Instagram Pinterest Youtube

Új fürdőszobai megoldás: RAVAK slim kádak

Dátum: 20.12.2020
A fürdőszobában elengedhetetlen a praktikum, kényelem és a stílus. Mindhárom jellemző megjeleneik a RAVAK új, slim fazonú kádjain, melyek tökéletes megoldást nyújtanak a szokványostól, sablonostól eltérő fürdákadakkal szemben.

Egyszerre stílusosak, praktikusak és kényelmesek – ha eddig úgy gondoltad, hogy mindez nem lehet a tiéd amennyiben egy szimpla téglalap alakú kádat választasz fürdőszobádba, akkor tarts velünk, bemutatjuk a RAVAK CITY, CHROME és FORMY kádak SLIM változatát, mert 2020-ban a legnépszerűbb egyenes akrilkádak vékony peremmel hódítanak és nem csak komfortos használatot, de ötletes megoldásokat is ígérnek!

 Legújabb trend

 Az új SLIM kádak esetében a kád pereme csupán 18 mm, ezáltal tökéletesen illeszkedik a falhoz és lehetővé teszi a zavaró átmenetektől mentes egységes összkép létrehozását. A tökéletesen harmonikus végeredmény eléréséhezamennyiben nem a kád körbeburkolása mellett döntesz – a szóban forgó produktumokhoz használhatsz MDF faforgácslemez elülső- és oldallapokat, melyek tölgy, dió, szatén fa, illetve fehér színekben érhetőek el és hibátlanul passzolnak a 180 x 80 cm-es RAVAK SLIM kádakhoz.

 Fontos információ: A RAVAK új SLIM sorozatában megtalálható kádakhoz nem kompatibilisek a klasszikus akril elülső- és oldallapok!

 A fürdőszoba elegáns kádja ez a 18 mm peremmel rendelkező RAVAK slim változat.

 Praktikusra hangolva

 Amennyiben kedveled az ötletes megoldásokat, van egy tippünk: Az új RAVAK SLIM kádakat körbefalazhatod, így további tárolóterületet hozhatsz létre a peremek körül és helyet biztosíthatsz mindennek, amire fürdés közben szükséged lehet!

 

A 18 mm magas peremmel rendelkező Formy 02 slim kád a RAVAK Formy koncepció része.

 Stílusosan burkolva

 Amennyiben fontos számodra a design, adunk egy új nézőpontot: Gondolj a kádfalra úgy, mint a fürdőszoba stílusos elemére, amíg a helyiségben használt csempével burkolva észrevétlenül beleolvadhat az enteriőrbe, addig eltérő anyagok használatával éppen, hogy középpontba kerülhet, meghatározva ezzel a tér megjelenését.

 

Kényelmes, nagyméretű, nem hivalkodó a RAVAK, új slim kádja.

 Neked ajánljuk

 A City Slim kád kényelmes, nagyméretű fürdőteret kínál, megjelenése mégsem hivalkodó, inkább visszafogottan elegáns.

 A Chrome Slim kád a klasszikus formavilágot a maximális kényelemmel ötvözi és funkcionális kialakításának köszönhetően sokoldalú használatot biztosít, ugyanis nem csak fürdéshez, de zuhanyzáshoz is használható.

 

A RAVAK Chrome koncepció új tagja a 18 mm-es peremű slim kád.

 A Formy 01 és 02 Slim kádak a modern és minimal stílus kedvelőinek kedveznek, egyedi formai kialakításukkal észrevétlenül kölcsönöznek stílusos megjelenést a fürdőszobának.

 

A Formy koncepció új tagja a RAVAK kínálatban. Formy slim kád 18 mm-es peremmel.

Bízunk benne, hogy kínálatunkban te is megtalálod az elképzeléseidnek megfelelő SLIM kádat, kattints ide és fedezd fel az összes kádat, amely vékony peremmel hódít! Ha pedig további inspirációra vágysz fürdőszoba témában kövess minket Facebook és Instagram oldalunkon, illetve YouTube csatornánkon is – folyamatosan frissülő tartalommal várunk!