaptelepkar forgatásával elérhető! Mint minden RAVAK csaptelep, a szóban forgó kádcsaptelep akadálymentes működéséért is több, mint 700 000 mozdulatból álló tesztsor kezeskedik, továbbá kerámia kartusai 30 éves élettartam tesztnek vannak kitéve!

A RAVAK minden fürdőszobai csaptelepre 5 év jótállást vállal!

 A RAVAK Chrome csaptelep család tökéletes megoldás minden kádhoz

Bízunk benne, hogy kínálatunkban te is megtalálod az elképzeléseidnek megfelelő szanitereket, amennyiben szeretnéd megnézni teljes termékkínálatunkat, kattints ide! Ha pedig további inspirációra vágysz fürdőszoba témában kövess minket Facebook és Instagram oldalunkon, illetve YouTube csatornánkon is – folyamatosan frissülő tartalommal várunk!