Instagram Pinterest Youtube

3 stílus, 4 csaptelep - Az összhang a részleteken múlik

Dátum: 4.6.2019
Kézmosással, fogmosással vagy az ébredés utáni első frissítő arcmosással kezded a napot? Akárhogy is, legtöbbünknek a fürdőszobában, azon belül is a mosdónál indul a napunk. Így válik mindennapjaink meghatározó részévé a mosdó és annak meghatározó része, a csaptelep.

Bár elsőre azt gondolhatnád, hogy a csaptelep nem annyira fontos része a fürdőszobának, hidd el, az ördög a részletekben rejlik! Miután megtervezted és gondosan kiválasztottad a fürdőszobád minden egyes elemét, érdemes külön figyelmet fordítani a csaptelepre is annak érdekében, hogy fürdőd valóban összhangban tündökölhessen. Célszerű hát kiválasztanod a helyiség különféle csaptelepeit, hogy azok ne csupán a többi választott termékkel, hanem egymással is kompakt egészet alkossanak. Hiszen a zuhany, a bidé és a kádcsaptelep mind-mind olyan részlet, amely - amennyiben egymáshoz illő stílusban lett megválasztva - tovább növeli a helyiség eleganciáját. Akár a konyhában is!

Milyen stílust érdemes választanod?

Valószínúleg fürdőszobád átalakításakor nem a csaptelep az első, amit kiválasztasz. Ennek megfelelően a helyiség már rendelkezik egy bizonyos stílussal, hangulattal, amelyet a kiválasztott burkolatok, a kád, a zuhanykabin vagy akár a mosdó is befolyásol. Fontos, hogy úgy válaszd meg a fürdőd stílusát, hogy a személyiségedhez megfelelően illeszkedjen, amellett pedig gondoskodjon a hibátlan funkciókról, a praktikumról is.

A romantika szerelmeseinek

Az egységes stílus nem jelenti azt, hogy mindenképp egy koncepcióból választod meg az összes szükséges terméket. Természetesen, ha biztosra szeretnél menni, ez a legkézenfekvőbb megoldás, azonban akár különféle típusokat is összeválogathatsz, odafigyelve arra, hogy azok egyforma stílust képviseljenek. Remek példaként szolgál erre a Rosa és Suzan csaptelepcsalád, amelyek akár egymáshoz is jól illeszthetőek annak köszönhetően, hogy mindketten romantikus stílusjegyeket hordoznak.

A Rosa csaptelep harmonikus ívei romantikus összhangot teremtenek a fürdőben.

Bármelyik csaptelepet is válaszd, biztos lehetsz benne, hogy az íves formák és a megfelelően kigondolt arányok támogatni fogják a romantikus hangulat megteremtését fürdőszobádban. A Suzan csaptelep szó szerint kézenfekvő megoldásnak tűnhet, hiszen letisztultsága és klasszikus designja könnyedén beleillik bármilyen fürdőszobába. Ha pedig a megszokott eleganciát egy kis plusszal párosítanád, érdemes a Rosa csaptelepek között körbe nézned, hiszen íves formájának köszönhetően úgy kölcsönöz romantikus bájt a helyiségnek, hogy közben nem esik design túlzásokba. Miért fontos mindez? Mert amikor belépsz az fürdődbe érezni fogod, hogy valamitől különleges a kialakítás, de semmiképp nem tolakodó.

A Suzan csaptelep elegáns vonalai feldobják a fürdőszoba hangulatát.

Praktikum mindenek előtt!

Ha azok közé tartozol, akik kifejezetten a praktikumot helyezik előtérbe, a 10° koncepció csaptelepei lesznek számodra ideálisak. A kétféle méret és a 10°-os dőlésszög biztosítja, hogy könnyedén megtaláld a számodra leginkább megfelelő választást. Ha pedig díjazod a modern design letisztultságát is, megtaláltad, amit keresel! A 10° koncepció ugyanis mindezen értékeket egyesíti önmagában. Kicsi és nagy mosdókhoz egyaránt remek választásnak bizonyul, állítható perlátorának köszönhetően ugyanis akár a nagyobb mosdókagylók teljes felületét is képes vízzel ellátni. Az iF Design Award és RedDot Design Award nyerteseként olyan koncepcióra bukkantál, amely nemzetközi színtéren is bizonyított. Kell ennél több? :-)

A 10° csaptelepek modern eleganciája praktikummal párosul a fürdőszobában.

Modern minimalizmus

Amennyiben a minimalista, letisztult, mégis barátságos formák és design kedvelői közé tartozol, érdemes megtekintened a Chrome koncepció elemeit. A stílus egyediségét garantálja a Czech Grand Design-díj jelölés, amely megtisztelő a csaptelep családot illetően is. Nem véletlen, hogy a lekerekített formák kedvelői előszeretettel választják a Chrome koncepció darabjait, hiszen könnyedén egységessé alakítható általa a fürdőszoba. Ha ezeknek fényében a  Chrome csaptelepeket választod, nem csak a funkciók miatt leszel elégedett, hanem a formák kiegyensúlyozottsága és letisztult harmóniája miatt is. Ezek a termékek önmagukban is művészi alkotásként hatnak, szinte ékszerként díszítve fürdőszobádat.

A Chrome csaptelep családja minden fürdőszobában megállja a helyét.

Mindent egybevetve, az ideális csaptelepek ellátnak minden feladatot, amit elvársz tőlük, de a legjobb darabok ennél is tovább mennek: esztétikai élményt nyújtanak. Úgy tudsz egyediséget kölcsönözni általuk a fürdőszobádnak, hogy diszkrét harmóniát varázsolsz a helyiségbe. A csaptelepekre vonatkozó 5 év garancia ráadásul 5 év nyugalmat is biztosít számodra, hogy valóban élvezhesd gondosan kialakított fürdőszobádat.

Ha további inspirációra vágysz fürdőszobáddal kapcsolatban, tekintsd meg Instagram oldalunkat és kövess minket Facebook oldalunkon! Tarts velünk jövő héten is!