Instagram Pinterest Youtube

Fürdőszobai tárolók - Praktikum és design fürdőszoba bútorra tervezve

Dátum: 1.9.2017
Itt van az ősz, itt van újra, szép, mint mindig énneke… csak már megint nem találom a fésűt/ a bontatlan tusfürdőt/ a borotvám / a manikűr szettet / a hajgumikat a nagy rohanásban. Indulhat a reggeli hajsza?

Inkább ne! A pörgős őszi hétköznapokat egy jó kávéval, és ne hajnali kapkodással alapozza meg: ruházzon be most örök-darab fürdőszoba bútorokra, melyekkel feldobhatja fürdőszobáját és praktikus tárolóhelyeik miatt időt spórolhat magának! Segítünk, melyek lehetnek igazán jó befeketetések, ha a harmonikus megjelenés mellett az extra helyigény, a fiókok, polcok nyújtotta optimális helykihasználása a legfontosabb.

 

Ruházzon be most örök-darab fürdőszoba bútorokra, melyekkel feldobhatja fürdőszobáját és praktikus tárolóhelyeik miatt időt spórolhat magának!

Fürdőszobabútor a RAVAK-tól

Legyen szó játékosan szokatlan vagy klasszikusan elegáns kiegészítőkről, a RAVAK fürdőszobabútorok a mestermunka legjavát képviselik. Tapasztalt szakértőink kezei közül kerülnek ki, akik a felhasznált, nemes anyagot tökéletes darabokká formálják. A bútorok a mindennapok során örömteli használatot biztosítanak fürdőszobájában, ahová már összeszerelt, az utolsó milliméterig pontosan illeszkedő állapotban kerülnek. És hogy ezen felül miért érdemes a RAVAK kínálatából választania?

  • A fürdőszobabútorok impregnált bútorlappal rendelkeznek. Az alapanyagot Európa vezető bútorlap gyártói szolgáltatják. A lapok az impregnálás, az AMT technológia (Anti Moisture Treatment) miatt védettek a nedvesség ellen.

  • 5 éves garanciát kínálunk bútorainkra.
  • Egységes, koncepcióhoz illeszkedő design jellemzi őket.
  • Változatos megoldásokat képviselnek. A fiókok tagolásának, szekrényajtók kiképzésének köszönhetően jól pakolhatóvá válnak a még látszólag kicsi fürdőszobabútorok is. A kínálatban különböző méretek széles választéka megtalálható.

Milyen fürdőszobabútort válasszak?

A szépség praktikum nélkül üres ígéret a kényelemről. A fürdőszoba bútoroknak nem csak az esztétikája, hanem jól strukturált, tágas kialakítása is nagyon fontos. Ha elegendő hely áll rendelkezésre, Önnek is több ideje marad - megspórolja a keresgélést, hiszen nem kell feltúrnia az egész fiókot, amelyet így újra és újra rendeznie kell. Adunk néhány ötletet, milyen darabokat érdemes választania!

Classic fürdőszobabútorok

A Classic kézmosó alá esztétikusan és áttekinthetően bepakolhatók tisztítószerek, wc papír és más kellék. Ebben különösen nagy segítség az SD Classic szekrény is, amelynek polcaira egyszerű és kényelmes pakolni.

A koncepcióba tartozó SD Classic II - szekrény két fiókkal vagy egy nagy fiókkal elérhető, amelynek kiterjedt rakodórésze van. A szekrényt a Classic 600/700 vagy 800 mosdó alá javasoljuk.


A koncepcióba tartozó SD Classic II - szekrény két fiókkal vagy egy nagy fiókkal elérhető, amelynek kiterjedt rakodórésze van

Extra helyigény esetén jó megoldás a duplamosdó alá való SD Classic szekrény. A jobb oldalon beépített kisebb fiók található, amely külön kiegészítőként a másik oldalra is választható.


A szekrény jobb oldalán beépített kisebb fiók található, amely külön kiegészítőként a másik oldalra is választható.

Chrome fürdőszobabútorok

A Chrome fürdőszobabútorok nem csak optikailag mutatják nagyobbnak a teret - hiszen választható előnyös szürke színben is -, hanem jól pakolhatók, mély fiókokkal rendelkeznek. A Chrome 1200 duplamosdó alá való SD Chrome szekrényben minden pipereszer elfér, amire csak szükség lehet. Nagy tér, nagy “tár”.


Egy ilyen fürdőszoba szekrényben minden pipereszer elfér, amire csak szükség lehet.

Az SB Chrome magas faliszekrény három üvegpolca legalább ennyire jó szolgálatot tesz.  

Ring fürdőszobabútorok

A mosdó alá való SD Ring szekrénnyel kétszer annyi tárolóhelyet használhat ki a függőleges felosztása miatt, mint általában. Kihúzható szervezőjével ideális a kisebb kozmetikumok, tartozékok részére, így sem a tárgyak, sem Ön nem fog elveszni a káoszban. Az átlátható, nagy tér jó lehetőségeket kínál a piperék tárolására.


A Ring szekrény kihúzható szervezőjével ideális a kisebb kozmetikumok, tartozékok részére, így sem a tárgyak, sem Ön nem fog elveszni a káoszban. 

Az SB Ring osztott faliszekrénnyel a konyhában már megszokott hűtőszekrény praktikumát élvezheti a fürdőben. A polcoknak és az ajtóra szerelt bőséges tárolóegységeknek köszönhetően jól strukturálható a fürdőszoba kiegészítők egész sora.

 

A polcoknak és az ajtóra szerelt bőséges tárolóegységeknek köszönhetően jól strukturálható a fürdőszoba kiegészítők egész sora.

Clear fürdőszobaútorok

A sötét dió színű fürdőszobabútorok egyszerre sugallják a luxust és biztosítják a hétköznapi kényelmet, praktikumot. A mosdó alatti SD Clear fiókos szekrény például kihúzható szervezővel, praktikus belső polccal rendelkezik, amely ideális magas palackok és flakonok részére.


A sötét dió színű fürdőszobabútorok egyszerre sugallják a luxust és biztosítják a hétköznapi kényelmet

Az SB Clear magas osztott faliszekrénye üveg polcokkal és fiókokkal ellátott, hogy itt se okozzon nehézséget a pakolás.


Az SB Clear magas osztott faliszekrénye üveg polcokkal és fiókokkal van ellátva. 

Ha fejben már elkezdte újrastrukturálni a fürdőszobát, eljött az ideje a felújításnak. Érdeklődjön a személyre szabott lehetőségekről az info@ravak.hu e-mail címen, valamint inspirációért kövesse Facebook és Instagram oldalunkat. Ajándék profi tippeinket pedig az alábbi képre kattintva töltse le!

 

Töltse le ingyenes szakmai összefoglalónkat, amelyet fürdőszoba felújítás során eredményesen használhat!