Instagram Pinterest Youtube

RAVAK toplista: Ez a 3 csaptelep volt vásárlóink kedvence 2019-ben

Dátum: 22.1.2020

Nincs megállás, a legnépszerűbb zuhanykabin típusok után most azt a három csaptelepet vesszük górcső alá, amelyeket vásárlóink a legjobban szerettek 2019-ben. Azonban még mielőtt megosztanánk veled azokat az egyedi tulajdonságokat, amelyek a rangsor élére jutatták a 10°, a Chrome és a Classic csaptelepeket kitérünk a minőségbeli általános ismérvekre, ugyanis ezek mindegyes RAVAK csaptelepre igazak és meghatározhatják döntésedet. 

A tökéletes csaptelep kiválasztásakor talán az első és legfontosabb szempont a minőség, a RAVAK pedig élen jár ezen a területen is – gondoltad volna, hogy csaptelepeink minőségéért több, mint 700 000 mozdulatból álló tesztsor kezeskedik? Ha pedig ez nem lenne elég, a csaptelepek kerámia kartusai 30 éves élettartam tesztnek vannak kitéve. Ezeket tudva már meg sem lepődünk, hogy a RAVAK minden csaptelepére teljeskörű 5 év garanciát vállal!

Megalapozva a RAVAK csaptelepek iránti bizalmadat már át is térünk a dobogós modellekre és azokra a sajátosságaikra, melyeknek népszerűségüket köszönhetik.

10° csaptelepek, avagy az abszolút kedvencek

A dobogó első fokán ezúttal a neves Krystof Nosal designer által tervezett 10° csaptelepek állnak. Különlegességük – mint, ahogy azt nevük is mutatja – a 10°-ban megdöntött kialakításukban rejlik. A kéz felé forduló csaptelepek rendkívül kényelmes használatot tesznek lehetővé. 

három különböző méretben is elérhető a RAVAK 10 fokos csaptelepe

A nem mindennapi és egyúttal meglehetősen praktikus forma mellett még az is a 10° csaptelepek mellett szólhat, hogy ebben az egy termékcsaládban a komplett fürdőszobába – a tökéletes összképet megteremtve – találunk megoldást, ugyanis nem csak mosdócsaptelepet, de bidécsaptelepet, fali zuhany- és kádcsaptelepet, falba süllyesztett kád- és zuhanycsaptelepet, sőt még az R-box szerelési rendszerhez való falba süllyesztett csaptelepeket is találunk. 

Végül, de nem utolsó sorban – ki tudna ellenállni ezeknek a bravúros megjelenésű csaptelepeknek, melyeknek kifinomult aszimmetriájuk ad megismételhetetlen stílust?

Chrome csaptelepek a toplista második helyén

Tovább lépve a népszerűségi listán a Chrome csaptelepekhez érkezünk – lekerekített formavilágú, minimalista stílusú és elegáns megjelenésű modellek fogadnak bennünket, melyeket egytől-egyig Krystof Nosal designer álmodott meg. Így nem is csoda, hogy ezek a csaptelepek is kiemelkedő design adottságokkal rendelkeznek. 

Ám nem csak különösen szépek, de olyan praktikus megoldásokkal is felszereltek, mint például az állítható perlátor, amely lehetővé teszi a víz sugarának tetszés szerinti beállítását vagy a Soft Move kialakítás, ami a csaptelepkar sima és zökkenőmentes működését eredményezi. Sőt még Easy Clean technológiával is rendelkeznek, így az egyszerű vízkőmentesítés is garantált.

Mindezek mellett pedig ezúttal is érdemes kitérnünk a széles választékra, ugyanis a Chrome csaptelepek esetében is elérhetőek mosdó-, bidé-, kád-, zuhany-, mosogató- és az R-box szerelési rendszerhez való falba süllyesztett csaptelepek is. 

Classic csaptelepek a dobogósok között

Bár a top lista végénél járunk, lelkesedésünk nem csügged,  hiszen a kecses formavilágú és kifinomult stílusú Classic csaptelepek pont ugyannyi figyelmet érdemelnek, mint a toplista többi helyezettjei. 

Talán időtlen megjelenésüknek köszönhetik, hogy évről-évre felkerülnek a dobogóra, de az is lehet, hogy magas minőségű sárgaréz alapanyaguk és megfelelő vastagságban krómozott felületük repíti őket az elsők közé. 

Végső soron még érdemes megemlíteni azt az egyedülálló sajátosságukat is, hogy rejtett perlátort tartalmaznak, amely még oldalról nézve sem látható. 

Bízunk benne, hogy kínálatunkban te is megtalálod a számodra legideálisabb RAVAK csaptelepeket! Ha további inspirációra vágy fürdőszoba témában kövess minket Facebook és Instagram oldalunkon is – folyamatosan frissülő tartalommal várunk!