Youtube Instagram

Zuhanyozás

Jet Pure hidromasszázs panel

Pure hidromasszázs panel

Minimalista stílus, amely nem hagyja figyelmen kívül a praktikus alkalmazhatóságot. A vezérlőgomb, a termosztátos csaptelep és kézi zuhanyfej elhelyezése oldalról nézve optilailag csökkenti a zuhanykabin szélességét. Annál kifejezőbb a három fúvóka zónával és egy esőztető zuhanyfejjel rendelkező sima fém teste. A mindennapos háztartási működtetését a panel alján elhelyezett öblítő és kádfeltöltő funkciójú fúvóka segíti.

Sorozat

Relaxáció bármikor

A hidromasszázs panel sokkal többet nyújt, mint egy egyszerű zuhany. Otthoni zuhanykabinjában is élvezheti a masszázsfúvókák simogatását, és kényelmesen lazíthat otthona melegében. Válasszon hidromasszázs panelt stílus vagy funkciók alapján, és engedje magát kényeztetni! OVO ülőke hozzáadásával zuhanyzójából tökéletes relaxációs sarkot alakíthat ki.

Technikai információk

  • méretek (szélesség x magasság): 28 x 155 cm
  • anyag, színváltozat: alumínium, szatén

Alkalmas az összes 90 x 90 cm-nél nagyobb RAVAK zuhanykabinba. Falra szerelhető. Tisztításához a RAVAK Cleaner tisztítószert ajánljuk. Javaslat a termosztátos csapteleppel rendelkező hidromasszázs panelekhez: - a melegvíz minimális hőfoka 50°C, a minimális víznyomás 2 bar, a maximális víznyomás 5 bar, az ajánlott víznyomás 3 bar.

2 év garancia

Árak / készlet

Cikkszám Méretek Megnevezés ÁFA nélküli ár Ár ÁFA-val Elérhetőség (db)
X01501 Totem PURE 106 299,2126 135 000 0

Az árak forintban vannak feltüntetve. A szállítási határidő maximum 5 hét. Az készletadatok óránként frissülnek.

Letöltések

2,9 MB