Instagram Pinterest Youtube

Classic fürdőszoba - A RAVAK klasszikusa örök!

Dátum: 28.9.2017
Ha egy klasszikus bútorra tekint, érzékei megsúgják, hogy nem idejétmúlt vagy unalmas, amit lát, hanem örökbecsű, letisztult és trendektől függetlenül esztétikus. Ebben rejlik a RAVAK specialitása.

A RAVAK Classic fürdőszoba koncepciójának vizuális élményét a hagyományos formavilág, a sok éves tapasztalat során már bevált, prémium minőségű alapanyagok és az egyszerű design megoldások táplálják. Jól bevált ívek, vonalak és határozott szögletesség gondoskodik róla, hogy a hagyományos fürdőszoba bútorok, a kád és a mosdókagyló összhangja egy igazi otthon atmoszféráját teremtse meg a fürdőszobában.

Jól bevált ívek, vonalak és határozott szögletesség gondoskodik róla, hogy a hagyományos fürdőszoba bútorok, a kád és a mosdókagyló összhangja egy igazi otthon atmoszféráját teremtse meg a fürdőszobában.

Classic Kád - Nagy belső térben és boldogságban fürdeni

 

Vásárlóink már a Nosal Studio tervezte Classic kád első használata után megbizonyosodhatnak róla, hogy ez a hagyományos, öntött akril fürdőkád mennyire masszív és praktikus alapdarabjává válik fürdőszobájuknak. Keskeny szegélyei, finom peremei és lejtős oldalfala a kád méreteihez (120/ 150/160/170 cm x 70 cm) viszonyítva meglepően nagy belső teret hoznak létre, amelyben nem csak a fürdőzés, de a lapos kádfenék miatt a zuhanyzás is kényelmes és biztonságos napi rutin, kiegészítve a megfelelő kádparavánnal, amely behajthatósága miatt még a fürdőszoba teréből sem vesz el helyet.

A kád keskeny szegélyei, finom peremei és lejtős oldalfala szokatlanul nagy belső teret eredményez. A lapos kádfenék miatt a zuhanyzás is kényelmes és biztonságos.

A rövidített, 120 cm hosszúságú minikád változat ideális a kis fürdőszobákba vagy falfülkékbe, bemélyedésekbe hiszen az apró mérete mellett megőrzi a klasszikus kádak mélységét. Gondoskodjon a maximális komfortérzetéről egy kényelmes fejtámla beszerzésével is!

A rövidített, 120 cm hosszúságú minikád változat ideális a kis fürdőszobákba vagy falfülkékbe, bemélyedésekbe hiszen az apró mérete mellett megőrzi a klasszikus kádak mélységét.

Mosdók, klasszikus vonalvezetéssel - Aprótól a nagy méretig

 

A Classic koncepció praktikus darabjai között nem csak a hagyományos méretű öntött műmárvány mosdók, hanem a nagy családok számára például elengedhetetlen dupla mosdó is szerepel.

A nagy családosok számára elengedhetetlen dupla mosdó is szerepel Classic kivitelben, amely nagyon praktikus alapdarab a fürdőszobában.

Amennyiben igazán nagy rakodófelülettel ellátott mosdót keres, a Classic 800 ideális lehet, hiszen a mosdótér kellemes alakja mellett kiadós helyet is kínál pakoláshoz. Azonban a Classic koncepció előnyei nem érnek véget a nagy fürdőszobák felszerelésével, hiszen kézmosójával és szekrénykéjével még a jóval kisebb WC helyiségek is stílusosan berendezhetők.

Fürdőszoba bútorok -  Minimalista hagyományőrzés

A Classic fürdőszoba bútorokban az egyszerűség és praktikum öltött testet. Impregnáltak, UV és páravédelemmel ellátottak, könnyen tisztíthatók, ráadásul csöndes működést garantálnak. A 100 ezer ciklusra tesztelt bútorok helytakarékos belső vonalvezetését a barátságosan minimalista, ovális, ajtóba vájt fogantyú teszi különlegessé, míg a bőséges tárolóhelyről az okos tagolás gondoskodik.

A Classic szekrények esetében ezt olyan kompakt külső biztosítja, mely alig vesz el helyet a fürdőszobából. Azért, hogy a tárolás átlátható legyen, a szekrények legnagyobb, dupla mosdó alá helyezhető modellje alacsony fiókkal egészült ki, amelynek belső kialakítása lehetővé teszi az apró dolgok kényelmes elrendezését is.

Azért, hogy a tárolás átlátható legyen, a szekrények legnagyobb, dupla mosdó alá helyezhető modellje alacsony fiókkal egészült ki, amelynek belső kialakítása lehetővé teszi az apró dolgok kényelmes elrendezését is.

Tipp: Ha extra helyigénnyel rendelkezik, és keresi a megfelelő tárolóhellyel rendelkező fürdőszoba bútorokat, ezt a bejegyzésünket ajánljuk.

A Classic koncepció különlegessége, hogy elérhetők a bútorváznak különféle színváltozatai. Az ajtók minden esetben fényes fehérek, ezekhez azon készítettünk világos, kávészínű (cappucino és latte), nyírfa színű és tiszta, fehér árnyalatú bútorvázat is.

Ha a Classic stílus megérintette a hagyományos designra fogékony szépérzékét, és szüksége volna néhány szakértői tanácsra, forduljon bizalommal hozzánk az info@ravak.hu e-mail címen, vagy kövesse inspirációért a Facebook vagy Instagram oldalunkat!

Töltse le ingyenes szakmai tippjeinket az alábbi képre kattintva!