Instagram Pinterest Youtube

Tökéletes zuhanykabinok

Dátum: 18.3.2022
Miért tökéletesek a RAVAK zuhanykabinok? Euróőai minőség, anyaghasználat, egyedi megoldások, kiterjesztett gyártói jótállás, dizájn, használhatóság, több 100 megoldás és variálhatóság. Mérlegen a RAVAK professzionális zuhanykabinok.

Felhasználóbarát megoldások, egyedülálló anyaghasználat, innovatív gyártási folyamatok és stílusos megjelenés jellemzi nem csak a több száz féle standard méretű, de a szokványostól eltérő szélességű, mélységű és magasságú egyedi paraméterekkel rendelkező RAVAK zuhanykabint is! Szakértő csapatunk nap, mint nap azon dolgozik, hogy a RAVAK gyárból tökéletes zuhanykabinok kerüljenek vásárlóink fürdőszobáiba! Milyen egy tökéletes zuhanykabin? Olvass tovább és megtudhatod a választ!

Európában gyártva

Tudtad? A RAVAK zuhanykabinok gyártása Európában történik, mi több büszkék vagyunk rá, hogy 2008-ban a zuhanykabin gyártók között egyedüliként megnyitottuk saját galvanizáló üzemünket Közép-Európában! Hisszük, hogy a termékek tökéletessége nem csupán a felhasznált anyagok minőségétől, hanem a gyártás során használt berendezések pontosságától és megbízhatóságától is függ! Éppen ezért a legmodernebb gépek biztosítják a RAVAK zuhanykabinok, zuhanyajtók és beépíthető oldalfalak 100%-os felületi tökéletességét!

A RAVAK a legellenállóbb zuhanykabon felületkezelést használja.

Egyedi megoldások

Előfordul, hogy a tér adottságai nem teszik lehetővé a szabvány adottságokkal rendelkező zuhanykabinok beépítését. Az efféle speciális helyzetek megoldására hoztuk létre a RAVAK konfigurátort, melynek segítségével 6 lépésben bárki egyedi zuhanykabint tervezhet a saját elképzeléseinek és a helyiség adottságainak megfelelően! A konfigurátor a zuhanykabinok, zuhanyajtók, fix falak, illetve a kádparavánok szokványostól eltérő kialakítását teszi lehetővé – szabadon választható a keretszín, a betétlemez típusa, valamint a termék szélessége, mélysége és magassága!

A RAVAK egyedi zuhanykabin megoldások minden fürdőszobába tökéletesen illenek.

Minőség bizonyítéka

A RAVAK zuhanykabinok minőségéről olyan kivételes műszaki megoldások árulkodnak, mint például a szabadalmaztatott AntiBlock technológia, amely biztosítja a halk és akadálymentes tolóajtó működést vagy az AntiCalc bevonat, amely az üveg felületén láthatatlan víztaszító védőréteget képez és meggátolja a vízkőképződést, azonban a szóban forgó termékek megbízhatóságának bizonyítéka egyértelműen az, hogy 5 év kiterjesztett, tejes körű jótállást vállalunk minden zuhanykabinra és zuhanyajtóra!

A RAVAK Pivot zuhanykabincsalád megoldást kínál minden fürdőszobába.

Szeretnél még többet megtudni a minden tekintetben tökéletes RAVAK zuhanykabinokról? Kattints ide és olvasd el korábbi szakértő írásunkat, melyben részletekbe menően kifejtettük, hogy miért ajánlott termékeink mellett dönteni!

Bízunk benne, hogy kínálatunkban te is megtalálod a tökéletes zuhanykabint! Kattints ide és fedezd fel most a szóban forgó termékeket! Amennyiben további inspirációra vágysz fürdőszoba témában, kövess minket Facebook és Instagram oldalunkon, illetve YouTube csatornánkon is – folyamatosan frissülő tartalommal várunk!