Instagram Pinterest Youtube

Víztakarékos zuhanyfej - Zuhanyozzon ésszel!

Dátum: 8.9.2017
A jól kiválasztott zuhanyfejnek meghatározó szerepe van abban, hogy a zuhanyzásra kényszerű napi rutinként, vagy spa élményként tekintünk. Miért ne lehetne minden nap wellness a fürdőszobában?

A RAVAK számára a környezetbe simuló, diszkrét  elegancia olyan alapvetés, amely nem csak a nagy méretű zuhanyzókra, kádakra és fürdőszobabútorokra igaz, hanem vonatkozik az apróbb részletekre is, a csaptelepektől egészen a zuhanyfejekig. A jelenlegi kínálatban elérhető, gyönyörűen megtervezett zuhanyfejek nem csak esztétikai élményt nyújtanak, hanem műszakilag is megállják a helyüket. Hosszú élettartamuk mellett előnyük, hogy Ön helyett is gondoskodnak az alacsony vízfogyasztásról, ráadásul nagyon könnyen tisztíthatók.

 

A gyönyörűen megtervezett zuhanyfejek nem csak esztétikai élményt nyújtanak, hanem műszakilag is megállják a helyüket.

Víztakarékos kézizuhany 

A RAVAK változatos zuhanyfejei között egyaránt talál esőztető zuhanyfejeket - amelyekről itt írtunk bővebben -, masszázs funkcióval bíró oldalzuhanyt, valamint megannyi kézi zuhanyfejet. A kézizuhanyok modern és környezettudatos előnye a víztakarékos kialakítás,  amelyet az ún. SoftRain technológia garantál. A SoftRain lehetővé teszi az automatikus levegőbeszívást a zuhanyfej belsejébe, így zuhanyzás során a levegővel dúsított, kiáramló víz kellemesen masszírozza testét. Mivel ehhez Önnek nem kell intenzívebb fokozatra váltania, így nem fogyaszt több vizet a kelleténél, és ezreket spórolhat meg minden hónap végén.

Zuhanyfej - Milyet válasszak? 

A RAVAK összesen 9 különböző, más-más külső adottságokkal rendelkező kézizuhanyt tervezett, amelyeknek közös nevezője a víztakarékosság, letisztultság és könnyedség. A zuhanyfejek használata kifejezetten kényelmes, változatos stílusuknak köszönhetően pedig valamennyi zuhanykabinba illeszkednek.   

Az ovális, henger alakú formák (Oval mini zuhanyfej vagy hengeralakú Chrome zuhanyfejChrome koncepció darabjaihoz) mellett az egyfunkciós darabok (Air kézi zuhanyfej, lapos “Flat S” kézi zuhanyfej) népszerűek kedvező árfekvésük miatt, míg az extra funkciókra vágyóknak is számos választási lehetőségük van.

Az Oval mini zuhanyfej népszerű kis mérete, gömbölyű formája és kedvező árfekvése miatt.

Többfunkciós zuhanyfejek 

 A háromfunkciós köd hatású zuhanyfej a ködszerűen könnyed permet mellett “eső” funkcióval is bír, amely olyan hatást kelt, mintha elkapná Önt egy lágy nyári zápor a szabad ég alatt. A háromfunkciós lapos zuhanyfej hasonló zuhany élményben részesítheti, amely XXL méretben is elérhető. Az Air kézi zuhanyfej használata során is kipróbálhatja az “eső”, vagy az erőteljesebb Jet funkciót, de akár ezek kombinációját is, ahogyan a képen láthatja.

  

Így működnek a RAVAK háromfunkciós kézizuhanyai, zuhanyfejei.

Az multifunkciós zuhanyfej még két extra, azaz összesen öt lehetőséget kínál, új szintre emelve a zuhanyzás mindenkori élményét.

A multifunkciós RAVAK zuhanyfejjel ezt az öt funkciót élvezheti.

Zuhanyrózsa tisztítás 

A RAVAK által jegyzett EasyClean technológia a zuhanyrózsa apró tüskéinek tisztítására szolgáló funkció. A szilikon tüskékben megtapadó vízkő ennek köszönhetően egy ujjmozdulattal kilökhető, eltávolítható. Emellett a kíméletes és egyszerre hatékony RAVAK tisztítószerek a zuhanyfejekre is jól alkalmazhatók. Ha egyszer kipróbálta a zuhanyfejek nyújtotta komplex élményt, megtapasztalta egyszerű kezelhetőségüket és tisztíthatóságukat, többé nem szívesen vesz majd kezébe idegen zuhanyfejet. Vigyázat, addiktív! 

 

Ha szüksége van segítségre az ideális darab kiválasztásában, írjon szakértőinknek az info@ravak.hu e-mail címre, vagy inspirálódjon Facebook és Instagram oldalunkon. Extra tippekért töltse le az alábbi képre kattintva 7+1 szakmai tippünket a fürdőszoba felújításához!