Instagram Pinterest Youtube

3 kedvencünk a mosdópulton - Ceramic, Formy, Moon mosdók

Dátum: 8.3.2018
A fürdőszobába tervezett mosdó kifogástalan működése mellett a modellek formatervezése is hangsúlyos szempont lehet, ha az ideális darabot keresi éppen. Most megmutatjuk 3 mosdópultra ültethető kedvencünket!

A vonzó összkép nem csak a fürdőszoba ínyenceknek, hanem a hétköznapi használók számára is esztétikai örömöt nyújt. Ha Ön is azok közé tartozik, akik egyszerre vágynak praktikus és szép szaniterre, akkor ismerje meg új Ceramic mosdóinkat, a modern Formy-kat és a játékosan kerekded Moon mosdócsaládunkat, amelyek mind mosdópultra helyezhetők és így helyet spórolnak Önnek a fürdőszobában.

Ceramic mosdók - A 2018-as újdonságok

A Ceramic termékcsalád a 2018/2019-es katalógusunk egyik újdonsága. A Ceramic mosdópultra ültethető Ceramic O és Ceramic R egyaránt időtlen stílust képvisel, modern designba öntve. Mindkettő ellenálló, tartós és nagyon könnyen karbantartható.

Az új Ceramic O mosdó letisztultsága harmóniát teremt az éles szögek és íves vonalak között

A fenti képen látható, 60x40 cm-es Ceramic O letisztultsága harmóniát teremt az éles szögek és íves vonalak között, míg a szintén 60x40 cm-es Ceramic R követi az egyenes vonalak modern áramlatát. Határozott megjelenése hosszú évek múltán is a fürdőszoba kortalan díszévé teszi.

Az új Ceramic R mosdó követi az egyenes vonalak modern áramlatát.

A finom forma mellett a mosdókat meglepő tömörség, stabilitás és megbízhatóság jellemzi, így mindkettő ideális választás bármilyen mai fürdőszobába, ahol fontosak ezek az értékek.

Formy mosdók - A modern figurák

A 2014-ben és 2016-ban is Elle Decoration Nemzetközi Design díjat nyert, egyenes vonalú Formy 01 és az íves Formy 02 mosdó különlegessége a modern, vagány formatervezésben rejlik. A design összhangban van az azonos koncepció Formy 01 és Formy 02 kádjával, sőt a különböző kombinációjuk lehetőségét is felkínálja.

A Formy fürdőszoba koncepciók 2014-ben és 2016-ban is megnyerték az Elle Decoration Nemzetközi Design díját.

Mindkettő mosdó őrölt dolomit és műgyanta öntött keveréke. Kényelmes, tágas darab, amely az impregnált mosdópultnak köszönhetően nagy tároló felületet biztosít. Ennek megalkotásakor nem csak a méretre, az arányokra ügyeltünk, hanem a színválasztékra is, ezért sötét dió, tölgy és fehér színekben is elérhetővé tettük.

Az íves Formy 02 mosdó őrölt dolomit és műgyanta öntött keveréke. Kényelmes, tágas darab, amely az impregnált mosdópultnak köszönhetően nagy tároló felületet biztosít.

Az elmúlt évek alapján mind a Formy 01 és 02 remek választásnak bizonyult mindazok számára, akik átlagon felüli fürdőszoba összkép kialakítására törekedtek és ehhez átlagon felüli szanitereket kerestek, amelyeken minden tekintet megakad egy élvezetes pillanatra.

Moon mosdók - A körbe zárt csodák

A 2017-es év egyik nagy újdonsága volt az öntött műmárványból készült, öttagú Moon mosdócsalád, amelyet a kör geometriai alakjai ihlettek. Egyszerű formavilágának köszönhetően valamennyi tagja könnyedséget áraszt, amely által minden modern fürdőszoba új arculatban részesülhet.

A 2017-es év egyik nagy újdonsága volt az öntött műmárványból készült, öttagú Moon mosdócsalád, amelyet a kör geometriai alakjai ihlettek.

Míg a szabályos kör alakú mosdó egyszerűsége bájossá és praktikussá teszi a szanitert a mindennapi használatra, addig az ovális változat előnye, hogy még szélesebb mosdóteret biztosít. A félhold alakú verzió ideális választás, ha Ön közvetlenül a falhoz szeretné ültetni a mosdót, míg a szabálytalan körvonalú modell az extrém megoldások szerelmeseinek kedvez: olyan akár egy művészi alkotás, amely ennek ellenére sem veszít hatékonyságából.

A Moon mosdók bármelyike ideális megoldást kínál játékos kerekdedségével a modern fürdőszobákba.

Ha szeretne további inspiráló fürdőszoba újdonságokról, trendekről, praktikus tippekről olvasni, kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon, ahol nem csak kedvenc mosdóinkról, hanem más szanitereinkről is beszámolunk Önnek. Szuper fürdőszoba perceket kívánunk a továbbiakban is!