Instagram Pinterest Youtube

4 új RAVAK tükör, nem csak fürdőszobába

Dátum: 13.6.2022
Minden tükör, ha kell, megmondja, hogy ki a legszebb-e vidéken. Vásárlóink véleménye alapján, a RAVAK is termékfejlesztésbe kezdett, aminek a végeredménye a cikkben olvasható és láthó négy új termék. A tükrök, várhatóan augusztóstól elérhetők partnereink boltjaiban.

Szép vagy praktikus? Nem kell választanod: A RAVAK termékpalettája 4 új tükörrel bővült, melyek nem csak modern, stílusos megjelenést tudhatnak magukénak, de olyan felhasználóbarát tulajdonságokkal is rendelkeznek, mint például a beépített LED világítás! A szóban forgó, fényforrásként is funkcionáló RAVAK SOLAR, ARIS, ATUM és MOON tükrök IP44 védettséget biztosítanak, azaz védettek az 1mm-nél nagyobb átmérőjű szilárd testek, eszközök behatolása ellen, illetve a minden irányból fröccsenő víz ellen is! Tudtad? A besorolásnál az első számjegy jelzi, hogy mekkora az idegen anyagok szerkezetbe jutása elleni mechanikai védettség, a második szám pedig a víz behatolása elleni védelem mértékét jelzi! Az új RAVAK tükröket teljes biztonsággal választhatod fürdőszobádba, hiszen megfelelnek minden követelménynek, ugyanakkor otthonod bármelyik helyiségében jól mutathatnak! Újdonságainkat várhatóan augusztus közepétől megtalálod az üzletekben, de már most megismerheted őket közelebbről! Olvass tovább, minden fontos információt megosztunk veled új termékeinkről!

RAVAK SOLAR

A téglalap alakú, 60, 70 és 80 centiméteres méretekben elérhető RAVAK SOLAR tükör különlegessége a beépített LED világításban rejlik, amely végig körbe fut a szóban forgó termék teljes körvonalán. Az efféle megvilágítás nem csak optimális fényt ad, de esztétikus megjelenést is kölcsönöz a tükörnek és fürdőszobai enteriőrnek egyaránt!

 A RAVAK új tükre kiváló megoldás minden fürdőszobába.

RAVAK ARIS

Modern megjelenés és íves vonalvezetés jellemzi a porszórt alumínium keretbe szerelt RAVAK AURIS tükröt, amely letisztult fehér és stílusos fekete árnyalatban is elérhető! Az 50, 60, 80 és 90 cm méretekben kapható tükrök dekoratív küllemét a beépített LED lámpák emelik ki igazán.

 A fürdőszoba valódi funkcionális megoldása a RAVAK új tükre.

RAVAK ATUM

A RAVAK ATUM tükör kivételes megjelenését a peremén körbe futó, kifelé irányuló fények adják, melyek nem csak tökéletes keretet adnak a terméknek, de energikus világítást is biztosítanak! A szóban forgó tükröket megtalálod kínálatunkban 50, 60, 70 és 80 cm méretekben.

 A RAVAK új tükre kiváló megoldás, ha funkcionális és dizájn tükörre van szüksége a fürdőszobába.

RAVAK MOON

 A kör alakú és csupán 25 mm mélységű MOON tükör elbűvölő ragyogását és lenyűgöző fényét az alatta található homogén akrilüvegnek köszönheti, a beépített rejtett LED-ek pedig tovább fokozzák a termék esztétikus megjelenését. Vásárláskor 50, 60, 70 és 80 cm méretű kivitelek közül választhatsz!

Minden RAVAK tükörre 5 év garanciát vállalunk!

Bízunk benne, hogy kínálatunkban te is megtalálod a számodra legideálisabb tükröt! Kattints ide és fedezd fel most a szóban forgó termékeket legújabb katalógusunkban! Amennyiben további inspirációra vágysz fürdőszoba témában, kövess minket Facebook és Instagram oldalunkon, illetve YouTube csatornánkon is – folyamatosan frissülő tartalommal várunk!