Instagram Pinterest Youtube

RAVAK toplista: Ezek voltak 2019 legnépszerűbb zuhanykabin típusai

Dátum: 15.1.2020
Az idei évet is azzal kezdjük, hogy mutatjuk legkedveltebb, legnépszerűbb termékeinket.

Bár már 2020-at írunk, mi még visszatekintünk, ugyanis minden egyes év elején, a vásárlói döntéseket figyelembe véve felállítjuk a legkedveltebb RAVAK termékek rangsorát. Ezúttal a zuhanykabin termékkategóriát vettük alaposan szemügyre és azt kell mondjuk, hogy a 2018-as év dobogósait 2019-ben sem sikerült letaszítani a jól megérdemelt helyükről. Kíváncsi vagy mi lehet a Supernova, a Blix és a Pivot zuhanykabinok megdönthetetlen népszerűségének az oka? Tarts velünk, lerántjuk a leplet a felhasználóbarát tulajdonságokról!

  1. Supernova zuhanykabinok a népszerűségi lista élén

Trendek jönnek, mennek, de úgy tűnik, a magyarok többsége kötődik a hagyományokhoz, ugyanis a rangsor csúcsán az egyszerű, ám nagyszerű Supernova zuhanykabinok állnak, melyek egyértelműen a klasszikus formavilágot hívatottak képviselni

Ám a puritán külső megannyi innovatív tulajdonságot hordoz magában, ilyenek például a rendkívül széles elemválaszték és az Anti Block rendszer, amely az akadálymentes és csendes működésért felel. 

Visszajelzéseink alapján a szóban forgó zuhanykabinokat egyszerű, gyors és pontos telepítésük is a toplista élére repítette, így nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy gyárilag összeszerelt termékről van szó. Ebből adódóan a kevesebb rutinnal rendelkező szakemberek vagy akár a lelkesebb építkezők, felújítók is beszerelhetik a zuhanykabinokat, a folyamat könnyű, a hibázási lehetőségek száma minimális.

Bár a kopóalkatrészek száma elenyésző, mégis megnyugtató lehet a tudat, hogy meghibásodás vagy akár felújítási szándék esetén könnyedén beszerezhetőek a különféle pótalkatrészek.

Végül, de nem utolsó sorban fontosnak tartjuk kiemelni, hogy kizárólag ebben a zuhanykabin családban érhető el a napjainkban is oly sokszor keresett műanyag kivitel, illetve a legszélesebb ajtótípus – nyíló, toló és harmónika – választék. 

  1. Blix zuhanykabinok a dobogó második fokán

Tovább lépve a következő helyezetthez, szemmel láthatóan egy modernebb megjelenésű zuhanykabinhoz érkezünk. A kifejezetten tolóajtós Blix meglehetősen nagy méretválasztékot tudhat magáénak, egészen 2 méterig terjedhet az ajtó mérete. Formavilágát tekintve pedig az íves és szögletes megoldások mellett, még aszimmetrikus kivitelek is elérhetőek – így már egészen egyértelmű népszerűségének titka, ugyanis a tapasztalatok azt mutatják, hogy az utóbbi években igencsak megnőtt az efféle kabinok iránti kereslet.

Magunk mögött hagyva a külsőségeket érdemes kitérnünk egy fontos és felettébb hasznos tulajdonságra is. Sajnos gyakorta találkozunk helytelenül kivitelezett fürdőszobákkal, ilyenkor nagy gondot jelenthet egy szabvány méretű zuhanykabin esztétikus telepítése. A Blix zuhanykabinok dupla profilszerkezetükkel azonban megoldást nyújtanak erre a problémára, hiszen a nagy állítási tartománynak köszönhetően könnyedén kiküszöbölhetjük az esetleges egyenetlenségeket

A Blix zuhanykabinok esetében választható 4 féle keret- és 3 féle betétlemezszín, illetve a 2 féle edzett biztonsági üveg pedig már csak a “hab a tortán”, ha a kedvező tulajdonságokat szemléljük.

  1. Pivot zuhanykabinok a kedvencek között

Bár a toplista végén járunk design szempontjából mégis a Pivot zuhanykabinok a legkiemelkedőbbek a három kedvelt típus közül. Légies, letisztult megjelenésükkel, diszkrét keretükkel és hatalmas összefüggő üvegfelületükkel egyértelműen stílust visznek bármely fürdőszobába. Mi több a 2019-es újításnak köszönhetően, akár már fekete keret színnel is elérhetőek a további 4 opció mellett.

Figyelembe véve a műszaki adottságokat, elmondhatjuk, hogy hihetetlenül egyszerű szerkezetről van szó, a Pivot zuhanykabinok lelke egy masszív egyforgós zsanér, amely könnyed ajtónyitást eredményez.

Különösen hasznos tulajdonságuk még az is, hogy nem léteznek külön jobbos és balos kivitelben, ugyanis kerettel együtt 180°-ban elforgathatóak, így vásárláskor, rendeléskor nincs hibázási lehetőség, illetve akár a beépítés helyszínén is dönthetünk a legideálisabb irány mellett.

Bízunk benne, hogy kínálatunkban te is megtalálod a tökéletes RAVAK zuhanykabint! Ha további inspirációra vágy fürdőszoba témában kövess minket Facebook és Instagram oldalunkon is – folyamatosan frissülő tartalommal várunk!