Instagram Pinterest Youtube

Kis fürdőszoba, nagy játékosoknak - BeHappy koncepció

Dátum: 3.8.2017
Még egy kis méretű fürdőszoba berendezése is játékos feladat azoknak, akik fantáziájuk mellett bíznak a RAVAK minőségben. Ismerje meg BeHappy koncepciónkat, hogy a fürdőszoba kirakós minden eleme a helyére kerüljön!

Napjainkban már számos változatos megoldás áll azok rendelkezésére, akik kis fürdőszobájukból barátságos és kényelmes “mindenki-kedvence” helyiséget szeretnének kialakítani. Formatervezőink különös hangsúlyt fektetnek ezekre az igényekre, hiszen úgy tartják, nem minden fürdőszoba kellemetlen hely, amely kis méretű, ugyanúgy, ahogyan nem minden nagy fürdőszoba stílusos és ötletes egyszerre. Ez az oka annak, hogy létrejött  a cseh Nosal Design Studio alkotta, közkedvelt BeHappy koncepció, amely egyszerre kínál helytakarékos megoldásokat és nyújt harmonikusan vidám, összeszedetten vagány képet.

BeHappy fürdőszoba koncepciónk közé tartozik kád, kádparaván, mosdó és még fejtámla is.

A BeHappy koncepció jellegzetessége, hogy egyszerre testesíti meg az üdítő fiatalosságot és a praktikus egyszerűséget, amelyet egy kis játékossággal fűszerez meg. A koncepció elemei szinte kirakósként illeszkednek egymáshoz, sőt, olykor egymásba - erre példa a képen látható BeHappy kád és a mosdó is.


A RAVAK BeHappy koncepcióban kád és mosdó egymásba illeszthető egységet alkot. A kádparaván pedig csak hab a tortán!

Mosdó a kádban? BeHappy!

A koncepcióba tartozó öntött műmárvány mosdókagyló tervezésekor mindent eldöntő szerepe volt a helytakarékosságnak, ezért tervezőink olyan kialakítást szorgalmaztak, amelynek köszönhetően ez az innovatív mosdó a kád alsó vége fölé függeszthető. Így nem vesz el helyet a fürdőtérből, miközben kézmosáskor is könnyedén hozzáférhető marad.

A BeHappy fürdőszoba koncepció innovatív mosdója a kád alsó vége fölé függeszthető. Helytakarékos megoldás kis fürdőszobába.

Kádban az igazság

A BeHappy aszimmetrikus akrilkáddal képes úgy helyet spórolni, hogy nem veszít a kényelmi faktorból - amelyet még egy komfortos fejtámla is kiegészít -, még a lábrésznél elhelyezett mosdó miatt sem. A kád szélessége ugyanis garantálja, hogy  a fürdés élménye a kis méretek ellenére se keltsen hiányérzetet Önben. A lapos felső peremre pontosan illeszkedő, harmonika rendszerű, háromrészes kádparavánnal kombinálva pedig a zuhanyzás állva sem jelent problémát, hiszen biztosan nem kell majd egy frissítő zuhany után újra leizzadnia a tócsák feltörlése miatt.

A BeHappy aszimmetrikus akrilkáddal képes úgy helyet spórolni, hogy nem veszít a kényelmi faktorból.


Ha úgy érzi, hogy kis fürdőszobája a BeHappy koncepcióért kiált, vagy érdekelné más, akár teljesen egyedi RAVAK megoldás, forduljon kollégáinkhoz az info@ravak.hu e-mail címen, vagy gyűjtsön inspirációt @ravakfurdoszoba Instagram, illetve Facebook oldalunkon! Ha profi tanácsokra van szüksége, fontolja meg ingyenes 7+1 szakmai tippet felsorakoztató összefoglalónk letöltését az alábbi képre kattintva!

Ingyenes fürdőszoba tippek 7+1 pontban a RAVAK szakértőitől