Instagram Pinterest Youtube

Freedom W - Szabadság kádba töltve

Dátum: 6.4.2018
Idei kád újdonságaink egyik impozáns, elegáns szereplője a különleges Freedom W kád. Szabadság a fürdőszobában? Mi így szeretjük!

A szabadon álló Freedom kádsorozat korábbi tagjai már évek óta hűségesen szolgálják a minimalizmust kedvelő, egyedi fürdőszobák rajongóit. Korábban már bemutattuk a kecsesen íves, ovális Freedom O-t és az éles szögek, egyenes vonalak alkotta Freedom R-t, amely meghatározó eleme a fürdőszoba arculatának. Tartson velünk és ismerje meg közelebbről legújabb izgalmas modellünket, a Freedom W-t is!

Tartson velünk és ismerje meg közelebbről legújabb izgalmas kád modellünket, a Freedom W-t is!

Freedom W - A fürdőszoba uralkodója

A Freedom W kád elődeihez hasonlóan a szabadság érzetét nyújtja. Nem csak azért, mert masszív és stabil, miközben formatervezése miatt megőrzi légiességét, hanem azért is, mert kialakítása nem szab gátat a kád elhelyezésében. A Freedom W ugyanis egyesíti a térben álló és a klasszikus kádak előnyeit: megállja a helyét a fürdőszoba közepén, padlón vagy dobogón, de akár közvetlenül a falnál is, mint a hagyományos kádak. Ez többek között speciális formájának és optimális méretének köszönhető.

A Freedom W kádat speciális formája és optimális mérete a fürdőszoba kedvenc darabjává teszi.

 

Lépjen be egy új fürdőszoba dimenzióba, ahol a szanitereket nem csak kifogástalan funkcionalitásuk, hanem esztétikájuk miatt is öröm használni! Élvezze a Freedom W letisztult szépségét és lekerekített íveit, gyengéd vonalait, amelyek hivalkodást mellőzve keltik fel a figyelmet!

 

Élvezze a Freedom W letisztult szépségét és lekerekített íveit, gyengéd vonalait!

Praktikus peremrész

Az egységesen vékony peremmel rendelkező korábbi modellek is kényelmet garantálnak, akárcsak a Freedom W, amely azonban az egyik oldalról szélesebb peremrésszel egészült ki; így Ön kézközelben tudhat minden fürdéshez szükséges eszközt, amelyet a korábbi Freedom kádakon eddig nem tudott elhelyezni.

A Freedom W kád anyaga, az öntött akril nem kelt hideg érzetet, a fürdővíz pedig lassabban hűl ki ebben a kádban.

Öntött akril, a kifogástalan alapanyag

Adja át magát a zavartalan a pihenésnek ebben a minőségi öntött akrilból készült kádban, amelynek számos előnye van a fém kádakkal szemben. A komfortérzet tekintetében az anyag érzésre mindig meleg, könnyen átveszi a víz hőmérsékletét. Nem kelt hideg érzetet, a fürdővíz pedig lassabban hűl ki benne, így ideális társ lehet a hosszú fürdőzésekhez. Az akril további előnye, hogy antibakteriális tulajdonsággal rendelkezik, tisztítása pedig mindig gyors és egyszerű. Mivel a Freedom W öntött akrilból készül, garantált, hogy formatartó marad, nem hajlik, nem repedezik meg évek múltán sem, ahogyan megőrzi tömörségét és fényét is. Erre kínál biztosítékot a 10 éves jótállás is. Ha kád vásárlás előtt áll, gondolja át, hogy Freedom W modellünk hogyan mutatna az Ön fürdőszobájában!


Kérjük tekintse meg ajánlatunkat ide kattintva!

 

Gyűjtsön további fürdőszoba inspirációt Facebook és Instagram oldalunkon, és tegye fel kérdéseit a weboldalunk jobb alsó sarkában elérhető chat ablakon. Tartson velünk a jövő héten is!