Instagram Pinterest Youtube

Bemutatjuk az új Classic WC-t!

Dátum: 24.4.2019
A fürdőszobatervezés vagy -felújítás során a többi szaniterhez képest kevesebb szó esik az egyik legfontosabbról, amely szerves része minden fürdőnek. Ez nem más, mint a toalett, a WC. Bemutatjuk a legújabb, Classic modellünket!

Kerüljön a fürdőszobába vagy külön álló mellékehelyiségbe, a WC minősége, kényelme és persze designja nem elhanyagolható szempont. Mindenki találkozott már az instabil WC ülőke, a lecsapódó fedél és a körülményes takaríthatóságból adódó kényelmetlenségekkel.  Mindezt elkerülheted, ha korszerű és jól funkcionáló darabot választasz. Van még egy jó hírünk: a designról sem kell lemondanod, ha a RAVAK Classic WC-t választod!

A klasszikus is lehet korszerű! - Íme az új Classic WC

Hiszünk benne, hogy a klasszikus értékek mentén kialakított fürdőszoba is lehet izgalmas és persze korszerű. A letisztult vonalak és formák időtálló üdesége minden fürdőnek remekül áll. Számos vásárlónk osztja ezt a nézetet; azok biztosan, akik a széleskörű szanitermegoldást kínáló Classic koncepciónk termékeit választják a fürdőszobájukba vagy a mellékhelyiségbe a fürdőszobatervezés során.

A Classic füdőszoba időtálló szanitereivel korszerű, mégis hagyományos stílusú fürdőszobád lehet.

Ha számodra is az egyszerű a nagyszerű és álomfürdőszobádat egységes arculattal és prémium minőségű, hagyományos szaniterekkel képzeled el, akkor nem fogsz csalódni ebben a komplex koncepcióban, illetve a legújabb termékében, a monolit kerámiából készült Classic WC-ben.

Mit is érdemes tudnod róla?

  • Tökéletesen csereszabatos és stílusában illeszkedik a Classic koncepció elemeihez, így garantálja az egységes arculatot.

  • Tíz év garanciával vásárolhatod meg.

  • A WC csésze rögzítési helyei takarásban vannak, így nem rontják a tiszta és rendezett összképet.

  • Rendkívül könnyen és egyszerűen, úgynevezett „click” rendszerrel telepíthető.

  • A toalett speciális kialakítása lehetővé teszi a pontos öblítést egyszerű vízsugárral, hiszen a gallér fúvókái oda irányítják a vizet, ahová szükséges, így utólagos tisztítás nem szükséges.

  • Falra függeszthető, így nem kell többé hosszan bajlódnod körülötte a padlózat tisztításával.

  • A Classic WC öblítőperem nélkül készül (RimOff kialakítás), így nincsenek hozzáférhetetlen részei és olyan lerakódott szennyeződései, amelyeket nehezen tudsz eltávolítani.

  • A Soft close kialakításnak köszönhetően a WC ülőke nem csapódik le, hanem lassan ereszkedik a helyére.

A Classic fürdőszoba koncepció legújabb darabja a perem nélküli kerámia WC.

A Classic WC tehát a zavaró és felesleges részletek nélküli stílus egyszerű megoldása azok számára, akik ügyelnek a tökéletes tisztaságra, higiéniára és a könnyű karbantartásra. Ha szeretnéd még tovább fokozni a használati élményt, szerezz be hozzá néhány praktikus kiegészítőt!

Mit érdemes beszerezned a WC mellé?

Classic WC-ülőke vagy Classic Slim WC-ülőke, telepített öblítőmodulok és a falra szerelendő nyomólap? Javasoljuk, hogy egészítsd ki a toalettet további kiegészítőkkel úgy mint WC kefe tartó vagy WC papír tartó. Ezeket mind megtalálod a kínálatunkban. Gondold át, hogy ezek mellett beszereltetsz a fürdőszobába egy praktikus bidét is, hiszen remek eszköze a személyes higiéniád fenntartásának. Erről a 11 történelmi érdekességről hallottál már a bidet kapcsán? Biztos meg fogunk lepni, ha elolvasod! ;-)


Lepj meg minket Te is, és írd meg nekünk Facebook oldalunkon, hogy számodra melyek a legfontosabb szempontok a toalett kiválasztásakor! Kövess minket itt és Instagramon, ha szeretnél napról napra inspirálódni fürdőszoba témában. Tarts velünk a jövő héten is!