Instagram Pinterest Youtube

Már fekete színben is: bemutatkozik az új RAVAK Freedom W kád

Dátum: 7.10.2021
Megérkezett az első fekete RAVAK kád. A forma változatlan, de ott, ahol elvárt a fehér, elegáns a fekete. Kötelező darab minden extravagáns fürdőszobába. Bemutatkozik a RAVAK Freedom W fekete akrilkád.

Bemutatjuk az új fekete Freedom W falhoz helyezhető kádat, mellyel könnyebb szerelembe esni, mint gondolnád – szokatlan fekete színvilága vonzza a tekinteteket, karakteres megjelenésével stílust visz a fürdőszobába és végül, de nem utolsó sorban egyedi kialakítása révén tökéletesen ötvözi a térben álló, illetve a klasszikus kádak előnyeit! Amennyiben szeretnél még többet megtudni újdonságunkról, amely íves vonalvezetésével és rendhagyó szépségével téged is nap, mint relaxációra csábítana, akkor olvass tovább és tarts velünk ezúttal is!

Még mielőtt középpontba helyeznénk blogposztunk főszereplőjét, felhívjuk figyelmedet, hogy 2021. december 31-ig minden RAVAK kádra (kivéve Domino) élettartam garanciát vállalunk, mert hiszünk egyedülálló termékeink magas minőségében! Amennyiben fürdőszobatervezés- vagy felújítás előtt állsz és fontos számodra, hogy a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelő kádat válassz új fürdőszobádba, akkor van egy tippünk: dönts a RAVAK mellett, most kiemelten értékeljük választásodat! Részletes információkért és a gyakori kérdésekre adott válaszokért kattints ide és tájékozódj tovább!

A kihagyhatatlan ajánlat után pedig azonnal vissza is térünk a fekete Freedom W kádhoz és 6 pontba szedve megosztunk veled mindent, amit tudnod érdemes újdonságunkról!

 

  1. A fekete Freedom W kád falhoz helyezhető kialakítása ötvözi a szabadon álló és a hagyományos egyenes kádak minden előnyét – amíg a falnál lévő szélesebb felület tökéletes helyet biztosít mindennek, amire szükséged lehet fürdőzés közben, addig a másik oldal íves vonalvezetése és keskeny pereme pedig gondoskodik a térben álló kádakra emlékeztető elegáns megjelenésről.

 Ott ahol elvárt a fehér, elegáns a fekete. Kötelező darab minden fürdőszobába.

  1. Az új Freedom W kád fekete külső és fehér belső színkombinációja követi a legújabb trendeket és még stílusosabb fürdőszobai enteriőrök létrehozására inspirál.

Tökéletes, fal meletti megoldás a fürdőszobába a RAVAK-tól.

 

  1. A fekete Freedom W kád csaptelepválasztás tekintetében bizonyos szabadságot biztosít, válogathatsz a megszokott fali csaptelepek közül, de dönthetsz kádperemre szerelhető vízesés csaptelep mellett is, növelve ezzel a fürdésélményt és az enteriőr pazar összképét!

 

A fekete akrilkád különösen hangsúlyos megjelenést mutat a fürdőszobában.

  1. A fekete Freedom W kád 166 x 80 cm-es méretének és a középen elhelyezett lefolyónak köszönhetően kényelmes fürdőzést biztosíthat, akár két személy számára is!

 

  1. A fekete Freedom W kád kiváló minőségű akril alapanyagból készül, ezáltal tapintása meleg és a víz is lassabban hűl ki benne, így csupán rajtad áll, hogy mennyi idei tarthat a testet, lelket melengető forró fürdőzés!

 

  1. A fekete Freedom W kád gyártásához öntött akrillemezt használnak, amely hosszútávon megtartja formáját, nem görbül, nem reped! Tudtad? Formázás után a kád hátuljára az átlag gyártókhoz képest dupla mennyiségű, azaz 14 kg műgyantába kevert üvegszálat hordunk fel, így a szóban forgó kád extrémebb terhelésnek is ellenáll! Ugye számodra is fontos az időtállóság?

 

 

Bízunk benne, hogy kínálatunkban te is megtalálod az elképzeléseidnek megfelelő térben álló kádat, amennyiben kíváncsi vagy a többi modellre is kattints ide! Ha pedig további inspirációra vágysz fürdőszoba témában kövess minket Facebook és Instagram oldalunkon, illetve YouTube csatornánkon is – folyamatosan frissülő tartalommal várunk!