Instagram Pinterest Youtube

Minden, amit tudnod kell a megújult RAVAK zuhanykabinokról

Dátum: 15.4.2021
Olvassátok, nézzétek meg a RAVAK újdonságait a zuhanykabin termékcsaládon belül. Újabb termékek - Supernova, Blix Slim - kapta meg a fekete színt, illetve az egyik legnépszerűbb család magassága 10 cm-rel növekedett.

Mindig tudunk újat mutatni – néhány héttel ezelőtt megjelent a 2021-es RAVAK Collection, azaz megérkeztek a stílusos újdonságok, az innovatív fejlesztések és a közkedvelt termékek, most ezek közül válogattunk és a megújult SUPERNOVA, BLIX SLIM, illetve CHROME zuhanykabinokat vettük alaposan szemügyre! Amennyiben kíváncsi vagy a szóban forgó termékcsaládok legújabb zuhanykabin választékára és azokra az innovációkra, melyek még felhasználóbarátabbá és praktikusabbá varázsolták ezeket a szanitereket, akkor olvass tovább és tarts velünk ezúttal is!

 Supernova zuhanykabinok trendi kiadásban

 A magyarok kedvencei idén 10 cm-rel magasabbak lettek és már fekete kivitelben is elérhetőek! A mindig népszerű RAVAK SUPERNOVA zuhanykabinok azonban nem csak a 2021-es praktikus fejlesztések és stílusos újdonságok miatt érdemelnek kiemelt figyelmet, hanem azért is, mert olyan innovatív tulajdonságokkal rendelkeznek, mint például a rendkívül széles elemválaszték és az Anti Block rendszer, amely az akadálymentes és csendes működésért felel! Mi több, nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy gyárilag összeszerelt termékekről van szó, így a telepítési folyamat egyszerű, gyors és pontos, a hibázási lehetőségek száma minimális, kopóalkatrészeik száma pedig elenyésző!

Már fekete profillal is elérhető a RAVAK Supernova zuhanykabinja, és most 10 cm-rel magasabb méretben.

 Blix Slim zuhanykabinok tekintélyes méretekben, új színben

Folytatva az újdonságok bemutatását, felhívjuk figyelmedet a RAVAK BLIX SLIM zuhanykabinokra, melyek az idei évtől már stílusos fekete keretszínnel is rendelhetőek, mi több 2021-ben új ajtókkal is bővült a szóban forgó termékcsalád kínálata, így akár 200 cm-es falfülke is kialakítható! A két fix fal közé helyezhető zuhanyajtó segítségével a szokásos szabványméretektől eltérő, óriási zuhanyzót tervezhetsz! Ha olyan zuhanykabint képzeltél el új otthonodba, amely két személy számára is kényelmesen használható, itt a megoldás, ugyanakkor abban az esetben is jó választásnak bizonyul újdonságunk, hogyha akadálymentes zuhanyzó kialakítására van szükség! A szóban forgó, vékony keretes, elegáns megjelenésű zuhanykabin telepítése a fürdőszoba csempézett sarkában történhet zuhanytálcára vagy közvetlenül zuhanyfolyókával vagy padlóösszefolyóval rendelkező padlóra!

A RAVAK népszerű termélcsaládja már fekete profillal.

Chrome széles fali rögzítőprofil az esetleges egyenetlenségek ellen

A RAVAK idei újdonságai között olyan fejlesztések is megtalálhatóak, mint például a CHROME zuhanykabinokhoz gyártott szélesebb fali rögzítőprofil, melynek használatával további 20 mm-rel szélesíthetőek a szóban forgó termékek a +/- 10 mm eltérés megtartásával. Az új toldóprofilok szatén, fehér és krómhatású árnyalatokban érhetőek el, tökéletes összhangot teremtve ezzel a CHROME zuhanykabinok színváltozataival!

RAVAK tipp: Az új CNPS széles fali rögzítőprofilokról mindent információt megtalálsz a RAVAK Collection 78. oldalán, klikkelj ide és tájékozódj tovább!

Aaz esetleges egyenletlenségekhez RAVAK Chrome rögzítőprofil

Bízunk benne, hogy kínálatunkban te is megtalálod a számodra legideálisabb RAVAK zuhanykabint! Amennyiben további inspirációra vágysz fürdőszoba témában, kövess minket Facebook és Instagram oldalunkon, illetve YouTube csatornánkon is – folyamatosan frissülő tartalommal várunk!