Instagram Pinterest Youtube

Csaptelepek

Chrome falba süllyesztett csaptelepek

A Chrome falba süllyesztett csaptelepek vezérlik vizet a kádtöltő csaptelephez, ill. az zuhanyrózsához, vagy az esőztetőhöz. Váltós és váltó nélküli verziója közül választhat. A váltó nélkülit ajánljuk kádtöltésre, zuhany-lehetőség nélkül, ill. olyan zuhanyzóba, ahol csak egy zuhanyfej van. A váltóval ellátott verziót kádtöltésre és kádban történő zuhanyozáshoz ajánljuk, ill. olyan zuhanyzóba, ahol egy kézizuhany és egy fix zuhanyfej (esőztető) is van. Ha úgy dönt, hogy a váltós falba süllyesztett verziót választja, szerezzen be egy kád le/túlfolyószettet, kádfeltöltéssel a túlfolyónál. A váltó segítségével válthatunk a kádtöltés és a zuhany között. Zuhanyzó esetében pedig válthatunk a kézizuhany és a fix zuhanyfej (esőztető) között. A Chrome falba süllyesztett csaptelepek kartusainak átmérője 35 mm, amelyre 5 évgarancia. A Chrome falba süllyesztett csaptelepek nemcsak a Chrome, hanem más RAVAK zuhanykabinokhoz-kádakhoz is tökéletesek!

Egy friss RAVAK-újdonság az R-Box falsík alatti egység. Eltérően a hagyományos falba süllyesztett csaptelepeknél használatos belső egységektől, az R-Box sokkal könnyebb, és a külső kezelő, vagy a süllyesztett egység alkatrészeinek esetleges cseréje sokkal egyszerűbb. Az R-Box tartalmazza a falhoz rögzítéshez szükséges alkatrészeket, de nem tartalmazza a vízbekötéshez szükséges anyagokat. Az R-Box tartozéka egy műanyag takaróelem, mely lehetővé teszi, hogy a csaptelep leszerelése után, vagy felszerelése előtt teljesen működő vízhálózat legyen az épületben. Ezzel a műanyag takaróelemmel lehetséges a vízrendszer légtelenítése anélkül, hogy elzárnánk a vizet. Az R-boxon van egy felfelé mutató nyíl az egyértelmű elhelyezést segítendő.

A Chrome falsík alatti csaptelepeket javasoljuk RAVAK kádakkal és zuhanykabinokkal kombinálni.

Az R-Box-szal kombinált Chrome típusok esetében (CR 065.00, CR 066.00) legalább 12,8 cm falvastagság szükséges, plusz a burkolat, vagy vakolat vastagsága. A Chrome süllyesztett csaptelepek beépítésekor az R-Box állítható/vágható műanyag tokjának szélessége 100 és 90 mm között kell legyen (Rosa és Neo süllyesztett, R-Box-szal beépített csaptelepek - RS 065.00, RS 066.00, NO 065.00, NO 066.00 - esetében ez a mutató 100 és 75 mm).

Az R-Box nélküli RAVAK süllyesztett csaptelepekhez (Rosa és Neo típusok: RS 061.00, RS 062.00, NO 061.00, NO 062.00) legalább 7,5 cm falvastagság szükséges, plusz a burkolat, vagy vakolat vastagsága.