Instagram Pinterest Youtube

Megmártózni egy trópusi gyümölcsben?

Dátum: 6.9.2018
Egzotikus gyümölcs, amit nem csak megesznek, hanem fürdenek is benne: mi ez? Egy nyakatekert találós kérdés? Vagy inkább egy jól eltalált, kis fürdőbe illő, vagány fürdőszoba koncepció? Ismerje meg közelebbről az Avocado kollekció elemeit!

Vannak olyan alapterületű fürdőszobák, amelyek lehetővé teszik a látványos tértervezést, a nagy méretű szaniterek alkalmazását, mint amilyenek a szabadon álló kádak és a padlón álló kádcsaptelepek vagy egyes méretesebb sarokkádak. A legtöbb fürdő azonban nem a nagy térből adódó kihívásokkal küzd, sokkal inkább a kis alapterülettel, amelyet a lehető legoptimálisabban kell berendezni. A praktikus szempontok mellett nehéz a kényelmet is szem előtt tartani, de nem lehetetlen, hiszen a legtöbb korszerű szaniter már ezen elvek mentén készül. Ilyen az Avocado koncepció is.

Az Avocado fürdőszoba koncepció egyszerre elegáns és vagány kádat és mosdót kínál a kis fürdőszobával rendelkezőknek.

Minimumból hozzuk ki a maximumot

Az Avocado koncepció a legkisebb fürdőszobákban jelenthet egyszerre szemrevaló és komfortos megoldást, hiszen az aszimmetrikus akril kád és a mosdó összhangja figyelemreméltó. A Storz Design stúdió munkáját dicsérő szaniterek harmonikus együttest alkotnak. Kialakításukból és kombinálhatóságukból adódóan speciális térkihasználást tesznek lehetővé, mely egyedülállóan praktikus megoldást nyújt többek között azoknak, akiknek például panel fürdőszobát kell berendezniük.

Az Avocado kád és a mosdó különleges összhangja nem csak segít a helytakarékos berendezésben, hanem egyedülálló harmóniát alkot.

A helytakarékos és az utolsó milliméterig átgondolt tervezés lehetővé teszi a mosdó kád fölé helyezését, így nyerve extra teret a legkisebb fürdőszobában is. A kialakítás előnye, hogy egyik szaniter sem akadályozza a másik használatát, ráadásul egységes, avokádó gyümölcsre emlékeztető formájuk kellemes, játékos légkört teremt a helyiségben.

Az Avocado mosdó különleges formája extra rakodófelületet kínál a fürdőszobában.

A lágy ívű, öntött műmárvány mosdó ovális, éles szélek és zavaró részletek nélküli formája még lágyabbá teszi a fürdőszoba hangulatát, miközben hasznos rakodófelületet kínál, különösen az Avocado Comfort modell esetében. Így még a mosakodás is sokkal kényelmesebb! Bár az Avocado mosdó leginkább a kád felett elhelyezve tud kibontakozni, remekül érvényesül akár sarokmosdóként is, hiszen mindkét típusából elérhető jobbos és balos kivitel. Önnek melyik a kedvence?


Írja meg véleményét nekünk kommentben! Ha szeretne további tippeket kapni és ötleteket meríteni a megfelelő szaniterek kiválasztásához, inspirálódjon Instagram és Facebook oldalunkon is, ahol sokoldalú fürdőszoba megoldásokkal várjuk! Tartson velünk a jövő héten is!