Instagram Pinterest Youtube

3 hasznos zuhany TIPP

Dátum: 13.8.2019
A zuhanyzás is nyújthat olyan érzéki élményt, mint egy illóolajos kádfürdő – csak a megfelelő megoldásokat kell megtalálnod hozzá. Tippjeinkkel nem csak a “ráérős”, de még a gyors zuhanyozás is kellemes és frissítő lehet!

Tény, hogy nyáron, a 35 fokban egy gyors, sietős zuhany felélénkíti az embert. A RAVAK-nál azonban abban hiszünk, hogy minden, fürdőszobában töltött percet megéri igazi élménnyé varázsolni– és ehhez számos ötletet, modern és az utolsó részletekig átgondolt extra megoldást kínálunk. Tarts velünk, felfedjük a legjobb tippjeinket a testet-lelket felfrissítő zuhany témában!

Hidromasszázzsal a fáradt, elgémberedett izmok kényeztetéséért

Ugye, milyen csodálatos lenne akár minden reggel kellemes masszázsra kelni, amíg lefő a kávé és a család ébredezése csak távoli zajnak tűnik? A víz erejével és a RAVAK szakértelmével otthonodban is megtapasztalhatod az ellazult, karban tartott izmok, a kisimult idegek egész nap kitartó szenzációs érzését. Válogass a zuhanyozáshoz kapcsolódó termékeink között funkció, dizájn és stílus alapján, és alkosd meg saját wellness szentélyedet!

Ravak fürdőszoba hidromasszázzsal

A Jet Glass hidromasszázs panel nyolc darab állítható fúvókája egész hátadat megdögönyözi – pont ott, ahol szeretnéd, ahol a legnagyobb szükséged van rá. A vízesés funkció luxusával is felszerelt Jet Inox modellünk három, körkörös fúvókamegoldásának köszönhető kényelmesen lazíthatsz otthonod melegében, emellett pedig még csillogó, rozsdamentes acél felületével szemet gyönyörködtető látványt is nyújt a fürdőszobába belépve. Ha minden centiméter számít, akkor pedig ideális választás lehet a Jet Pure hidromasszázs panel, melynek vezérlőgombja, termosztátos csaptelepe és kézi zuhanyfeje praktikusan az oldalfalra került, így optikailag nagyítja a fülkét. Három fúvókazónája garantálja hátad teljes átmasszírozását.  Mindhárom verzió bármelyik, 90x90cm-esnél nagyobb RAVAK zuhanykabinba beszerelhető, így valóban testre szabott zuhanyzót állíthatsz össze magadnak! Dönts bárhogy, a legjobb hatás, a legteljesebb élmény érdekében javasoljuk, hogy a berendezést minimum 50 fokos melegvízzel és 3 bar nyomással használd. A masszázs hosszát rád bízzuk!

Esőztető zuhany - akárcsak egy kellemes nyári zápor

Lépj be egy RAVAK esőztető zuhanyfej alá és élvezd a testedre hulló apró vízcseppek kényeztető masszírozását, melyek felettébb pihentető élményt nyújtanak. Az esőztető zuhanyfejjel és kézi zuhannyal egyaránt felszerelt modellek igazi, hamisítatlan, 21. századi luxust biztosítanak, hiszen ötvözik az összes kedvelt zuhanyozási módot. Termosztátos csapteleppel kombinálva pedig még az állandó vízhőmérséklet is biztosított, így valóban nincs más dolgod, mint kiélvezni a felfrissülés minden percét!

Legmagasabb minőségű alapanyagokból készült, minden RAVAK fürdőszoba koncepciókhoz stílusban, formatervezésben és színvilágban egyaránt passzoló zuhanyoszlop választékunk izgalmas extrái, kiegészítő funkciói hotel-színvonalú wellness élményt visznek otthonodba.

Eső a fürdőszobában

Frissülj fel a ködhatású zuhanyfejjel

Fürdőszobádat mostantól el sem kell hagynod ahhoz, hogy kivételes élményben legyen részed! Szakadj ki a hétköznapok szürkeségéből, és próbálj ki egy igazi különlegességet: a ködhatású zuhanyfejet, ha úgy akarod, apró vízcseppek milliárdjaival kényezteti bőrödet és érzékeidet. Három beállítása kezedbe adja a választás lehetőségét: kedved szerint, akár zuhanyozás közben válthatsz a köd, köd és eső, illetve eső funkciók között. Jól sejted, ezt a simogató, bársonyos élményt nem fogod egyhamar megunni, de ne aggódj a vízpocsékolás miatt, az okos kis eszköz helyetted is figyel az alacsony vízfogyasztásra.

Trópusi hangulat a fürdőben ködhatású zuhannyal

A pazar formatervezésű, 12cm átmérőjű zuhanyfej aprólékos műszaki munka eredménye, melyet az utolsó alkatrészre is igaz prémium minőség tesz hosszú életűvé. Azt említettük már, hogy az apró tüskék tisztítását, vízkőtelenítését a beépített EasyClean funkció teszi gyerekjátékká?

Te melyik frissítő tippet próbálnád ki a három közül?

További tippekért tarts velünk Instagram és Facebook oldalunkon, ahol folyamatosan frissülő tartalommal jelentkezünk!