Instagram Pinterest Youtube

RAVAK Tudástár: Rosát a fürdőszobába!

Dátum: 21.11.2016
…és most nem virágdekorációra gondolunk, hanem közkedvelt Rosa koncepciónkra, mely barátságosan rendezetté, hívogatóan kellemessé varázsolja fürdőszobáját. Tartson velünk és ismerje meg a RAVAK Rosa koncepciójában rejlő lehetőségeket!

Hogyan festhet egy Rosa fürdőszoba? Ez leginkább az Ön ízlésén, elképzelésein nyugszik, ám az egymással harmonizáló fürdőszoba bútorokat mi már elkészítettük Önnek. Az alábbiakban megosztunk néhány inspiráló képet, és bemutatjuk a koncepció alapdarabjait. Engedje el a fantáziáját - és a “nincsen rózsa tövis nélkül” prekoncepciót. Létezik ilyen! :-)

Rosa fürdőszoba

A RAVAK Rosa koncepcióját nem csak a rendezett, egyben barátságos egyszerűség hívei kedvelik, hanem a praktikum szerelmesei is, hiszen fürdőszobabútoraival egyaránt berendezhető kis fürdőszoba, de luxus méretű fürdő is. Mutatunk néhány inspiráló képet!

Rosa fürdőszoba koncepciónk barátságosan hívogató, letisztult fürdőszobát varázsol az addig unalmas helyiségből.

Rosa aszimmetrikus kádak

Ha a rózsaszín nem az Ön színvilága, megnyugtatjuk: számos kombinációs lehetőség rejlik Rosa koncepciónkban.

Rosa fürdőszoba koncepciónk nem csak rózsaszín kiegészítőkkel dobható fel, hanem sötétebb színekkel is.

A kollekció fürdőszobabútoraihoz például három Rosa kádunk is illeszkedik. Az előző két képen extra kényelmes Rosa 95 kádunk látható, melynek kis mérete nagy lehetőségeket hordoz magában. Nem csak a fürdés, a zuhanyzás is könnyen kivitelezhető benne az aszimmetrikus kádparavánnak köszönhetően.

Aszimmetrikus kádunk, a Rosa II a nemzetközileg elismert formatervező, Achim Storz munkáját dicséri. Friss és elegáns!

A képen látható Rosa II kádunk egyedülálló tervezésű darab, aszimmetrikus kádjaink egyike, tele okos megoldásokkal. Mivel a kád zuhanyzó részének lapos és széles feneke van, ülőkével van felszerelve, így a kádparavánnal kombinálva jelentős méretű és biztonságos teret biztosít a zuhanyzáshoz. Emellett pedig a kádrész jellegzetes, kellemes dőlésszöge kényelmes fürdést biztosít. Kifejezetten friss design jellemzi, hiszen a sikeres Rosa I modell átdolgozása -  Achim Storz, nemzetközileg elismert formatervező frissítette fel modern vonalakkal.

Rosa mosdók és fürdőszobabútorok

Rosa mosdóink kényelmesek, kézre állnak, legyen szó kis fürdőszobáról vagy nagy méretű fürdőről.

A fürdőszobába illő mosdókagyló kiválasztása nem kevésbé jelentős feladat, mint a sokszor az egész arculatot meghatározó kád elhelyezése. RAVAK Tudástár: Hogyan találja meg a tökéletes mosdókagylót a fürdőszobájába? bejegyzésünkben igyekeztünk segítséget nyújtani ehhez. Összefoglaltuk és részletesen kifejtettük, milyen szempontokat érdemes figyelembe vennie:

  • a mosdókagyló alapanyagát
  • a mosdó beépítési lehetőségeit
  • a mosdókagyló méretét
  • a mosdóhoz tartozó fürdőszobabútorokat

Ezeket tartsa szem előtt a képen látható Rosa mosdóink valamelyikének esetleges kiválasztásakor is. Érdemes tudnia róla, hogy:

  • praktikus tárolóhellyel,
  • kézre álló törölközőtartóval rendelkezik,
  • harmonikus egységet képez a hozzá tartozó fürdőszobabútorokkal.

A Rosa fürdőszobabútorok bőséges tárolóhellyel rendelkeznek, a fürdőszoba legfontosabb darabjaivá válhatnak, ráadásul tökéletesen illeszkednek a Rosa mosdókagylóhoz.

A könnyebb takarítás érdekében falra akasztható Rosa fürdőszobabútorainkra (tükör, polcos tükör, különböző méretű szekrények) jellemző...

  • a típusok és színek széles választéka,
  • bőséges tárolóhely.

Ha szeretné megtalálni a kifogástalan fürdőszobabútorokat, ezt a korábbi RAVAK Tudástár bejegyzésünket ajánljuk áttekintésre.

Rosa csaptelepek

A RAVAK a csaptelepek kiválasztásában is igyekszik hatékony és egyben mutatós megoldásokkal megteremteni a fürdőszoba egységét; Rosa fürdőszobához például Rosa csaptelepeinket (mosdócsaptelepek, bidécsaptelepek, zuhanycsaptelepek, kádcsaptelepek, falba süllyesztett csaptelepek) ajánljuk.

A Rosa csaptelep kecsesek, könnyedek és tökéletesen passzolnak a Rosa koncepció más elemeihez - különösen a Rosa mosdókagylóhoz.

A csaptelepeket kecses és könnyed vonalak, ívelt élek és harmonikus arányok jellemzik. Úgy terveztük őket, hogy szép formájukkal ízlésesen egészítsék ki a fürdőszobát és már a látványukkal örömet szerezzenek. A Rosa csaptelepek tehát a szépség és a természetesség jegyében készültek, de nem feledkeztünk meg a praktikumról sem. Úgy alkottuk meg őket, hogy a lerakódott vízkő réteg nagyon könnyen eltávolítható legyen. Ne felejtse azt sem, hogy Rosa csaptelepeinkre 5 év garanciát kínálunk! Ravak Tudástár: Hogyan válasszon csaptelepet mosdókagylójához? bejegyzésünkben számos praktikus tanácsot gyűjtöttünk össze Önnek, amelyeket a döntés előtt érdemes átfutnia!

Ha további segítségre van szüksége, keressen minket bátran az info@ravak.hu e-mail címen, vagy az alábbi képre kattintva töltse 7+1 ingyenes tippünket a fürdőszoba megtervezéséhez/felújításához. Tartson velünk a jövő héten is!

Töltse le ingyenes 7+1 tippünket a fürdőszobafelújításhoz!