Instagram Pinterest Youtube

5 érv, hogy miért válassz RAVAK kádat

Dátum: 5.10.2018
Ha szerelembe esel, az mindig kockázattal jár: nem tudhatod, valóban megtaláltad-e az igazit, aki egy életen át kitart melletted. Ha azonban egy RAVAK kádba szerettél bele, most biztos lehetsz benne, hogy így lesz, hiszen az élettartam garancia a biztosíték rá.

A hangzatos kifejezések korszakában élünk, amikor sok területen bizonyítást nyer a “nem minden arany, ami fénylik” örök igazsága. Tudjuk, hogy éppen ezért sokan kétkedve fogadják a nagy ígéreteket, ám az is biztos, hogy nem mindegyik mögött áll valótlanság. A kádjainkra vonatkozó élettartam garancia éppen ilyen. Ha szeretnél olyan kádban fürdeni, amelyet szó szerint egy egész életen át elégedetten használhatsz, akkor van értelme tovább olvasnod.

Mit jelent a RAVAK kádak élettartam garanciája?

Ha azt fontolgatod, hogy eljött az ideje az építkezésnek vagy a meglévő fürdőszobád felújításának, érdemes a következő hetekben előrehozottan foglalkozni a kád kérdésével. Ha ugyanis 2018. december 31-ig vásárolsz kádat - majd kitöltöd a regisztrációs űrlapot -, rendkívüli jótállást vállalunk a választott RAVAK kád modellünkre. Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy a regisztrált tulajdonos élete végéig (illetve az adatkezelési hozzájárulás visszavonásáig/törléséig, valamint az élettartam garancia kezdetétől, azaz a fenti űrlap kitöltésétől számított 100 évig) garanciát élvez a tulajdonában álló kádra. Így soha nem kell aggódnod, hogyan szervizeltesd a szakszerűen telepített és rendeltetésszerűen használt kádat, hiszen a RAVAK szervizes csapata minden gyártásból eredő probléma esetén vállalja a javítást.

A RAVAK élettartam garanciája valamennyi kád modellre vonatkozik, ahogyan a 10° koncepció izgalmas moedlljére is.

5 érv, hogy miért éri meg RAVAK kádat választanod

A vonzó élettartam garancia még nem győzött meg arról, hogy a RAVAK kádak mellé tedd le a voksodat? Van számodra 5 ütős érvünk, amiért mi is a saját szanitereinket választanánk. Vajon te hogyan döntesz?

Ahány szokás, annyi kád

A kád a fürdőszoba ékköve és olyan meghatározó alapdarab, mint a zuhanykabin. Ha lehet, akkor talán még hangsúlyosabb, hiszen méretéből adódóan több helyet foglal el a fürdőhelyiségben. Emiatt nagyon fontos, hogy a színben, formavilágban, stílusban leginkább illeszkedő kádat találd meg, amelyik összhangban áll majd a többi szaniterrel, fürdőszobabútorral. Ehhez sok szempontot figyelembe kell venned, így minél több kád áll a rendelkezésedre, annál jobb döntést tudsz hozni. Nálunk megtalálhatod az ideális szanitert, legyen szó vagány, nagy fürdőszobába illlő, szabadon álló kádakról, a hagyományos formavilágot praktikus újításokkal kiegészítő szögletes kádakról, változatos méretben elérhető, optimális térkihasználású sarokkádakról vagy különleges és modern aszimmetrikus kádakról.  

Design a legjobbaktól

"A dizájn identitást teremt. Az identitás imázst. Az imázs pedig sikert." - vallja Achim Storz, a Design Storz Studio alapítója, aki a Magnolia kádunk tervezése mellett számos más szaniterünk designjáért felel tervezőcsapatával. Egyedi formavilága és az alapos kivitelezés olyan jellegzetes megoldásokat eredményez, amelyekre felkapod a fejedet. Ez maga a stílus, amellyel Krystof Nosal és a Nosal Design Studio csapata is büszkélkedhet. A kiváló cseh cég főként a termékdizájnra összpontosít, alapvető szabálya az egyszerű kivitelezés, amely egyedi ötletből születik. Ilyen a Rosa, a Chrome, a 10°, a Classic és az Evolution koncepció is. Nem véletlen, hogy a RAVAK termékei rendszeresen részt vesznek különböző rangos versenyeken: jelölték már őket a Czech Grand Design díjra, továbbá az EDIDA, Top Design és a Red Dot díjakat is elnyerte az elmúlt évek során.

A díjnyertes design az Evolution koncepciót is a legnépszerűbb fürdőszoba megoldások közé emeli.

Megbízható alapanyagok

Az izgalmas és ízléses forma fontos, de nem minden, mert ha a szép megoldások nem kifogástalan minőségen alapszanak, csak átmeneti fürdőszoba megoldásokról beszélhetünk. Szanitereinkkel azonban extra hosszú távra tervezhetsz, hiszen a legjobb alapanyagokat használtuk a megalkotásukhoz. Ezt tükrözi a szaniterekre vonatkozó jótállási idő is. A RAVAK kádak sem kivételek a minőség alól, hiszen sosem spórolunk az anyagokon: a legjobb minőségű Lucite akrilt használjuk, valamint a kád falának teljes felületén optimális vastagságot biztosítunk a pontmelegítéses technológiának köszönhetően, míg a vákuumformázott kádtestet üvegszállal dúsított műgyantával erősítjük meg. Ha szeretnél többet megtudni az öntött akril előnyeiről, erre a linkre kattintva jó helyen jársz.

Komplex koncepciók

Te is azok közé tartozol, akik szerint “egységben az erő”? Mindig is meghatározó célunk volt, hogy olyan fürdőszoba koncepciókat alkossunk, amelyek lehetővé teszik a szaniterek variálását, de azok számára is megoldást kínáljanak, akik hajszálpontosan összeillő elemeket képzelnek el a fürdőszobába. Koncepcióinkat így a sokoldalúság jellemzi, valamint a szaniterek tekintetében a méretgazdagság, hiszen számunkra alapvetés, hogy a kis és nagy fürdőszobák tulajdonosai is jól érezzék magukat a helyiségben. Fedezd fel te is, mire vágysz, hiszen a következő lépés már maga az izgalmas tervezés fázisa!

A tervezés szabadsága

Jó helyen jársz, ha nem csak kádat vásárolnál, hanem az álom fürdőszobádat szeretnéd megvalósítani. Számunkra ugyanis nagyon fontos, hogy az egyedi igényekkel érkezők is megoldásra találjanak. Ha szeretnéd a fürdőszobádat saját kezűleg megtervezni, a fürdőszoba tervező letöltésével, majd a méretarányos szanitersablonok felhasználásával szabadjára engedheted a fantáziádat. Itt egy kis segítség, hogyan fogj hozzá. Van már programod estére? ;-)

 

Ha szeretnél képben lenni az aktuális fürdőszoba trendekkel és nyitott vagy az inspirációra, kövess minket a Facebook oldalunkon és az Instagramon. Tarts velünk a jövő héten is!