Instagram Pinterest Youtube

Négy RAVAK fürdőszobai megoldás otthonfelújításhoz

Dátum: 25.11.2021
Összegyűjtöttük mind a négy RAVAK fürdőszobai megoldást otthonfelújításhoz, ezzel is könnyítve a vásárlás előtti döntést.

Négy RAVAK fürdőszobai megoldás otthonfelújításhoz

 

A fürdőszoba kialakítása, teljes berendezése és megjelenése nagyban befolyásolja a mindennapjaid minőségét! Az otthonfelújítási támogatásnak köszönhetően a családok meglévő otthonukat tudják szépíteni, bővíteni, korszerűsíteni! A maximum 3 millió Ft állami támogatás minden olyan munkálatra fordítható, amely egy otthon felújításánál adódik, így akár a fürdőszoba felújításra is! Vedd igénybe a vissza nem térítendő támogatást te is és add meg fürdőszobádnak, illetve magadnak a legjobbat!

Komplex fürdőszobai megoldásaink segítenek, hogy zökkenőmentes legyen a felújítás! Olvass tovább és tudj meg mindent a szakértők által tervezett RAVAK fürdőszobákról! 

CLASSIC fürdőszoba – alapterület: 3,5 nm

A tetőtéri fürdőszobai megoldásunk tervezésekor elsősorban modern, letisztult, egyenes volnalvezetésű termékeket válogattunk, amelyek megfelelnek a mai trendeknek! A RAVAK CLASSIC koncepció fényes fehér szanitereit pedig bézs árnyalatú, kőhatású burkolatokkal, fa és fém részletekkel törtük meg! Végeredményében egy szokványos, bárki számára könnyen megvalósítható látványterv készült, amely nem csak kényelmesen használható, de esztétikus megjelenésével a szemnek is kellemes élményt nyújt, akár hosszú éveken keresztül is!

Kíváncsi vagy a felhasznált termékek listájára, az árakra vagy netán az alaprajzot vennéd alaposan szemügyre? Kattints ide és tudj meg többet a CLASSIC fürdőszobai megoldásunkról!

Egyszerű, klasszikus vonalvezetés a fürdőszobába.

ROSA fürdőszoba – alapterület: 4,6 nm

A praktikus kialakítású, kis méretű fürdőszobai megoldásunk főszereplője a RAVAK ROSA 95 aszimmetrikus kád! Ez a kádtípus félúton van a szögletes és a sarokkád között, belső tere meglepően tágas, mégsem foglal nagy helyet, kádparavánnal kiegészítve pedig akár zuhanyozásra is alkalmas lehet! Mi több szép, íves vonalvezetésével tökéletesen passzol ebbe a fürdőszobába! Kis fürdőszoba révén világos burkolatokra esett a választásunk, hiszen a visszafogott árnyalatok optikailag tágítják a teret!

Tovább tájékozódnál? Kattints ide és nézd meg most a ROSA fürdőszobai megoldásunk pontos terméklistáját árakkal és a helyiség alaprajzát is

Praktikus és átgondolt fürdőszobai megoldás a RAVAK-tól.

CHROME fürdőszoba – alapterület: 7 nm

A mondhatni tágas, 7 négyzetméteres fürdőszobai megoldásunkhoz kiválasztottuk a magyar piac legapróbb részletekig átgondolt termékcsaládját, a közel 250 darabból álló RAVAK CHROME koncepciót, amelyben fürdőkád, kádparaván, többféle kivitelezésű zuhanykabin, zuhanytálca, zuhanyfolyóka, WC, bidé, mosdó, fürdőszobabútor, különféle típusú csaptelepek és még fürdőszobai kiegészítők is megtalálhatóak! Az ovális formavilág jellemezte CHROME koncepció óriási választékából pedig olyan termékek kerültek a szóban forgó fürdőszobába, amelyek hosszútávon elégedetté teszik a felhasználókat!

Fedezd fel most a betervezett CHROME termékeket és ne feledd árak és alaprajz is vár, ha ide kattintasz!

A legszélesebb fürdőszobai kollekció a magyar piacon.

 

FORMY fürdőszoba – alapterület: 10,5 nm

A négyzetméterekben bővelkedő fürdőszobai megoldásunk tervezésekorcélunk egy olyan fürdőszoba kialakítása volt, amely minden részletében modern és maximális kényelmet nyújt a felhasználóknak! Figyelembe véve az alapterületet és a helyiség adottságait, nem volt kérdés, hogy kád és zuhanyzó is kerül a fürdőszobába! Hamar döntöttünk a FORMY termékek mellett, hiszen letisztult, egyenes vonalvezetésükkel tökéletesen passzoltak a modern elképzeléshez! A WALK IN zuhanytálca nélküli zuhanyzó pedig adta magát, hiszen a vékony peremes kádhoz egy zavaró átmenetektől mentes, egybefüggő üvegfelületekkel rendelkező megoldást kerestünk!

Szeretnél ötleteket gyűjteni, hogyan teremthetnél otthonodban igazi spa élményt? Kattints ide és inspirálódj, terméklistával, árakkal és alaprajzzal segítjük a tervezést

Moder stílus a nagy fürdőszobákban.

 

Bízunk benne, hogy fürdőszobai megoldásaink segítenek fürdőszobád felújításába! Amennyiben kíváncsi még több otthonfelújítási támogatáshoz kapcsolódó tartalomra kattints ide! Ha pedig további inspirációra vágysz fürdőszoba témában kövess minket Facebook és Instagram oldalunkon, illetve YouTube csatornánkon is – folyamatosan frissülő tartalommal várunk!