Instagram Pinterest Youtube

Szaniter kerámia - Klasszikus anyag, modern design

Dátum: 10.8.2017
Vajon lehet-e egy szaniter kerámia egyszerre anyagában megbízható és klasszikus, valamint formatervezésében trenddiktáló és modern? A választ magán viseli a Chrome koncepciónkhoz tartozó wc, bidé és mosdókagyló.

A Chrome koncepció az egyik legszéleskörűbben összehangolt fürdőszoba koncepció a piacon. A közel 50 darabból álló kollekció a legapróbb részletekig összehangolt fürdőszoba egységet garantál, amelyre a letisztult, ovális forma a jellemző. Neutrális, de közel sem jellegtelen elemeinek köszönhetően bármilyen fürdőszoba bútorral harmonikus összképet mutatnak.

Az 50 darabból álló Chrome fürdőszoba koncepció a legapróbb részletekig összehangolt fürdőszoba egységet garantál, amelyre a letisztult, ovális forma a jellemző.

Chrome koncepció - Több mint 50 egységes stílusú szaniter!

A RAVAK tervezői úgy alkották meg ezt a kiterjedt koncepciót, hogy szükség esetén ne csak egy nagyobb méretű fürdőszoba, hanem különálló WC helyiség is felszerelhető legyen egységes szaniterekkel. Ezért a Chrome kollekció a a nagyobb méretű szanitereken (kád, kádparaván, zuhanykabin, stb.), valamint  WC-n és bidén kívül szekrénykével ellátott kézmosót, csaptelepet és kiegészítők széles választékát tartalmazza. Ilyenek a szappan-, pohár- és törülközőtartók, a szappanadagoló, a toalettpapír tartó vagy az üvegpolc. A változatos kínálatból ezúttal a kerámiából készült wc, bidé és mosdókagyló jellegzetességeit emeljük ki, hátha ezek közül találja meg azt, amelyre nem csak a szépérzékének, hanem a fürdőszobájának is szüksége van.

A Chrome fürdőszoba kollekció a a nagyobb méretű szanitereken (kád, kádparaván, zuhanykabin, stb.), valamint  WC-n és bidén kívül szekrénykével ellátott kézmosót, csaptelepet és kiegészítők széles választékát tartalmazza.

WC - Hozzáférhetetlen részek nélkül

A kerámia WC-ket klasszikus alapanyagból, magas minőségű kerámiából állítjuk elő, de a kivitelezés során minden elavult, unalmas részletet hátrahagyunk. Az egészen modern, utánozhatatlan dizájn nem hivalkodik, a praktikus funkciók pedig továbbra is kifogástalanok. Sőt, jobbak, mint valaha, hiszen a WC csésze még könnyebben tisztítható: a külsején nincsenek hozzáférhetetlen részek, ahol idővel kosz rakódhatna le, ráadásul a fali rögzítés miatt alatta a padló is könnyedén felmosható. Az UniChrome wc esetében nincsenek felesleges részletek, csak funkcióorientált, letisztult kialakítás, amely a beépített öblítő rendszeren alapul: a gallér fúvókái oda irányítják a vizet, ahová az szükséges.

Az UniChrome wc esetében nincsenek felesleges részletek, csak funkcióorientált, letisztult kialakítás, amely a beépített öblítő rendszeren alapul.

Bidé - Forma és funkció

Ha eddig feleslegesnek tartotta a praktikus, gyors és könnyed felfrissülést nyújtó bidé beszerzését, olvassa el ezeket az érdekességeket és tényeket róla! Ha egyszer kipróbálta, többé nem akar majd megválni tőle. A falra szerelhető Chrome bidé nem csak hozzájárul az intim higiéniájához, de a Chrome koncepcióval, főként az UniChrome wc-vel összecsengő  dizájnja okán harmonikus egységet csempész a fürdőszoba arculatába. Formatervezése ugyanakkor egyszerre modern és univerzális, így akár önmagában, más tervezésű szaniterek mellett is megállja a helyét.

A Chrome bidé formatervezése egyszerre modern és univerzális, így akár önmagában, más tervezésű szaniterek mellett is megállja a helyét.

Mosdókagyló - A kerámia harmónia

A Chrome kerámia mosdó időtálló, akár egy klasszikus gyöngysor: sosem válik divatjamúltan unalmassá, kiváltképp a hozzáillő, lekerekített szélű fürdőszoba bútorral. Egyenes vonalai kiegészítve a belső lekerekített mosdórésszel csábító játékosságot csempésznek bármely fürdőszobába. A kerámia alapanyagból készült mosdó mellett a választék kiterjed az öntött műmárványból készült hatalmas dupla mosdókra, valamint az egészen a kicsi, leginkább WC helyiségekbe szerelt kézmosóra.

A Chrome kerámia mosdó sosem válik divatjamúltan unalmassá, kiváltképp a hozzáillő, lekerekített szélű fürdőszoba bútorral.

 

Ha kedvet kapott egy klasszikus anyag modern kialakítású szanitereihez, érdeklődjön róluk az info@ravak.hu e-mail címen, vagy inspirálódjon tovább Facebook és Instagram oldalunkon! Ha profi tanácsokra van szüksége a felújításhoz, akkor pedig az alábbi képre kattintva töltse le ingyenes szakmai összefoglalónkat! 

 

Ha profi tanácsokra van szüksége a felújításhoz, töltse le ingyenes szakmai összefoglalónkat!